През ЯНУАРИ празнуваме година, откак на този свят ни има !!!

• 13 293
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Лелеее, добро утро.
Ставам преди половин час, отварям нета и чета. Почвам да се чудя, на пазара в Нова Загора ли съм попаднала или в бгмама? Какво стана с "Детсво мое"? После си викам - ами май съм в южноазиатска страна, с тези ранни уговорени бракове .... Ама стила на писане ми подсказа, че съм си в нашата тема.

Мамета, при нас е много студено, минус 30, и Невенска ме игнорира, не иска да ми дойде на гости.
Габи, защо досега спотаява таланта за римуване? Давам ти домашно до 3 дни да ни измислиш поне 5 заглавия на теми със също толкова хумористичен заряд. Ако не си напишеш домашното, ще има намаляване на поведението, но до изключване няма да се стигне, обещавам.

Вчера си поръчах количка за бг, тези дни ще ми я шипнат, ето я - , тежи 5 кг. И да, струва 50 кинта. Да не се чудите, еврото е европейската валута, но в този глобален свят трябва да има и глобална, и засега само този термин върши работа - кинти.

Толкова засега от мен, няма да ви пускам мухата да обяснявате какво ги правите тези млади мъже, че тогава ще се излеят няколко десетки кофи със спам. Аз лично имам какво да напиша по въпроса  #Silly

# 256
Пак сте заформили веселба......  Joy Joy Joy
Не знам дали съм на пазар за моми или по-скоро в агенция за запознанства......... Joy Joy Joy
Много сте готини и с невероятно чувство за хумор! newsm10

Резултатите от консултацията днес : на 1 годинка госпожица Рая е 10,600 кг и 81 см.
Обадиха ми се сега, че в градината на баткото има скарлатина. ooooh! Ще го спирам то е ясно, но за колко време? newsm78 Дано ни се размине. Praynig
Чевръста, много е хубава количката.....и само 5 кг....супер! Peace

Болничките бързо да оздравяват. Praynig Hug

За протокола - и аз съм по-голяма от мъжо, ама на ръст, не на години. hahaha

# 257
Иначе относно сватосването ние си бяхме избрали Емо , но щом Пипи не го дава  Simple Smile , ще си търсим друг.

аа, щом е за Ивето може да се позамисля Grinning хем да нямат спорове кой е по-голям Laughing
те нека се харесат младите па да се вземат Grinning
и да оздравявате бързо!

духче, мерси, ама се чудя дали киселото мляко е толкова полезна и пълноценна храна като АМ newsm78

понеже мен наскоро микки ме светна за хиперлинковете и съм много горда Mr. Green, да обясня... всъщност тук е обяснено много добре

Гаде, разкажи де, недей само да пускаш мухи!

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 15:41 от Пипи

# 258

За протокола - и аз съм по-голяма от мъжо, ама на ръст, не на години. hahaha

Аааа, сега ни стана ясно откъде този ник.  Laughing
Пипи, нали и аз трябва да защитя ника си на Гад, та така - пускам мухи и чакам някой друг да почне  Joy

# 259
Голямо сватосване пада Simple Smile
Резултатите от изследванията са ок, хемоглобина е 124 Simple Smile
Попързаляхме се малко и на снега, времето днес е супер меко Simple Smile
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1299/1073070083.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1113/911130316.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1208/1391889352.JPG

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 17:56 от matza83

# 260
ауууу, изпуснала съм пазара  Joy

Браво бе, и млади мъже си имате... На мен само първото ми гадже ми беше с половин годинка по-млад.... Иначе все по-старички водя  Grinning.

Луси, браво, мадам! С натискане става работата. И аз натиснах половинчо, че се сгорещи работата и сега от няколко месеца сме на сухо. Чакаме пролетта и хубавото време  hahaha Та може да се каже, че за Мопси аз съм си "виновна"...  Blush

Невенска, хващайте Гого я за едната мома, я за другата, че тука в Бг го чакат напористи мацки  Crazy Naughty Mr. Green Да не даде фира момчето барабар с 5-килограмовата количка  bowuu Joy
Апропо, а Гого и Жоро все едно една майка ги е раждала ...  Crazy

Яни сутринта пак закова 39 Т, свалихме я и сега е по-добре уж. Жалкото е , че мислех да спретна мини детско парти в нас и плановете пропаднаха  Tired Сега пак сме си сами. Яй, изкуквам вече. Никакви контакти- не ставам за излизане, беба стои с мен, разхвърля, подрежда, но поне не създава проблеми и можем да се спогодим двете. Уж мама ми щеше да я вземе за седмица и това пропадна по нинам си какви причини. Абе!

# 261
  • София
Гаде, почвам първо по темата:"Януарчетата празнуват рожден ден и то първи, а майките им търсят тъщи и свекърви" ;
"Януарчета красиви с очички игриви духат свещички и пляскат с ръчички";"Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари"  Никога не съм била с пълни домашни ... Embarassed
Ама имам и едно за твойто пристигане лятото: "Гад Чевръста с чупки в кръста се завръща в свойта къща"  Joy тва май става за скороговорка

# 262
Ей Габи, имаш 6 от мен, как ги измисляш Laughing, а това за Гадчето е  hahaha Joy
Сега видях, че имам отговор от запитването ми към kg.sofia (за яслите), относно това дали трябва наново да се регистрира детето в родени 2008г. (такива като мен, дето са си регистрирали детенцето в родени 2007г.) и са ми отговорили, че системата работи чрез ЕГН-то и така автоматично знае възрастта на всяко дете Simple Smile

# 263
Браво Габи smile3501 много яки заглавия, а това за Валето е номер едно, направо ме заболя корема от смях. Joy Какъв диамант сме си имали, а се е криел. Кой знае още какви скрити заложби ще изкарате. Ама то като стане пазарлъка и всеки надцаква.
Мома Рая ни е тъкмо по мярка пък е хубаво,че е по-слабичка,че няма да ми бие момчето. Боби обаче възклицава при вида на Сиянка...ще има крадене на булки.
Нашите изследвания пък не са много цветисти. Утре ще ги повторя и ще пусна и стерилна урина. Нещо ме съмняват мене.

# 264
E бива ли такива работи? От сватосване и свальосване се отнесох за днешните рожденици, зло да ги забрави.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, МАТЕЙ, ИВАН, БИЛЯНА, НИКОЛАЙ И МОНИКА!!!
Да са най-усмихнатите дечица и да растат здрави!

Габи, и от мен 6, но веднага една забележка в бележника, че не ти е пълно домашното. Май с други работи си се занимавала ....
Маца, много си готина, както винаги, но с новата прическа си направо трепач. Внимавай някой от малките януарковци да не те хареса теб  Laughing
Духче, сигурно и композитори и художници сега ще излязат, сватовете гледат да се представят добре, знаеш как е. Стискам палци за изследванията.
 Теди, оправяйте се!

Аз евентуално чакам една 4-месечна мацка на гости, и да не предвиждам, ама да няма разбити сърца после.

Аз определено имам едно основно изискване към сватовете - да цакат белот, че така ми се играе, че ... ух, засърбяха ме ръчичките за едно раздаване.

# 265
Така, така, от цялата работа ние останахме на сухо. Shocked Официално бяхме се наредили за Даная, но тука тайно из Градската си имахме това-онова с Натали на Silvipl, и сега от два стола на земята.
Щом като е така ще приеме предложението на една три годишна мацка от блока на нашите. Crossing Arms
Айде, че мъжо ме остави да правя вечерята, а аз пак се захванах с други неща. Като дойде и ме завари на компа ще трябва и на мен да ми търсите мъж. Иначе на инфо, моят е с 5 години по-голям от мен.

# 266
  • до една звездичка
Нашите изследвания пък не са много цветисти. Утре ще ги повторя и ще пусна и стерилна урина. Нещо ме съмняват мене.
Духче, как ти се получава номера със стерилната урина при малките?

Чета, гледам - голям пазарлък днеска е падал тука Joy Добре сте се повеселили Hug Ние бяхме на разходка за сефте от десетина дни, и Стела явно тоооолкова се беше затъжила, че само докато я изкарам навън се усмихна на мига и не спря да се смее докато се приберем!

Мацки, забелязали ли сте (то, не че не е логично де, ама аз пак да питам) да намалява апетита на мънинките, когато са болни? Щото и друг път ни се беше случвало, ама чак пък като сега...!!! ooooh!

# 267
Ей, голям майтап пада тук, но нека да е весело.
Гаде, защо не си си казала досега. ние с душата сме върли белотаджии, ама вие двамата си мълчите, иначе да сме разцакали картите досега. Хи-хи печеля за кандитат сватя, но тези млади булки дето ще ходят на Гого нагости не ми харесват. Надявам се таткото да не е по млад от таткото на Гого, че тогава ще стане една....моят не се класира там. Joy
Габи, имаш 6 и от мен, та ти си била направо скрит талант. Много ми харесаха предложенията и много се смях на последното Hug
Дега, по принцип апетита намалява като са болни, съди дори по себе си как се чувстваш като си болна и не ти се и яде. Дано Стелито бързо се оправя.
Аз не можах да видя Маца, нещо компа ми блокира снимките и аз се уплаших че пак вирус се лепва, та не ги отворих. но съм сигурна че изглежда много добре.
Дама, ама ние така си помислихме, но знае ли човек, трябва да се пита. То с млад мъж сигурно и свекъра е млад Laughing
Духче, твоя Боб много кандидати, много нещо, аз къде съм наредила и моята там, не обичам конкуренция. Добре че имаш още (в далечен план), че поне там се уредим.
Не че моето Мони някой го иска, но ако не го предложа, може и така да си остане. Виж Маги вече от много страни я искат и каквато ми е щуричка, след накоя и друга година ще си скубя косите.
Еви, и на теб ще намерим някой ако се наложи, при това по-малдичък Laughing
Какво ги правим младите маже ли, намираме им работа. Ето моят например снощи до 2 часа е прал мокети и килими с една машина (и аз помагах разбира се), след това му казах че не ми се спи и трябва да ме приспива и той горкия слуша, каде да иде.  Laughing
Хайде стига толкова глупости съм писала, че Монито пак се опитва да ми спре тока на компа...но аз я излових

# 268
Не ми се иска да ви развалям хубавия пазарлък, ама само да си кажа....
Дани е по-добре /пу-пу/ и има само разтройство, докторът обаче иска да пием ГЕНТАМИЦИН, щото детето акало 5 пъти на ден  Shocked
Аз го отрязах, на какво основане ще го изписва, като дори и секрет не му е вземал, луда работа! Аз добре, че съм на черешата и вече приемам идиотизма му с насмешка!

Моя Дани никой го неще.....щото е оакан ли......  Laughing

Шегичка, лека нощ на бебоците от Дани!!!

# 269
аз пак на всяко гърне мерудия Grinning
ani4kata86 радвам се че Дани е по-добре. Гентамицина е антибиотик, който не преминава през червата, когато е поет през устата или в съвсем минимални количества. затова се използва за лечение на стомашно-чревни БАКТЕРИАЛНИ инфекции, но не влияе на вируси. Вашето най-вероятно е вирусна инфекция. Предполагам се презастрахова за вторична инфекция, но...нема смисъл.  Ако дадеш АБ, съвсем ще рабиеш микрофлората на детето. Така че  Peaceза решението ти. Остави го сам ще се пребори, просто отнема време. Маги беше на същата възраст когато изкара нещо подобно и доктора ми каза да я остава да се чисти, нищо че има разтройство(по 10 пъти на ден). Сменяш често памперси и се бориш с дехидратацията това, неможем много да направим.

Общи условия

Активация на акаунт