През ЯНУАРИ празнуваме година, откак на този свят ни има !!!

• 13 189
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Стана тя каквато стана ThinkingАз докато ходя на работа и тук ставали сватосвания. И какво ние си останахме без гадже.  Cry

Добре че на Сияна още не обръща внимание на тези неща, че иначе щеше да се стресира детето. Sick

Габи-  много хубави заглавия Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, МАТЕЙ, ИВАН, БИЛЯНА, НИКОЛАЙ И МОНИКА!!!

Теди- да се оправяте бързо! Че миж какво става -докато сме заети , всички младежи заети Crossing ArmsHug

Аничка 86- и нас преди няколко месеца ни беше хванало някакво разстройство. Първо имаше температура ,а после падна страшно акане- 2 седмици.Слава богу ни се размина без антибиотици.Наблегнах на яденето на моркови и оризова вода.Дано и на вас ви мине скоро. Hug

# 271
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, МАТЕЙ, ИВАН, БИЛЯНА, НИКОЛАЙ И МОНИКА!!!  МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИЕ, ПАЛАВИ ИГРИ И УСМИВКИ  Hug

Айде и аз в кюпа, приспах гарджето и сега ми е екстра  Mr. Green
Като гледам как сте го подкарали, и чеизи се разменя, мини сватби ще стягаме скоро  hahaha
Ау, Габи, страхотни заглавия, скрита лимонка си ти. Но последното ме срина направо  Joy
Мaца - много готина новата прическа  Flutter
Болничките да оздравяват бързо бързо  Hug

Ние днес изкарахме 1 час навън, времето беше страхотно. И тествахме шейната  Mr. Green
Ето и малко снимки: http://www.lusesita.snimka.bg/album.php?album_id=52478&pid=10017170

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, МАТЕЙ, ИВАН, БИЛЯНА, НИКОЛАЙ И МОНИКА!!!

bouquet  bouquet  bouquet
Рожденият ден мина добре.Даная беше много примерна рожденничка.Получихме подаръци, но повече парички та тези дни ще мисля какво да купя на Дая.Ето и малко снимки-

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330454

# 273
  • София
Жужу, не се измъквай, аз следя сватосванията и разбрах, че малкото духче въздишало при вида на Сиянка.
Мацата, като и видя на снимките елегантните крачета и си мисля, че какъвто и бретон да си барне, все ще изглежда ослепително.
Dega намалява си им апетита и хич не я мъчи, че ще вземе и да ти повърне като е болничка и повече да се шаштисаш. Е има герои, които винаги са гладни  Wink
Габи, ако с такава скорост опапкваме и следващите теми, почвай от сега да съчиняваш още заглавия!

Мари, специални поздрави за вчерашния ви празник, че не успях вчера! да е здрава и щастлива малката чаровница
сега ще гледам снимки

# 274
  • Троян
Днес времето беше чудесно и си направихме дна разходка,изпробвахме количката в снежни условия Party А после Маги имаше огромното желание д агази в снега,едвам я прибрах.
Честит Рожден ден на малките сладкиши!
Забелязвам ,че Даная е получила триколка като на маги ,да си я карате със здраве Hug

# 275
Влизам само да ви кажа ,че Джулка и бебето пак са в болница.

# 276
  • Пловдив
Какво е станало?  Sad
Моля те, кажи,   Praynig

# 277
  • София
Как така? Как е Рико?
Дано да не е сериозно! Praynig Praynig Praynig

# 278
Какво е станало? Да не е пак проблем с онази ваксина?
Пиши ни че се притесняваме.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:24 от miglena.megi

# 279
????
 Praynig

# 280
Дано наистина да не е сериозно! Praynig Praynig Praynig

# 281
Е не!!! Може ли малко повече информация? Стискаме им палци  Praynig!!!

# 282
Мама сега се обади и каза ,че бебето е вдигнало 40градуса температура.Праща поздрави на всички вас.Каза да им стискате палци.

# 283
Еее, стига бе Sad дано не е нещо сериозно PraynigНякой ако знае телефона на Джулка да и се обади или напише смс, че ни е доста притеснено на всички.Най-вероятно е писала дъщеричката или мъжа на Джулето.

# 284
Джули, знай че сме с теб и Енрико. Ако имаш нужда от помощ насреща сме. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт