Мами в Белгия-10

• 15 600
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • Overijse, Belgie
Райли, озадачи ме с новия ник Simple Smile

Ами хайде дано утре вече да се покаже госпожицата, както е предвидена Simple Smile

# 181
Леле Райли, дойде ли време! Стискаме ти палци, дано утре ни зарадваш  stork-girl

# 182
  • София
ааа с Рени сме се разбрали утре по магазините да ходим(това съмвсем сериозно  Mr. Green),вие за раждане ми говорите. Laughing

Моят мъж тръгна сутринта за БГ с колата и багажа и ми е така криво,много се притеснявам за него,дано стигне жив и здрав/ PraynigНие с детето тръгваме в Събота.Тъкмо ни стана хубаво,свикнахме тук и трябва да си ходим.

# 183
  • Overijse, Belgie
Енджълс, стана ли време вече да си ходите  Shocked
Ама то какво се чудя - кога написах, че съм бременна в 5-та седмица, кога се изтъркулиха и станаха вече почти 32  newsm78

Днес пак вали сняг Simple Smile Пак работя откъщи, което много ме облекчава, че бебокът си завира краката под ребрата ми и понякога ми е много трудно да карам изпъчена, за да му осигуря място Simple Smile

Днес чакаме пратката от Германия (поръчахме разни бебешки неща от онлайн магазин) и нямам търпение да ги видя  Embarassed

# 184
Аз още съм тук, да се оплача, госпожицата не ще да излиза.

Блонди, още ли сте в БГ? Как е там?

Стискам палци да тръгне скоро и всичко ад е наред  Hug
Да не би Рени да я кръстите - Райън и Рени  Simple Smile Едно момиче от дира имаше един Огнян и чакаше момиченце и колегите на мъжа й се шегуваха, че трябва да я кръстят Искра  Grinning

Още сме в БГ, да, още около две седмици. Добре е, няма дъжд и сняг, няма минусови температури, разхождаме се, срещам се с приятели, хубаво е  Blush Малко и ми се прибира, де, заради апартамента, с който съм си свикнала и заради Себастиян, ама малко  Grinning

Джъст, да кажеш разкажеш псоле за бебешките неща  Simple Smile

Ейнджълс, ама вие за остоянно ли се прибирате, помня че беше споменала май нещо такова или греша?  Thinking

# 185
Ейнджълс, ще ни липсваш  Sad Радваш ли се че си отиваш? Или ти е криво? Аз си мисля че би ми било трудно да се адаптирам обратно в БГ. Въпреки че понякога си мечтая да се върна. Ама друго си е на ваканция, друго си е да живееш сред тези сърдити хора. Ама те не са виновни - лесно ли им е

# 186
Ама друго си е на ваканция, друго си е да живееш сред тези сърдити хора. Ама те не са виновни - лесно ли им е

Бони, да ти кажа честно не е до това дали им е лесно или не. Лошият и сърдит човек винаги ще си намери оправдание и ще се държи намусено и лошо. Непрекъснато се сблъсквам с ужасно нацупени продавачки, заядливи или просто кисели. 11г съм работила с хора и никога не съм си позволила да бъда неусмихната или нелюбезна, пък нито заплатата ми е била голяма, нито нищо. Има хора на които им е много, много трудно ипак са усмихнати, мили и лщбезни. Според мен си е по-скоро до възпитание и до доброта. Не става въпрос да се хилиш на всеки, а просто да се държиш любезно и мило. Както белгийците например - може да си им супер неприятен, но винаги са спокойни, усмихнати и любезни. Учи се, не е трудно  Simple Smile

# 187
Момичета, аз малко ще ви се намеся в темичката.
С половинката ми мислим март месец да пътуваме до Брюксел. Можете ли да ми кажете как се казва главното летище там ?
И горе долу времето какво е по това време на годината ?
И някакви препоръки къде  трябва да отидем задължително Simple Smile
Много ще съм ви благодарна   bouquet

# 188
Летището е Завентем, с името на градчето, където се намира.
Март месец няма да е особено топло, важното е да не ви вали дъжд.
Ох, за това какво има да се види доста сме писали и прилагали линкове, да ти кажа мързи ме пак  Tired Ама и да четеш старите теми назад да търсиш не си е работа.
Ето, разгледай този линк, има събрани няколко неща, дано ти свърши работа  Hug

http://www.holidaycityflash.com/belgium/brussels_things_todo.htm

# 189
А това летище знаеш ли къде се намира "Брюксел - Шарлероа " ?  Rolling Eyes

# 190
Е вие няма ли на международното да кацнете? винаги когато съм пътувала, съм била на Завентам...

Блонди, на мен не поиска да помогнеш  Tired, ама аз пак ще нахалствам - къде има козм.магазини на изгодни цени, една мама тук ми писа за определена верига магазини, но така и не разбрах къде са...

# 191
Е вие няма ли на международното да кацнете? винаги когато съм пътувала, съм била на Завентам...

Не, каца се на това за което питам.

# 192
  • Overijse, Belgie

Блонди, на мен не поиска да помогнеш  Tired, ама аз пак ще нахалствам - къде има козм.магазини на изгодни цени, една мама тук ми писа за определена верига магазини, но така и не разбрах къде са...

Отиди на Rue Neuve http://www.world66.com/europe/belgium/brussels/shopping/rueneuvenieuwstraat. Това е една от търговските улици в Брюксел и е близо до Гран Плас. Там има и парфюмериите, които някой спомена по-горе. Има и 2 търговски центъра, така че ще намериш каквото ти трябва.

# 193
Bulgaria Air кацат на Завентем,  Wizz Ait на Шарлероа.
Шарлероа е на около 50 км   Южно от БрЮксел, съвсем отделно градче
viliko, никой не е длъжен да ти отговаря. Особено пък ако не знае отговора на въпроса ти  Mr. Green
`Reni` , чакаме щъркела. Кураж  Hug

# 194
Bulgaria Air кацат на Завентем,  Wizz Ait на Шарлероа.
Шарлероа е на около 50 км   Южно от БрЮксел, съвсем отделно градче
А от него как можем да се придвижим до Брюксел ?

Общи условия

Активация на акаунт