Мами в Белгия-10

• 15 608
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря Блонди, а има ли ограничение за възрастта на която могат да бъдат оставяни. Имаш ли представа колко се плаща (предполагам на час).

# 166
Безплатно е.  Simple Smile За възрастта не знам, много малки не взимат. Оставяш си името и телефон за връзка, както и името на детето записват и това е  Peace

# 167
За деца над 3г.

# 168
А пък аз искам да сравня нещичко - козметиката напр.Клиник и Ести в сравнение с Бг имате ли представа как е - тоест заслужава ли си да си купува човек от Белгия? Честно казано от 2 години си пазарувам само от Б, защото все си мисля, че ще е "по-истинска", но пък и никога не съм пазарувала от Бг, за да сравня цените. При наличната финансова криза обаче се замислям за какво си давам парите  Laughing
не знам как е като качество , но като цени в Белгия е по-евтино и то доста , виж в парфюмерии ICI PARIS XL там е по-евтино от другите и също на летището в Брюксел в големия мягазин са по-евтини козметиките , за разлика от парфюмите , аз дори и шампоани не си купувам вече от БГ  Peace

# 169
парфюмерии ICI PARIS XL - къде има от тях?
Понеже обикновено отсядам около Гранд-а и спя в хотелите наоколо - винаги съм си пазарувала от улицата, тръгваща от площад Агора към търговската улица, където пък завършвам в ЗАРА за малкото  Laughing Или от летището. Видях, че има един огромен козметичен ъгълов на метро-спирката, но не съм оглеждала цени...
Ще съм ти много благодарна, ако ме насочиш от къде да си пазарувам, в тази ареа разбира се. Няма да имам и особено време за пазар всъщност, само един свободен ден, в който и ще пътувам привечер. Но за малчо трябва да се отчета, както и за мен нещичко, а и една позната ми даде заявки за Клиник сума ти...така че ще е добре да зная от къде е по-изгодно

# 170
блонди  newsm78

# 171
блонди няма нужда да се надуваш толкоз ... ако не ти се отговаря недей. сама си писала че този карфур е до окръжна болница. по някаква случайност сме близо до нея. та затова питах. за яденето, си яж колкото искаш и каквото искаш - не съм дошла у вас да ти го взема. реших че е добре да ти подскажа че има доста неща по малко холестеролни. но ти със сигурност го знаеш де.

# 172

Какво значи това?  Thinking

Карфур е верига магазини, супермаркети, големи и много заредени. Френска верига.  Peace
Не сме се разбрали нещо, постингът ти ми се стори леко укорително-назидателен, затова така реагирах. Но при невербалното общуването често се получава. Мир  Peace

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 17:04 от Блонди

# 173
Момичета, благодаря за информацията  Hug

# 174
да не сме се разбрали  Grinning гледам че винаги се опитваш да помогнеш с инфо на някой и затова реших и аз да ти кажа за яденето още повече че зяпам в готварския и съм ти разглеждала всички снимки на яденетата  Grinning и ако останем в БГ ще посетя този Карфур, каквото и да е  Grinning

# 175
И ние май ще ставаме Белгийци скоро. Но нали знаете докато не станем  Rolling Eyes А по темата за холестерола много мога да пиша. Уж всички знаем за него, а все се тъпчем с разни вредни неща уж за предпоследно. Добре е да има хора да ни припомнят какво да ядем, че в масовката време за здраве няма. Аз ще съм в ЕК, някой друг от тук да работи там?

# 176
От нашите май не. Иначе моя приятелка работи там, но не пише тук  Simple Smile

# 177
да не е забранено нещо и аз да не знам  Wink

Анаисе вие към коя държава сте се насочили? На мен Белгия хем ми харесва, хем ми се види като селце, но ще видим. Иначе Брюксел много ми харесва.

# 178
да не е забранено нещо и аз да не знам  Wink

Не знам кое е забранено, но знам, че е в разрез с правилата на форума да имаш двоен акаунт, и тъй като освен, че си светлина, си и Anaise, е добре да ни изясниш причините да влизаш с различни имена и да си говориш сама със себе си и да се подкрепяш толкова плитко в собствените си реплики  Laughing И други момичета от други теми се оплакаха от теб, добре е да си промениш тактиките, защото има и санкции все пак.  Wink

# 179
 Laughing Laughing Laughing

Аз още съм тук, да се оплача, госпожицата не ще да излиза.

Блонди, още ли сте в БГ? Как е там?

Общи условия

Активация на акаунт