Мами в Белгия-10

• 15 607
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
[Ти как си, как е гърлото, какво хапваш?  Hug
Не питай, зле е работата. Днес бях при доктора на контрола защото вече не можех и вода да пия. Каза че съм в най-болезнената фаза. Не знам кога ще има край. МНОГО е болезнено   Sob
На теб успех с докторите  Praynig и се забавлявай. Аз мисля да отпрашвам за БГ още май та чак до септември.

# 151
Скоро ще мине.  Hug Нещо студенко знам, че помага. Сладолед не можеш ли да хапваш?

# 152
благодаря ви, момичета!
последното което знам е, че от летището имало рейс до там, надявам се с питане да открия точния  Laughing

последен въпрос само - колко време да си отделя според вас за разглеждане, като имате в предвид, че едри мебели трудно бих си донесла от там - така че тях ще прескоча...

а и още нещо - аз хубаво ще стигна, ама после до центъра как да стигна - обикновено спя на Площада  Thinking

# 153
Бонни на мъжа ми му вадиха сливици преди 2 години и наистина много го болеше , но колкото и да е болката за мъжете е 2 пъти повече нали знаете че тях винаги повече ги боли  Laughing Laughing Laughing , някъде за около 10 дни му мина , свали 10 кг което май е единственото успокояващо в случая.Дано бързо ти мине  Peace

Блонди преди няколко години майка ми много я беше закъсала с холестерола и и изписаха някакви много скъпи лекарства , нещо от рода на 50 лева на седмица тогава и тя се ядоса , хвърли фритюрника и всички тигани и започна да яде само варено , печено и да си мери хапките , цедеше си грейпфрут всяка сутрин , много ходене пеша / което за Белгия хич не е вариант/, и сега да е жива и здрава но е като пушка на 52.Казвам ти го като пример просто не знам какво е твоето състояние но направи всичко за да избегнеш медикаментите , ако можеш естествено  Peace

# 154
  • Overijse, Belgie
Jeje, с 3-дневно закъснение  Embarassed

Честит ти рожденник!!! Да ви е жив и здрав, много весел и послушен в рамките на приетото Wink , че то иначе стават мамини синчета Wink   Laughing

Честит празник и на теб, защото това е един много специален ден.
Поне при мен това беше най-вълнуващият ден в живота ми - първата годинка на Марти...Даже повече се вълнувах от деня на раждането му Simple Smile тогава само се молих да изляза цяла от ситуацията  Joy Joy Joy

# 155
Ох Jeje, мерси за куража. Вече не знам къде съм.Мене  много ме е страх от болка, но като дойде тъпря много. Е щом вчера ми текоха сълзи от очите представи си за какво иде реч. На мъжът ти защо му ги махнаха? А за килограмите наистина е "далавера". Аз съм преборила само 2, а се надявах поне на 3. С този абсолютен глад мислех че ще се стопя  Sad

Viliko, вземи си карта на транспорта на Брюксел. Дават се безплатно по големите метро станции, трябва да ги има и на летището.

# 156
Бонни махнаха му ги защото му смущаваха дишането и сърцето  Shocked много е дълго за обяснение . Те трябваше да му правят по-сериозна операция но докторът реши първо да започне от сливиците и се оказа че е уцелил право в целта т.е проблемите му спряха и другите операции се отложиха .Също така хъркаше много , но сега пак си хърка , особено като хапне повечко  Joy

# 157
Налага ми се да пребивавам за 5 месеца в Брюксел. Одобрена съм за стаж в Съвета на Европейския Съюз и съм затруднена при намирането на квартира. Стажа ми започва на 16.02. Нямам никакво време. Моля погнете.
Калина

# 158
Може би тук 6те ти помогнат Peace

# 159
Налага ми се да пребивавам за 5 месеца в Брюксел. Одобрена съм за стаж в Съвета на Европейския Съюз и съм затруднена при намирането на квартира. Стажа ми започва на 16.02. Нямам никакво време. Моля погнете.
Калина

Здравей, пиши ми на лични, че като гост не мога да ти пиша  Peace Ние в момента обзавеждаме квартира точно зад комисията, мисля, че ще е готово докато дойдеш  Peace

# 160
В София след Окръжна болница строят Карфур  Grinning

Иначе е мръсно, пренаселено и продавачките са ужасно, ужасно нелюбезни  Close Не знам дали така си е било и преди или сега ме впечатлява това, но ме дразни ужасно  Rolling Eyes

# 161
блонди какво е карфур? щото ще ни е  близо  Mr. Green и да ти кажа за холестерола - погледнах ти яденетата....много добре  изглеждат, но трябва да ги смениш, толкова калорични неща не съм правила. и с холестерола съм на 6  Grinning

# 162
Здравейте момичета, искам да ви попитам в магазините на IKEA има ли детски кът в който децата могат да бъдат оставяни докато родителите пазаруват. Не знам с нашето зверче пазарът ще е невъзможен.

# 163
А пък аз искам да сравня нещичко - козметиката напр.Клиник и Ести в сравнение с Бг имате ли представа как е - тоест заслужава ли си да си купува човек от Белгия? Честно казано от 2 години си пазарувам само от Б, защото все си мисля, че ще е "по-истинска", но пък и никога не съм пазарувала от Бг, за да сравня цените. При наличната финансова криза обаче се замислям за какво си давам парите  Laughing

# 164
блонди какво е карфур? щото ще ни е  близо  Mr. Green
и да ти кажа за холестерола - погледнах ти яденетата....много добре  изглеждат, но трябва да ги смениш, толкова калорични неща не съм правила. и с холестерола съм на 6  Grinning

Питаш какво е Крафур и същевременно казваш, че ще ви е близо?  Laughing Малко тъп въпрос ми се струва след тази констатация  Wink
За яденето и холестеролът - правя каквото искам и каквото смятам за добре.  Peace Радвам се, че ти си на 6, все така да е   Peace

искам да ви попитам в магазините на IKEA има ли детски кът в който децата могат да бъдат оставяни докато родителите пазаруват.

Да, има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт