Мами в Белгия-10

• 15 639
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • Belgium - BG
Привет от фронта на болните - нас ни налегна грипа. Софиа пьрво 5 дни с висока температура, после аз. Аз и до сега де, не мога да се сьвзема. Само се надявам и Изидро да не легне, че тогава кой ли ще ме гледа  Wink
Та така при нас, нищо интересно или ново
Bonni - как решиха да ти вадят сливиците? Питам защотото аз правя често гнойни ангини но не са ми предлагали да ги махам

# 121
  • Overijse, Belgie
Novaa, да се оправяте бързо!!!!! Hug

# 122
От какво те оперираха бони?На мене лятото като ми изкараха 4- те мъдреца  ,така бях(не можех да говоря да ям ,цялата бях подута и синя  ,като пребита  и моя съЩо беше много доволен  Laughing Laughing Laughing...Бързо въстановяване   bouquet...

Сливици. Гадничко е. Боли доста. Мерси за пожеланието, дано бързо мине.Доктора каза 10дни до 2 седмици. Sad

Уффф ,гадно да ,аз като бях дете към 6 годишна ми извадиха 3 тата сливица без упойка ,една сестра ме държеше и доктора действаше ,ужас ,след това бяхме до края на деня в болницата в стая около 15 деца  Shocked ,абе  българска работа комунистиЧеско време ,но поне беше Чисто .Тогава бях само на пюренца и около за 1 седмица се възтанових .Навремето като бях малка много боледувах от гнойна ангина ако не всеки месец ,през месец ,сега да Чукна от 14 годишна не съм я карала на легло ....Вземай обезболяваЩи ,дано да ти мине бързиЧко  Praynig

# 123
Здравейте момичета! Извинявайте, че се вмъквам в темата ви, но се включвам в този форум, тъй като преди седмица се преместихме от Франция в Белгия и в момента се чувствам доста изолирано. Никого не познавам в Брюксел. Все още нямам работа. Вярвам, че градът е приятен и удобенл По цял ден го разглеждам, но обикалянето на магазини и при това с бебешка количка втръсва. Някакъв съвет за по-бърза свикване с обстановката?! 1stroller

# 124
Здравейте момичета! Извинявайте, че се вмъквам в темата ви, но се включвам в този форум, тъй като преди седмица се преместихме от Франция в Белгия и в момента се чувствам доста изолирано. Никого не познавам в Брюксел. Все още нямам работа. Вярвам, че градът е приятен и удобенл По цял ден го разглеждам, но обикалянето на магазини и при това с бебешка количка втръсва. Някакъв съвет за по-бърза свикване с обстановката?! 1stroller

добре дошла лили   bouquet,пожелавам ти много скоро да се адаптираш,няма ли клубЧета обЩински във вашият квартал за деца ?

# 125
Благодаря за подкрепата момичета! Имам нужда от нея. Ужасно се чувствам. Боли ме, взимам силни обезболяващи, те пък карат на повръщане, абе не е леко. Но ако трябва да се махнат е по-малкото зло. Аз боледувах много често от ангина и най-накрая доктора беше категоричен. казват че повече от 3-4 ангини на година и трябва да се махат. Аз правех по 6-7 и то през студените месеци т.е. всеки месец. Сега вече се правят с пълна упойка и няма кръв  Wink
Бързо оздравяване на болничките   Hug

# 126
  • Overijse, Belgie
Вижте какво е станало днес http://www.deredactie.be/cm/de.redactie.english/news/090123_stabbing_daycare  Shocked

# 127
Бони  ,така е от обезболяваЩи се повръЩа ,лятото като ми вадиха 4те мъдреца и от упйката (която беше кошмарно  докато ме поеме ,имах Чувството ,Че сърцето ми забавяше ритамите ,после венозно ми вкараваха парацетамол и като се изправих и направих няколко краЧки ,такова повръЩане (а ниЩо не бях яла уж) ,абе гадно си ,всиЧки тея лекарства и обезболяваЩи ,поЧивай си сега ,остави женската работа за след седмица ,докато се възстановиш .Аз си слагах от гела за зъби на Лина и така ми се успокояваха венците  ,опитай и ти да го преглътнеш и все неЩо Ще застане и да ти успокои малко гърлото ,за друго не се сеЩам ,това деистваше ,за кратки периоди и слагах по Често  Sad

Е наистина веЧе няма думи , аз се Чудя Що в нашите у-Ща децата са заклюЧени от всиЧки страни и дават визита само с ранде- ву .Незнам тоя народ яко изперка .Ужас егати трагедията ,заЩо са му отворили вратата ,като са го видели такъв нарисуван откаЧен.Ония ден в работата на мъжът ми един клиент малко закъснял с вземането на душа си и тази на рецепцията отишла в мъжките съблекални да го изкарва (той арабин) и оная като поЧñала да вика насреЩа му  и ония като скоЧил и запоЧнал да я обижда естесвеноо и ,Че нали оЩе не било 23 Часа ,заЩо загасяла лампите(а тя е искала да си тръгне по рано ) и врякали те там и ония и казал ,Че ако не се спре е я залепи на стената и тя го подканвала нагло да я залепи ,както и да е  хубо Че не го е направил ,Че Щеше да стане една  ooooh!.После тая се обръЩа към мъжът ми(който не е бил в съблекалнята където те са били) и му вика ти си бил голяма работа бе ,хората тук Ще ме убият ти не се застъпваш за мене .Ако беше постъпила малко по-дипломатиЧно едва ли Щяха да си разменят тези реплики ,ама на негърска му работа винаги с рогата напред или не по-тоЧно не добре формирани работници .Ами тоя 2 метров арабин ако я беше шибнал наистина ,Щеше да и сЧупи най-малкото врата ,ами ако беше някои психопат -откаЧалник ,да и извади нож ,за 2 секунди беше свършено с нея .Нито знае ,кой и какъв седи отсреЩа и и какво може в тоя момент да направи ,направо някой път хората не преценяват добре думите си и опасността ,която може да последва ...

# 128
Йейе,
честит рожден ден на малкия ти принц!
Много, много целувки от нас и весело изкарване на празника във Варнаааааа!  bouquet  bouquet  bouquet
Как е там? 

# 129
Katribg мерси , да днес беше голямо празненство и накрая рожденника заспа прав  Laughing , каталяса , после ще кача и снимки

# 130
  • София
Jeje,да ти е живо и здраво детенцето,много умно и щастливо да расте! Hug
Ще чакам снимките с нетърпение!

# 131
  • Belgium - BG
И от нас честито на рожденника - да е здрав, послушен и много засмян. Вие сигурно се радвате на хубавото време в БГ, благородно завиждам  Grinning
Ние вече се пооправихме, от утре сьм на работа и така, нищо интересно.

# 132
Ейнджълс, видях в албума ти една страхотна погача. Ти ли я меси? Пусни рецептата. Аз имам сигурно 20 рецепти, но твоята е много красива   chef

Сега нали съм умряла от глад и само готвя и после ме е яд защото нищо не мога да опитам  Sad

# 133
  • София
правихме прощапулник на Жори миналата седмица и трябваше да направя питка.Поразпитах приятелки за изпитана рецепта и бяха единодушни за тази :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121976.0,та нея направих.Много е вкусна!

# 134
Мерси Ейнджълс, имам рецепта за Боляска, ще сравня дали е същата. Никъде не намерих твоето оформяне обаче, много е красива.

Общи условия

Активация на акаунт