Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 227
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  food010  food010        ето го и хапчетоооооооооо  Simple Smile)))))))))))))

# 166
Tutti ама ти не си ли в къщи с това гърло как пееш Sad ..... за компреса  с изварата съм слушала много и последно беше в "Часът на мама". Иначе знам гаргара с морска сол или сода но в начален стадии веднага пресича. Peace

# 167
Tutti ама ти не си ли в къщи с това гърло как пееш Sad ..... за компреса  с изварата съм слушала много и последно беше в "Часът на мама". Иначе знам гаргара с морска сол или сода но в начален стадии веднага пресича. Peace

Crossing Armsне питай как пея..... TiredНе е за слушане,ами добре че имам достоен заместник  LaughingА иначе след компреса ефект няма,но довечера пак ще пробвам Wink

food010  food010        ето го и хапчетоооооооооо  Simple Smile)))))))))))))
Еееех,Петя,де да можеше така...Благодаря все пак Hug

# 168
 Partyнякои са на бешбунар ,а други форумстват Mr. Green

# 169

Моля,моля Flutterняма защо да ми завиждате... Mr. Green hahaha

# 170

Моля,моля Flutterняма защо да ми завиждате... Mr. Green hahaha
присмял се хърбел на щърбел Mr. Green  bouquet

# 171
Ей,Тути пробва я тази гаргара,ама е гадничка де Sick-1 ч.л.сода,1-2 капки йод и топла водичка и гаргариш и ей,братче така те стипцосва,че родата си виждаш ама помага Peace

# 172
Бешорче-мерси! HugЩе проверя дали имам йод и ще пробвам/то каккви ли не ***** не опитах вече Sick/То и цитросепта така действа между другото,ама още като че ли нищо не дава резултат...Поне с винце  да можеше да се излекува човек,пък то не се преглъща... Crazy

# 173
Честит ви винен празник, дами! И...наздраве! Grinning

Тути, бързо оздравяване ти желая!  Hug

# 174
абее болната Тути ми азз чакк сега разбрах .....,ми ти снощи си ни пяла .Оле ми аз толкова мн. ти се кефя ми няма все кой да ми огажда от масата да ти го докажа  Peace

Ей сега се заинтересувах чак къде и какво пееш и то кво стана  newsm78 newsm78 newsm78

newsm74 newsm24

и пак пееш добре за болна   Hug Даже снощи си говорихме ,че мъжа пее повечко тази вечер.Не ,че съм мн. редовен клиент но прави впечетление Simple Smile) bowuu

# 175
  • на пистата
опааа,който иска да заповяда у нас на двора,барбекюто е на 6 има винско ,свинско и музика.
ухаааа айде на хорото,аз вече си пийнах порядъчно.

# 176
Наздравеееееееееее! cheers

# 177
ohaaaaaaaaaa за завижане сиии ,ък ние с тея бебешорииии Sad((((((( пием мляко да свретовъртеж
 НАЗДРАВЕЕЕ И ОТ МЕНН!!!!!!!!! cheers cook cook

# 178
Наздравееееееееееее

# 179
Наздраве  Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт