Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 231
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Е,това се казва софра:lol: smile3501
Ели,колко примамливо,ама с тез ремаркенца закъде ли смее Joy

Айде и от мен едно наздраве Wine Glass

# 181
абее болната Тути ми азз чакк сега разбрах .....,ми ти снощи си ни пяла .Оле ми аз толкова мн. ти се кефя ми няма все кой да ми огажда от масата да ти го докажа  Peace

Ей сега се заинтересувах чак къде и какво пееш и то кво стана  newsm78 newsm78 newsm78

newsm74 newsm24

и пак пееш добре за болна   Hug Даже снощи си говорихме ,че мъжа пее повечко тази вечер.Не ,че съм мн. редовен клиент но прави впечетление Simple Smile) bowuu

Приемам го за комплимент newsm51
А аз не съм разбрала,че сте били там ,зашото не сме се виждали/аз теб де Embarassed/Ето добър повод да организираме форумско кафе скоро Hug

# 182
# 183
  • Карлово
Бравос на вас! Ей тъй се празнува!

# 184
  • на пистата
и продължаваме,ники сега заспа Joy

# 185
Е,това се казва празник GrinningИ няма  студ като има винцеее... Joy

# 186
Който получи картат на Памперс да се отчете и да пише,за да знам дали да си я чакам и аз,защото имам съмнения дали ще дойде newsm78             

# 187
Ехоооооооо smile3506Какво стана ба мамчета,запразнихте,запихте и никакви ви няма  във форума.Айде Ели сигурно спинка днес,ами другите smile3503

# 188
  • на пистата
тук съм тук съм, Laughingама ми е нещо скапано,сега гледах форда

# 189
тук съм тук съм, Laughingама ми е нещо скапано,сега гледах форда

...разбираемо,на теб ти се полага почивка днес GrinningИ аз ги гледах /за пръв път/,ми те нашите са супер бе Naughty Grinning

# 190
Ехеее изпихме червеното виното и се изпокрихме .... ами давайте бялото Laughing

# 191
Не съм влизала тук от много време.
Искам да споделя с вас, че в Карлово най-после се организира курс за бременни. В понеделник ще е първата среща. Ще провера в листовката за точното място и час и ще ви пиша пак.
Мисля, че ще е полезно за бъдещите мами!

Поздрави!   bouquet

# 192
Не съм влизала тук от много време.
Искам да споделя с вас, че в Карлово най-после се организира курс за бременни. В понеделник ще е първата среща. Ще провера в листовката за точното място и час и ще ви пиша пак.
Мисля, че ще е полезно за бъдещите мами!

Поздрави!   bouquet

Браво smile3501

# 193
Да и аз четох за курса за бременни ще го води акушерката,която е при гинеколозите в "Омега"-завъртяно и е името newsm78.И аз останах приятно изненадана,макар че е късно за мен,но пък за по нататък... PeaceИдеята е добра и дано да има бъдеще  bouquet

# 194
  • Карлово
ей, малко сте назад с инфото, имаше вече курс за бременни през януари, сега явно започва наново за февруари. а акушерката е Даниела, фамилия не помня, по-отдавна раждалите ще я помнят и от АГ-то, тя изписва Мартина, тогава работеше още там. А, Мира, ти всъщност защо се интересуваш от такива курсове  Wink

За неразбралите още, с Ачо от понеделник следобяд бяхме в болницата с пневмония и Т 39,6. От днес сме си вкъщи и ще ходим само на инжекции сутрин и вечер. Очарована съм от отношението на персонала-лекари, сестри, санитарки, всички са много мили, любезни. Малко бях със свито сърце как ще реагират на толкова голямо кърмаче, но всички много му се радваха и само го подканяха да се успокои на цица като плачеше. Ето и малко снимки от болничния ни курорт, малко са кофти качество, че са правени с телефона.

сега бързам да напазарувам на финала на намаленията, пък и да отида да си отпочина. свалила съм два кг за два дни и една дупка на колана

Общи условия

Активация на акаунт