Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 201
  • 293
  •   1
Отговори
# 150

Пфу,тази нощ без компания ли бе Тин? JoyАко знаех , че си тук щях да се включа и аз Hug

това мойто ще ме умори,купих цитросепт,намазах се обилно по циците,дойде да цока и никаква реакция от негова страна даже не му загорча ooooh! а ицо щеше да си изповръща червата

Еее,признавам го малкия...Аз пия и  Sick,пък той #CrazyСериозно ли  не му горчи? hahaha

# 151
Ей така ми харесва темата-повечко навалица да има,не като влезе6 след 1 седмица и няма 1 страница  ooooh!
Ели,сигурно му е горчало,нооооо.... меракът е по-силен от всичко Joy
Аз да се похваля-от 1 седмица вече ходим с желание на градина,даже вчера баща й като отишъл да я взима не щяла да си тръгва.Е не вярвах че и мен ще ме споходи това щастие Wink

# 152
Кво ви става бе хора?Само чиста пиячка,а мезе никво не предлагате-айде от мен мезето cook.Ама нещо сте се разбошували,дали от виното или от  txtloves незнам... ThinkingМикки, как е къщичката?Вкусна ли стана и струваше ли си чакането.Ин,те хората са казали ,че апетитът идва с яденето Wink,така че и при твойта щерка се е получило Simple Smile

# 153
Бебешорче,недей с тез аромати,че ще скоча при теб веднага newsm68/от мен винцето  bouquet/

ИН,браво,то си бе въпрос на време да свикне детето   PeaceСега и ти можеш да отдъхнеш,че всичко е наред Hug

# 154
Е то се вижда идва месеца на любовта и виното и гледайте какво става .... вино, мезета, любовввв Simple SmileЕ аз снощи нямах компания във форума но в нас си имах  Wink
Тутти вие болнички ли пак ..... ох като знам какво е , я се оправяйте бързо с греяно винце.
Ин това е супер да ходи с желание и да не се притесняваш за нея  Hug

# 155
 вие ме зарибихте с тея мезета и Винце за това отивам на Шелааааааааааааа Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))00 Peace Peace Peace Joy

# 156
НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!

# 157
Ееее защо не взе и нас а Crossing Arms

# 158
Ееее защо не взе и нас а Crossing Arms
Да бе то и баба знае така отивала на Шел-а и тръгна нали TiredАй наздраве за които са тук Wine Glass

# 159
наздраве  Simple Smile

# 160
  • Карлово
Ей, ама сте се разбеснялииии...
пък аз стягам трапезата за утрешното продължение на РД на Ачко...

# 161
Ей, ама сте се разбеснялииии...
пък аз стягам трапезата за утрешното продължение на РД на Ачко...

Прощавай ,вие втория рожден ден ли стягате вече Joy hahahaДа беше и ти дошла тази вечер,че и местата ви пазиха? Grinning

# 162
  • Карлово
Ми ако по заведенията започнат да предлагат детегледачки, може и да дойдем, иначе няма как - ще я караме на домашно винце и виртуални пиянствания.
Ха, наздраве!

# 163
Пък мен така ме боли гърлото ,че едвам гледам....Сега ще пробвам и този компрес с извара/Микки  bouquet / и дано утре вече да съм добре и да ви кажа едно истинско наздраве Praynig
Лека нощ! Whistling

# 164
ЕЕЕЕЕЕЕхеееееечестит ви празнииик!! Вино да се лей и песни да се пеятт само тва е спасението със скуката -хихихихихи егати и алкото Wine Glass   
Как сте??? Да не сте всички снощни:)))))) или сте се метнали на бежбонар Simple Smile))) Айде загрявайте,че след този пиянски празник следва другия където ще сме многоооо влюбениии  1dating luvbed Heart Eyes или загубениии  smile3533

Пък мен така ме боли гърлото ,че едвам гледам....Сега ще пробвам и този компрес с извара/Микки  bouquet / и дано утре вече да съм добре и да ви кажа едно истинско наздраве Praynig
Лека нощ! Whistling
   Пък ти да озравявашш -стига с тези болестии аааааааааа!!!!!!!!!!!! 
food010-представи си ,че това е хапчето което ше те излекувааа -бързо да го изпиеш и на крак да ставаш  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт