Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 226
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Леле Мики,  Sad много кофти това с пневмонията. Как е малчо сега? Дано не са болезнени много инжекциите!  Praynig Бързо оздравяване ви желая!  Hug

Аз покрай Вики също имах възможност да опозная докторите и сестрите от детското - наистина са страхотни.  Peace

Момичета, посъветвайте ме нещо - засиняла съм се нещо столче за хранене да купувам, макар че ни е много рано, ама си го навих на пръста. Та къде в Карлово продават освен в новия магазин на пазара и в Детмаг?

Лека нощ ни всички!

# 196
Ами за столчето и на триъгълника има също незнам и в Лимекса дали нямат.Еееее Мики,кво ви е хванало тази година.Дано да ви е за последно и от здраве да се не отървете Peace

# 197
  • на пистата
аман от болести,христо ми е с бронхит,снощи вече и с температура.
светле искам да те питам нещо,пиша лц.

# 198
Микки,Ели,бързо оздравяване желая  на децата:pray:Тези болести край нямат-ако не е  едно,друго ще е ...Сега се очаква и някакъв лош вирус да нахлуе/то колко ли минаха вече Confused

# 199
Бебешорче, благодаря! Hug

Ели, оздравявайте бързо !
Ей затова не обичам зимата - заради болестите! Crazy
писах и за на ЛС.

# 200
оххх  без думи Praynig  само да кажа както казва бебешора от здраве да не се оттървете !
 а за медицинските работници в децко отделение и аз съм съгласна за готиното им отношение Simple Smile))))0 Много са отзивчиви да не се налага на никой да ги опознава там.Аз съм била 3 пъти с баткото уфффф  ooooh!

# 201
Микки, около мен все бременни се въртят в последно време, но аз не мога да се похваля със същото. Ако изобщо проработи ефективно фонда може и да ми се позакръгля някой ден  Simple Smile.
Че как да е голямо кърмачето  Naughty моят баща е кърмен до 3 години  Rolling Eyes Joy имате още доста време дотогава. Бързо да оздравявате!

За курса: Казва се Даниела Князова, курсът е разделен на теми и засега започва от 18 часа, но от другия месец може и по-рано да е. Дано да има някоя бъдеща мама, която да сподели впечатленията си от него.

# 202
Днес бяхме на курса за бременни,темата беше за дишането,за стреса от раждането и какво ни очаква в болницата.Беше интересно и поучително,т.к. на  конс. не ти се казват повечето неща.За любопитните акушерката се казва Даниела Князова.Следващия час ще е в понеделник.Елате и вие ще ви е от полза.    

# 203
  • Карлово
Мира, от все сърце ти желая съвсем скоро да ни се похвалиш с позакръгляне тук. Ние Мартина я чакахме цели три години, и все не ставаше и не ставаше. Забременях точно в дните, в които правихме спермограма и не беше никак хубава. Та според науката, едва ли не от въздуха съм забременяла. Но съдбата понякога си знае работа, така че вярвай, че ще стане чудото и при вас! Hug
Голямо кърмаче е за общоприетото разбиране, надявам се да откараме поне до 2 години, чакар че съм привърженик на естественото отбиване и е доста вероятно да изкараме и повече от три години. Ама нещо не е пристрастен като кака си, ето напр. тази вечер заспа без да суче въобще.
И да ви кажа, тез франсетата са много гадни. Снощи рових два часа за ненамалени от новата колекция, че ми проработи един хубав код и днес -бам, и малкото ненамалени намалили, сега пак ще се чудя какво да поръчвам.

Днес бяхме на курса за бременни,темата беше за дишането,за стреса от раждането и какво ни очаква в болницата.Беше интересно и поучително,т.к. на  конс. не ти се казват повечето неща.За любопитните акушерката се казва Даниела Князова.Следващия час ще е в понеделник.Елате и вие ще ви е от полза.    
ааа, така не бива, ние не те познаваме, я разкажи за себе си, пък Намейка/или както й е в момента ника/ ще те покани на среща. Тя е връзки с обществеността тук Laughing
Та, здравей, де! Hug
Колкото до полезното от курса, не знам ако аз се появя по темата за кърменето как ще стоят нещата и кой на кого ще е от полза Mr. Green

# 204
  • на пистата
тук съм Laughing  ама вече съм фатална  Joydech казвай сега,деца тва онова Laughingние утре мислим да отскочим до дна-то, днес беше пълно с хора по центъра,при желание заповядайте.
аз да се оплача,от цитросепта ли не знам,зърната страшно ми се разраниха и ме болят.не говорете за големи кърмачета,че като гледам моят до детска градина ще откара ooooh!

# 205
  • София
Здравейте  Simple Smile

Приемате ли нови членове?

# 206
  • на пистата
ти пък Laughingиска ли питане,добре си дошла.

# 207
ооооооооо,нови попълнения в темата HugДобре дошли   bouquet
Относно курса за бременни,мисля че е чудесна инициативата PeaceАко попадах в тази графа със сигурност щях да се възползвам.А ти Микки наистина можеш да си предложиш услугите -мама с такъв опит в кърменето,би могла да бъде мноого полезна на очакващите бебе Naughty
Фатална Laughing,внимавай с този Цитросепт-и в никакъв случай неразреден не го ползвай/най-вероятно от него става така/ Hug

Желая ви хубав ден Hug-днес ще е чудесно времето за разходки!/който не работи де Mr. Green/

# 208
привееет на новодошлите и от мееен!!! Добре сте дошли!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  Аз сега изчезвам да хапва бебе Ги и да се спасяваме по разходки.

а и да не забравите да ни разкажете повечко за вааас   newsm78

# 209
ихааааааааааа колко весело станало тук,привет на новите мами и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт