Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 214
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • на пистата
ихааааааааааа колко весело станало тук,привет на новите мами и от мен Hug
скайп Rolling Eyes

# 211
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2

# 212
Ехоооо ........ и добре дошли на новите майчета, аз съм на бач и от време на време си открадвам по някоя минута  Wink
А това разкошно време как ме дразни за разходки, но уви.

# 213
Добър ден, вече  Laughing

Интересно, интересно, dech хубаво е, че има кой да сподели. Дано този курс да се организира периодично, та един ден ехеее, да го посетя и аз  Crazy, вече разработен.

# 214
Добре дошли на новите мамета HugМного хубава идея си е за курса за бременни,особено за тези които за първи път ще стават майки.
Ей останах си пак вълк единак да бродя сама из карловската тема.Тез сопотненки никакви ги няма Rolling Eyes
Микки,как е Ангел?Стига вече тия болести,айде за тая година да ви е за последно Praynig

# 215
  • Карлово
Утре ни е последната инжекция, Ин. Надявам се е да е за последно болен, че ми писна тази зима.

# 216
Здравийте,мамчета  preggoи бебешорчовци!Здравейте и бъдещи мами,преди малко ми се обади една от "курсистките"да посетя този форум.И ИЗНЕНАДА....коментирате моя курс за бременни.Аз съм ак.Даниела Князова и от скоро започнах това начинание-ново за нашия град.Надявам се да има успех и обещавам да дам всичко от себе си за да съм от полза на всички,които ме потърсят.Между другото по нататък ако има интерес ще има беседи с гинеколози и педиатри и гимнастика за бременни ,но всичко зависи от това дали ще има интерес.  pregnant

# 217
Даниела,както си забелязала всички тук сме  приятно изненадани от това начинание-естествено,че има нужда,дори и в малкия град ,бъдещите майки да бъдат подготвени и запознати!Надявам се да има голям интерес и да се развива повече дейността ти.Успех в начинанието Hug Peace

Добър ден, вече  Laughing

Интересно, интересно, dech хубаво е, че има кой да сподели. Дано този курс да се организира периодично, та един ден ехеее, да го посетя и аз  Crazy, вече разработен.

Мира,от все сърце ти го желая HugКакто и Микки казва,той оня горе си знае работата-ще му дойде времето.Само сили и кураж! Hug

# 218
Ин,надявам се да няма обидени сопотски мами Praynig,че в заглавието  ви няма този път,ама пусти словоред това ми позволи Mr. Green
Ще го коригирам скоро-чакам идеи за ново заглавие на темата.Давайте! Thinking Laughing

# 219
Тути,няма обидени надявам се,поне аз не съм(нали съм си карловка по начало Laughing),просто се чудя защо всички изчезнаха newsm78
Даниела,поздравления за начинанието  bouquetСтрахотно е,когато някой се наеме да прави нещо толкова хубаво и полезно.Да виждаш,че все пак въпреки малкия град,където перспективите за професионално развитие са ограничени,има млади хора и правят такива неща PeaceАх как ме е яд че нямаше курсове когато аз бях бременна...особено заради гимнастиката Joy

# 220
I_N,благодаря за окуражителните думи ,както и на другите от форума. newsm03

# 221
Даниела, поздравления за решителността!  bouquet
tutti, благодаря, и аз така мисля, онзи отгоре разполага.

# 222
Ехееееее,наистина весело станало тук!Ех как ме е яд ,че и за мен нямаше курс,но за втората девойка ще го посещавам Wink.Дано има желаещи та да се развива тази идея!Тути,как е гърлото?Не сподели хареса ли ти гаргарата Sick Wink

# 223
 Даниелке мойте поздравления от мен Петя (на Марин мамата Simple Smile)).Ми що не се сети по рано бре ми аз щях да ти бъда клиентка или пациентка по точно  Peace ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХИИИ !!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
Виждам,че доста неща са се случили докато ме е нямало,това с курса е страхотно...  bouquet
Много ви се радвам на всички,че научавам пресни новини за нашия малък град!Сега,ако направят и някое заведение с хубав детски кът,зарязвам Варна и си идвам за постоянно
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт