Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 201
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря, момичета! Днес си е пак същото палаво дете. Не знам какво да мисля вече.
Отивам за разтуха да понапазарувам Mr. Green
олелеле майко като те чета и ми става лошо като знам ,че точно ти трудно се плашиш,явно е било доста сериозно.Важното е ,че ви е зад гърба дано не се случва никога повече на никое детенце.

# 76
ох микки знам как си се чувствала.важното е,че всичко е отминало бързо.
за тези които си търсят карти на памперс,може да си заявите на тел:024899491.казвате си името и адреса и ви пращат.
аз пък нямам никакво врме,у нас е някаква лудница.всеки лази на някъде,изправят се,пързалят се по паркета,дърпат играчки и т.н.мен все ме е страх да не се ударят лошо.иначе от консултацията резултата е,нени 10100кг,ади 9000кг.
честит рожден ден на бимба със  закъснение  bouquet

# 77
  • Карлово
Мацки, да ви успокоя, Ачко си е наред. Правихме отново ПКК и урина, освен един Нв 93, на който даже Алексиев се учудва, щото бил червеничък и пухкавичък, ама ще пием желязо три месеца за всеки случай. Вероятно от много вируси, които прекара от декември насам, все пак имунната му система все още се изгражда, е дало отражение и в мозъка, но не нещо сериозно, а колкото да предизвика тази отпуснатост. Това научното обяснение. Другото е, че днес свеки ходи да му баят, бил урочасан. Някои от вас знаят, че момиченцето на едно приятелско семейство може да бае, ами ние й звъннахме на тръгване от Бърза помощ в събота и след около половин час Ачко се оправи. Та може и да не е това, ама...

# 78
Важното е че е добре детето ама  какъв е този хемоглобин, няма нищо че е червеничък и пухкавичък. Къде ви правиха изследвания?
Аз последния път щях да припадна от тези които правихме на децата във Вита мед .... бяха ужасни Sad Алексиев пак реагира така, че не са нормални показателите.

# 79
Мики,дано не се повтаря нигога Praynig -явно си се поуплашила доста...Сега как е Ачко?Аз с Рени имах такива преживявания-и желязо  пи и строг хранителен режим прилагахме.....Абе няма нищо по-хубаво да са здрави децата Praynig
А Мартина  как е?

# 80
  • на пистата
микки,нали знаеш,желязото на гладно се пие,аз така от 81 за 15дни го вдигнах на 110моя,добре,че минев ми каза на гладно иначе не действа

# 81
  • Карлово
кърмата не се брои за ядене, нали, иначе няма как да е на гладно при нас  Joy

# 82
Виждам Ангелчето е добре ,за което се радвам.Пусто в този животец без такива работи неможе.
Радка какво става с теб??Сложихте ли ваксината и каква??
Как е бебока?Натдава ли добре ?Пиете ли вече сокче:)))??Аз понеже съм мн. бърза в даването на манджорно и все питам другите рано:))
Раче ми ти защо не се спуснеш по нанадолнището и недойдеш към паметника някой по приятен ден "да не казвам слънчев,че то докъто се покаже и се скрива:))"ние сме го окопирали sling sling sling
Абе какво стана с Примода -дойдоха ли поръчките??Аз така и не поръчах.Много ми е скъпо и ако не ми стане  #2gunfire
Бимбе каи ти как отпразнува ден- дена::balon::
И всички кажете ще зарязвате ли лозята:)).Аз специално на този ден съм решили да дам на моя Ги сок от гроздееее cook и следтова и малко мръвка:)))))) .Да усети и той милия от зарезана:)).
Айде да ставам да  1ironing да newsm28 да wash hang  и сле това за десерт да  smile3546  bath1 Баййййй

# 83
Петюф Промода е екстра ,нямам много поръчки от там,но всичко което съм си купила съм уцелила и номер и кройка и качеството е хубаво Mr. Green,ся ще се хилите,че фирма  за дрехи имаме аз от другаде купувам Grinning.Обаче да ви кажа има голям диапазон в номерацията значи това което се предлага тук от трикотажа например е предимно в малките номерации ,да не говорим ,че е късо и ръкави и ......Цената да по-скъпо е от китайското но е по-качествено и се га на намаленията има добри попадения..
Сега да ви разкажа за РД повече няма да стъпя в Тарзана,добре че съм нагаждаща се личност,та не си развалих настроението.Аз разказвах на Ели сега и на вас.Обстановка в тарзана -екстра,кухня превъзходна,обачеееееееееееее от къде го извадиха този тьотко певец от бай Тошово време незнам,пълен фалш ,пееше на плейбек ,да беше пускал само музика да поденсим  барем Tired
Но на нашите приятели им хареса и обстановката и атмосфератав кръчмата казаха че подобни кръчми и шопско нема били снобски Клубове,Пъбове и пр.Другия път на Шел-а newsm78,някои да не ми се скатават да не извикам оркестъра на бис сега Mr. Green Mr. Green
В неделя ходихме догробницата в Старосел ето ви и снимки ако ви е любопитно и не сте ходили на нас много ни хареса:

http://www.bimba.snimka.bg/album.php?album_id=334473

# 84
Бимбе снимките са супер .... тези неща са ми слабост и сега пак за пещерите си мисля ... миналата година не успях да стигна до тях, защото Тутка пусна едни морски красоти във форума и заминахме на бързо към Синеморец  Simple Smile тази година няма да пропусна/ живот и здраве/. Относно Тарзана ние скоро бяхме и сме на същото мнение ..... но все пак поденсахме, защото имаше една весела компания и те поддържаха настроението.

# 85
Бимбе снимките са супер .... тези неща са ми слабост и сега пак за пещерите си мисля ... миналата година не успях да стигна до тях, защото Тутка пусна едни морски красоти във форума и заминахме на бързо към Синеморец  Simple Smile тази година няма да пропусна/ живот и здраве/. Относно Тарзана ние скоро бяхме и сме на същото мнение ..... но все пак поденсахме, защото имаше една весела компания и те поддържаха настроението.
абе при нас всички бяха скромни бе,ама карай барем се наприказвахме и без това рядко се виждаме.
Ти за кои пешери говориш тин ?Така ми се митлосва из Родопите-Чудните мостове,Златоград Широка лъка,Агушеви конаци,Ягодинска пещера Grinning

# 86
Баш за Родопите - Дяволското гърло, Ягодинската а Харамийската е за смелчаци Wink

# 87
  • Карлово
Уууу, стигате де, аз тъкмо си мислех за смяна на професията, ама вие пак ми припомнихте едно от големите предимства-че обикаляме из Бг. Mr. Green На мен и в планината ми се е приходило, ама да поотраснат дребосите. Засега дестинациите са познатите: Автогарата-Паметника-Центъра-Водопада Joy

Я да питам за кампанията на Алфа Сот да слагат актове на спрените върху тротоарите коли. Къде мога в писмен вид да си задам въпрос? Ок, няма да спирам върху тротоара, обаче...често ни идват гости, а както е известно по нашата малка уличка минава целия градски и междуградски транспорт. Та, като спрат на улицата, отгде ще минават автобусите? Което за всички живущи ще е супер, да минават отдето си щат.

# 88
 Grinning
Блудният син се завърна! Пардон - дъщеря!

Мики, четох за малчо. Надявам се сте добре сега.  Hug

А имам и една мобла - да добавите и Даренцето на първата страничка - на 13-ти сепетември.

Бимбе,  Hug

# 89
Ей я на и нощната птица  се появи... newsm08
Светле,къде се изгуби ти напоследък?Включих веднага и Дари в челните редици-разказвай сега как сте Hug

Бимбе,с тези снимки само ни зарибяваш-никога не съм ходила в Старосел,а е на една крачка от нас WinkЕх,как ми се пътуваааа..Искам ваканцияяяяяя Crazy
Микки,преди 3 години ни написаха акт  точно за спрян на тротоара автомобил/пред квартирата ни/,след което отидох и написах молба до кмета да получа право да си паркирам колата пред дома,като дадох и пълни обяснения..... Акта  се потули и от тогава нямаме проблеми.Съседа ни още води дела...  SadАко имаш опасения още сега направи нещо Naughty
Айде отивам да спя,че капнах... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт