Хайде и аз искам ваканция и да пътувам

Светле добре дошла и честита малка буболечка
.Направо съм
че пак се развали времето!На 30.01 сме на консултация и тогава ще ви пиша колко сме пораснали за месец.За ваксината се съветвах с някой майки,с една детска докторка от Ямбол и накрая с един познат и приятел на брат ми от София,който е виросолог и точно той работи в/у направата на БГ ваксините.В крайна сметка решихме че ще поставяме от тази която се полага от ЗК.Не заради парите а защото успяха да ме убедят че само около 2% от майките слагат Пентаксим.Мнението на детската док. с която говорих е че ако има епидемия от минингит заради което аз се замислях за поставянето на тази ваксина -пази Боже неизбежна е заразата!Мнението на виросолога е че както се казва цяла България използва БГ ваксините а моето дете все пак е част от тях и няма от какво да се притеснявам.Единственото за което ме предупреди е че ще го дупнат два пъти и че вечерта е възможно да вдигне темпетратура,което е нормално след поставянето на тези ваксини.Та така оставаме си на това мнение че ще вървим по това което е от ЗК.
)))))))да не останем по назад 
и аз съм нова за теб:)))поне по ник:))
иначе сме си набори май като гледам по ника числото -ако това ти е набора.
.Ще кача и аз снимки ама понеже съм мн. бавна новобранка някой др. път,че сега трябва да манджори Ги:))

На мен много ми харесва понеже е точно това което исках-прав отделен зимен кош.Чао за сега от мен! 

колко ми е драго да те видя
айде че скоро ще се отвори временце за срещи

за ваксината и аз съм чувала тези мнения
,така че смело напред.Ти успя ли да махнеш коричките на бебчо?Ние като се родихме нямахме грам,а сега"на стари години",корички си имаме.С мас ли ги махна?Кажи рецептата
Светле,здравей ние сме се засичали на паметника няколко пъти,така че наполовина се познаваме
.Ех,тези пещери,който мисили да ходи да мине да ме вземе от вкъщи барабар с малката Мари
Много приятни километри да си навъртите с бебо-още малко и времето ще е суперско вече за разходки 
-няма да се съпротивлявам

хааа,честито...Дано у вас да е по-широко,че като знам какво следва ..

Препоръчани теми