Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 183
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
вие сте луди -аз нещо се здържам и се правя на луда маратонки с колелца на нашия батко няма да купя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А сега помагайте да си спечеля наградка ама и тук се влиза всеки ден  Praynig Praynig Praynig Hug

http://www.bgbanka.com/win.php?ref=5290

# 106
  • Карлово
А бре, Тутти, направи ни темичката малко по лИбовно-зарезанска Mr. Green

# 107
Ами тука има за мен нова форумка ми приятно ми е да се запознаем bowuu и аз съм нова за теб:)))поне по ник:)) newsm78 иначе сме си набори май като гледам по ника числото -ако това ти е набора.

Ние се познаваме!  Grinning

Бимбе, за срещите съм длъжница аз, ама ще наваксам!

Тути, благодаря!  Hug

Мики, забравих да отбележа колко ме впечатли колажа ти с Ачко! Разкош е! П.С. И аз напоследък нещо се замислям за смяна на професията!

Тин-тин,  Hug

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 00:12 от svetlana_78

# 108
  • Карлово
Ама съм една голяма бяла птица ooooh!Светле, мараба! Знаеш ли колко често се сещам за теб, ама ти хич не се вясваш тук, хайде вече на паметника като се стопли

# 109
Ами аз ходя - ама май на гарата по-често, че там и Вики има къде да играе. Сега катосеп остопли и сутрин ще излизаме без него, така че няма да има значение къде!  Peace

А пък исках да те питам нещо - какво стана с конкурса за снимката с кърменето. Много ми харесахте с малчо.  Heart Eyes Как приключи конкурсът?

# 110
  • Карлово
взехме трето място, но още си чакам пюретата от Ганчев, това ни беше наградата

# 111

Ето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes......... Crossing Arms

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 02:06 от tutti

# 112

Ето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes......... Crossing Arms

ха ха  Wink

# 113
  • на пистата
ооо светле,как сме,расте ли бебока.
днес ако искате среща на паметника,а?

# 114
оооо ми ние сме тамм Бебешораа към 12 Simple Smile)))))))

# 115
  • Карлово
ние бяхме там, а вие къде бяхте?

# 116
мммммм дааааа къде бяхтее??????Шурата бе якааа:)))))))))))Както каза Бебешора трябва да се  записваме вече за място на паметника:)))  ЕЙЙ ДА ВИ СЕ ИЗФУКАМ МАРИ НА БЕБЕШОРА ИМА ЗЪБЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:))))))))))

# 117
Честито зъбче на Мари Hug/а аз мисля че е все малка,тоооо...моркови скоро ще гризка Laughing
Утре и ние сме на паметника-с ролерите,тъй че се пазете с малките бебета,че летииииим Joy

пп Никой  ли не забеляза новата визия на темата,а?! Crossing ArmsЧакам предложения за ново заглавие! bowuu

# 118
Честито зъбче на Мари Hug
как да не я забелязахме визията на тематат тутиииииииии Hug,понеже обяда още ми държи влага Mr. Green,много вкусен беше,ще си сипя едно червено винце за отскок  bouquet

# 119
оф,Петюфка малко е избързала Embarassedабе белее ама не драска като го пипнеш,но скоро ще да е tooth

Общи условия

Активация на акаунт