Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 210
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Аз мога да попитам за автомобилите но и ако имате нещо стоварено на тротоара пред къщата пак има глоби и актове ...... и аз скоро го разбрах това въпреки че работя тук Embarassed
Хайде и аз искам ваканция и да пътувам Simple Smile
Светле добре дошла и честита малка буболечка  bouquet

# 91
Здравейте момичета!Не съм се изгубила а просто тези дни когато беше що годе добре времето се възползвах да излизам на разходка.Купихме си много хубава и удобна количка и сега немога да и се нарадвам Simple Smile.Направо съм #Cussing outче пак се развали времето!На 30.01 сме на консултация и тогава ще ви пиша колко сме пораснали за месец.За ваксината се съветвах с някой майки,с една детска докторка от Ямбол и накрая с един познат и приятел на брат ми от София,който е виросолог и точно той работи в/у направата на БГ ваксините.В крайна сметка решихме че ще поставяме от тази която се полага от ЗК.Не заради парите а защото успяха да ме убедят че само около 2% от майките слагат Пентаксим.Мнението на детската док. с която говорих е че ако има епидемия от минингит заради което аз се замислях за поставянето на тази ваксина -пази Боже неизбежна е заразата!Мнението на виросолога е че както се казва цяла България използва БГ ваксините а моето дете все пак е част от тях и няма от какво да се притеснявам.Единственото за което ме предупреди е че ще го дупнат два пъти и че вечерта е възможно да вдигне темпетратура,което е нормално след поставянето на тези ваксини.Та така оставаме си на това мнение че ще вървим по това което е от ЗК.

# 92
Ехееее ,много сте изписали бее!!
Мале и аз да споделя за срамотиите и ние не сме ходили на тази гробница ,но тази година ще отидем Simple Smile)))))))да не останем по назад Joy
Ами тука има за мен нова форумка ми приятно ми е да се запознаем bowuu и аз съм нова за теб:)))поне по ник:)) newsm78 иначе сме си набори май като гледам по ника числото -ако това ти е набора.
Ейй ,а някой ходил ли е на  пещера-Леденика ??? Моята мама е от Враца даде от едно село до Враца-Згориград:)) едва ли някой го знае:)).И знаете ли аз ходих това лято чак и бях бременна  ако знаете че бях в 8-мия и съм се молила да не родя като някой пещерняк незнаех,че е толкова студено и мрачноо.Абе беше доста екстереемно  Sick.Ще кача и аз снимки ама понеже съм мн. бавна новобранка  някой др. път,че сега трябва да манджори Ги:))
Ами то за тея автомобили си има такава връзка във форума,че какво се чудиш Мики от къде да разбереш  Joy Joy Joy
Не се изчервявай Стелка hahaha hahaha hahaha

# 93
Лошо няма Радка!Та нали първите ни деца са с тази ваксина даже е било и по опасно защото са им слагали и полиомелита в устата.Но мен нямаше кой да ме окужари така както теб Peace.

# 94
http://www.-spam283-/rw/items/CIKOVipSelRash-chipolino-vip-selec … page=1&cat=21 Това е количката която си купихме от Дет-маг.Като започна да излизам по центъра по нея ще ме познаете Simple SmileНа мен много ми харесва понеже е точно това което исках-прав отделен зимен кош.Чао за сега от мен!

# 95
Grinning
Блудният син се завърна! Пардон - дъщеря!

Мики, четох за малчо. Надявам се сте добре сега.  Hug

А имам и една мобла - да добавите и Даренцето на първата страничка - на 13-ти сепетември.

Бимбе,  Hug
Heart Eyesколко ми е драго да те видя Heart Eyesайде че скоро ще се отвори временце за срещи  bouquet

# 96
Цитат
Ейй ,а някой ходил ли е на  пещера-Леденика ??? Моята мама е от Враца даде от едно село до Враца-Згориград
еееееее Петюф,че ти си наполовина севернячка бе,моите корени са пък от Ловешкия край баба и дядо са родени в Априлци.В Леденика съм ходила като ученичка,ама Искърското дефиле каква красота е,а вччера ме зарибяваха за манастир"Седемте престола" и той е в онзи регион Heart Eyes
Радка страхотен автомобил,безаварийно каране по разбитите ни улици Heart Eyes

# 97
Радка честита ти количка,предполагам цвета е син Winkза ваксината и аз съм чувала тези мнения Peace,така че смело напред.Ти успя ли да махнеш коричките на бебчо?Ние като се родихме нямахме грам,а сега"на стари години",корички си имаме.С мас ли ги махна?Кажи рецептата WinkСветле,здравей ние сме се засичали на паметника няколко пъти,така че наполовина се познаваме Hug.Ех,тези пещери,който мисили да ходи да мине да ме вземе от вкъщи барабар с малката Мари Whistling

# 98
Радка,честито возило HugМного приятни километри да си навъртите с бебо-още малко и времето ще е суперско вече за разходки Laughing
Бебешорче,коричките със зехтин падат много лесно-мажеш половин час преди къпане  и втриваш хубаво и след два-три пъти изчезват.
Момичета с тез разходки кой ни дразни,а Mr. GreenВсички на работа пък за почивка мислим,аааа? Crazy
Е,който му се отдаде да хукне и мен покрай Бебешорката да подбира rotfImao-няма да се съпротивлявам Naughty Joy

# 99
Може да ви е от полза!

28.01.2009 Няма вода на 29.01.2009 г., но планово 
Община Карлово уведомява гражданите, живеещи в района заключен между улиците “Ген. Карцов”, “Ген. Заимов”, “Карловска”, “Райно Попович” и ул. “Тодор и Ана Пулеви” в гр. Карлово, че във връзка със сключен договор № 295/12.11.2008 г. между Общината и консорциум “ХидроБилс” гр. Пловдив за изпълнение на реконструкция на водопроводна и канализационна мрежа по ул. “Васил Караиванов” и прилежащите на нея улици, на 29.01.2009 г. от 08.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде спряно водоснабдяването на абонатите.

# 100
  • на пистата
какво е това раздвижване на темата бе,браво.
аз да се похваля като тутка,днес получихме маратонки с колелца-хейлис и усещам как и у нас ще се кара на сухо Joy

# 101
какво е това раздвижване на темата бе,браво.
аз да се похваля като тутка,днес получихме маратонки с колелца-хейлис и усещам как и у нас ще се кара на сухо Joy

newsm52 хааа,честито...Дано у вас да е по-широко,че като знам какво следва ..Crazy Mr. Green

# 102
Аз само да подметна за кого са тези маратонки с колелца Mr. Green

# 103
  • на пистата
а ти скайпа няма ли да си пуснеш Mr. Green
за христо са маратонките,що питаш newsm78

# 104
а ти скайпа няма ли да си пуснеш Mr. Green
за христо са маратонките,що питаш newsm78
рестартирах се и забравих да го пусна.А питам ,щото ако бяха за тебе щях да си купя и аз ,че иначе не мога да те надтичам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт