Карлово очаква с нетърпение денят на любовно-винено опиянение!

• 11 179
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
О Тути,много е свежа и опияняваща Crazy,ама усещам как ще дойде пролетта  bouquet

# 121
Еее, и аз съм вече на винце EmbarassedАко има все още някой буден-наздраве newsm24

# 122
  • Карлово
Наздраве!

# 123
Тути, Мики, наздраве! newsm24

# 124
Ей това се казва приказка smile3521Стана пиянска темата вече... Drunk

# 125
Mr. Greenкво сте правили нощес тука вие бе а Heart Eyes

# 126
Mr. Greenкво сте правили нощес тука вие бе а Heart Eyes

Ами аз се лекувах  с греяно винце Outta Joint Blush,за другите незнам #Silly
Днес ще пропуснем паметника ние-пак някакво гърло ме боли и ми е лошо,болнооо...Аман CryИма ли болести все в почивни дни или на празници идват Crossing Arms

# 127
Ако някой ще поръчва от Ларедут-да свирка Mr. Green

# 128
http://www.bgbanka.com/win.php?ref=5290  виее стеее:)))))))0

Кви са тея среднощни пирувания из форума бреее newsm78 newsm78 newsm78

# 129
http://www.bgbanka.com/win.php?ref=5290  виее стеее:)))))))0

Кви са тея среднощни пирувания из форума бреее newsm78 newsm78 newsm78
Петюф за какво играеш и колко трябва да събереш?
Цъкам аз всеки ден Mr. Green,ма и вие цъкайте на моето зоо Heart Eyes

# 130
     Здравейте всички  от Карлово !

Първо искам да се извиня, че нахълтвам в темата ви, но реших, че тук е най-подходящо да попитам. Наши познати, които тази година се връщат от Испания, искат да се заселят в Карлово. Харесали са една къща на изгодна цена в кв. Сушица. Ще ви бъда благодарна, да ми дадете  някаква информация за квартала. Praynig

# 131
Охааа тук вино се е разливало ........ тази вечер ще се включа в купона  Grinning

# 132
     Здравейте всички  от Карлово !

Първо искам да се извиня, че нахълтвам в темата ви, но реших, че тук е най-подходящо да попитам. Наши познати, които тази година се връщат от Испания, искат да се заселят в Карлово. Харесали са една къща на изгодна цена в кв. Сушица. Ще ви бъда благодарна, да ми дадете  някаква информация за квартала. Praynig
Нямам кой знае какви наблюдения ,но според мен има и плюсове и минуси.
Най-големия плюс на квартала който всъщност е село до Карлово е това ,че е в Балкана,няма вредни производства чист въздух и свобода на воля,с кола пътя е неповече от 5 км до Карлово.Има много новопостроени и хубави къщи.Незнам как е уреден въпроса със сметопочистването,но нека имат предвид,че все пак е село и се гледат много животни,не казвам че е минус все пак така сме по-близо до природата.Без кола не става придвижването,има редовен транспорт но едва ли е до малките часове.Незнам какво още ги интересува ако се сетиш още нещо питай,но всичко зависи от това какви са очакванията на твоите приятели

# 133
    Много благодаря за бързият отговор ! Аз също предполагах нещо подобно, но тъй като те са от София ала  не могат да понасят големия град, търсят някакъв по-малък град. Много харесват Карлово и региона. Те са семейство с дете на 10 години, не са претенциозни, обичат спокойствието и природата. Интересуват се най-вече как стои въпроса с училището. Може би ще е сложно с транспорта, но ще им предам тази информация.  bouquet

# 134
    Много благодаря за бързият отговор ! Аз също предполагах нещо подобно, но тъй като те са от София ала  не могат да понасят големия град, търсят някакъв по-малък град. Много харесват Карлово и региона. Те са семейство с дете на 10 години, не са претенциозни, обичат спокойствието и природата. Интересуват се най-вече как стои въпроса с училището. Може би ще е сложно с транспорта, но ще им предам тази информация.  bouquet
училище самов Карлово Hug,но това не е проблем,за съжаление не мога да дам мнение дали ще има среда в самата Сушица,незнам колко млади семейства има там  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт