Кухни - 17та тема

• 52 348
  • 306
  •   1
Отговори
# 15
  • Под Сините камъни
Чета ви отдавна и реших и аз да се запиша във вашата тема на пролет живот и здраве и ние захваща ме кухнята.Видях много хубави идеи надявам се и за в бъдеще да има хубави кухни.  bouquet

# 16
Аз вместо запис искам да ви кажа, че шашнах мъжа ми с познания и идеи за предстоящата ни кухня, благодарение на тези теми! Все пак точно с това се занимава моя мъж! Crazy

# 17
# 18
# 19
  • София
rainbow, Гери, ще чакаме да се похвалите!  Peace

Как да се похваля, като от 3 месеца чакам да пристигнат още едно шкафче от кухнята и още една  вратичка  #Cussing out
Добре, че е студено за ремонтни дейности Confused

# 20
  • Пловдив
Аз пък да се похваля, че утре ще идват да слагат плота и гърба(червено стъкло!) на моята кухня и много се вълнувам  Crazy

(Това вместо запис)

Аууу, не мога да не завидя благородно   bouquet

С нетърпение ще очаквам снимки  Laughing

# 21
Продължавам да събирам идеи и да се любувам на вашите кухни. Все в някоя следваща тема и аз ще се похваля с нова  Praynig Confused

# 22
Здравейте, Мами. Това, което видях до момента, направо ме изненада приятно. Вие тук давате невероятно практични идеи, пишете за неща, които въобще не са миминавали през ума. Опитах се обаче да разгледам снимките в предишните теми и не се получава. Какво бихмогла да направя, къде  е причината? Много би ми било интересно да ги видя

# 23
Продължавам да следя темата с интерес. Peace

# 24
Аз ще снимам моята като и сложат осветлението,че
сега се губи ефекта.
Честито на всички с нови кухни!

# 25
Вече в тази тема би трябвало и аз да мога да покажа моята кухня.Стискам палци да стане Praynig, че да можем и да се нанесем най-накрая

# 26
  • Mostly in my mind
Вместо запис -  и на нас ни предстои да си правим нова кухня.   Simple Smile

# 27
# 28
  • София
Теди,кухнята ти е чудесна,поздравления!Точно такава искам и аз.Дай повече подробности-къде я поръчвахте,какъв материал е,моля те! Hug

# 29
  • в центъра
И "моята" бъдеща трябва да е горе-долу с този размер. А вратата срещу пералнята ли се пада, че не се вижда точно?
Моля, дай наистина инфо къде и за колко (пари и време) си я направила.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт