Кухни - 17та тема

• 52 372
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
А знае ли някои дали има фурни за вграждане но да не са INOX а бели както са стандартните уреди, че сега заради един хладилник, който купувахме миналата година(бял) незнам какво да правя с цялата кухня....

Ето една, при това съвсем не скъпа и една, която много ми допада. Виждала съм и много симпатични фурни на Бомпани, които пак се въртяха в този ценови клас, като например тази. Ето Нарди. Това е Аристон. Сигурна съм, че ако потърсиш, щя намериш и още.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 20:28 от jj okocha

# 226
на мен ми предстой цялата дандания по нова кухня, но искам поне идеите да ги имам... и мн ме изкушава варианта, в който фурната да не под плота(който ще бъде газов) но пък кухнята ни е и дневна и се стремя да има колкото може по-малко следи от готвене и незнам дали ако са абсорбатор/ плот/ фурна едно под друго е най-подходящия вариант....?
а и местото ми е ограничено
благодаря за моделите на бели фурни, в Техномаркет не съм открила или поне неличи от снимките....

# 227
  • София/Осло
Гери, според мен ще си подхождат, защото и в двата има светла нотка
stefi84 -  можеш да вградиш хладилника   Peace
дани франго - благодаря ти , проектите са ми правени от 1 момче-дизайнер, който е и изпълнител на идеите.../фирмата му де/..а за цвета ще трябва да питам..защото не знам  Whistling

# 228
  • Абсурдистан
Момичета, според вас тази комбинация от гранитогрес с ламиниран паркет подхожда ли си?

И, ако ми дадете програма, където мога да си го сложа
и да видя и цвета на стените как ще пасне ще съм ви много благодарна.

# 229
ами незнам може би ако държиш на цвета на гранитогреса, то ламината да е по в графитен или сив отенък.......но все пак не съм специалист и ще си направиш така както ти харесва

# 230
Момичета, здравейте! За сега няма какво да ви покажа, чак след 2-3месеца.
Но пък искам да ви покажа тези кухни за идейки:
http://arrex.it/en/prodotti.htm
http://stosa.it/stosa-kitchen/italian-kitchen-store.aspx

# 231
  • София/Осло
Гери, не ми се връзва, честно  Tired

# 232
  • Абсурдистан
Гери, не ми се връзва, честно  Tired

Оффф и на мен, но нищо не ми хрумва.
Не искам да търся еднаквост в цвета на плочките и ламината.
Но не ми хрумва нищо, така че едното да е коренно различно от другото, но да си пасват.

Имате ли някакви предложения?

# 233
Според мен, за да стане сполучливо , трябва двата цвята да са една гама ,но различни тоналности. Пък и две имитации малко множко идват май...де да знам...по добре не се ориентирай към грес ,който да имитира естествен камък. Може би еднотонна, тъмна плочка много по-добре ще застане на ламината ,който си избрала.

# 234
  • Абсурдистан
Другото, което правих като комбинация е това

# 235
Другото, което правих като комбинация е това

това е по-добро Peace

# 236
Да, това е много хубаво  Peace

# 237
Късно видях,че има нова тема  Confused

# 238
  • Толбухин
smurf малко не разбирам.
Моята мивка е голяма Аполо и шкафа ми е 90 см и миялната ми е 45 см и стана.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302824
И които ти казва че нищо не мие,малко те  лъже.Тавите трудно се мият само в миялната.

# 239
сега разгледах доста снимки на кухни и на много от тях хладилника и перална са си бели а хурната и абсурбаторите сиви не е болка за умиране ама ми се иска наистина да е в едно
При мен фурната е бяла, но стъклото й е черно.И аз като теб заради един бял хладилник и МВ избрах и абсорбатора и фурната да са в бяло.Просто няма голям избор  в бяло....Но аз съм доволна от своя Peace

Общи условия

Активация на акаунт