Кухни - 17та тема

• 52 378
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Осло
  Момичета, помагайте! В голяма чуденка съм за мивката в кухнята и по-скоро за големината на коритото. Все си мисля, че по-голямо, ще е по-удобно, въпреки че ще имам съдомиялна. Вашите какви размери са, колко са дълбоки?   bouquet
Имам съдомиялна, но взех възможно най-дълбоката и широка мивка, която ми хареса...не мога да понасям малки мивки  Peace

Кой вид копчета предпочитате механични или сензорни? Исках плота ми да има кант, а двойка с кант и сензорни бутони нямаше. Взех двойка на Електролукс, но с механични.
На плота копчетата са ми сензорни ,но на печката са механични

# 211
Кой вид копчета предпочитате механични или сензорни? Исках плота ми да има кант, а двойка с кант и сензорни бутони нямаше. Взех двойка на Електролукс, но с механични.
[/quote]
 Peace

# 212
Peace
[/quote]

и при мен така

# 213
  • Абсурдистан
Момичета, а някой виждал ли е снимки в нета на комбинация от теракот/гранитогрес с ламинат?

И ако сте виждали, ако може да дадете

# 214
на една от кухните на момичетата които има снимки има такава която е направена като комбинация но не си спомням точно коя!Потърси я Peace
Момичета, а някой виждал ли е снимки в нета на комбинация от теракот/гранитогрес с ламинат?

# 215
  • София/Осло

Моята е така горе долу...
http://deata.multiply.com/photos/hi-res/7/44?xurl=http%3A%2F%2Fd … %2Falbum%2F7%2344

# 216
А знае ли някои дали има фурни за вграждане но да не са INOX а бели както са стандартните уреди, че сега заради един хладилник, който купувахме миналата година(бял) незнам какво да правя с цялата кухня....

# 217
  • Абсурдистан

Моята е така горе долу...
http://deata.multiply.com/photos/hi-res/7/44?xurl=http%3A%2F%2Fd … %2Falbum%2F7%2344

Даааа, точно така го искам. Понеже ни предстои ремонт и ще махаме стария ламинат.

Само, че аз обмислям варианта с графитено сив гарнитогрес и почти бял ламиниран паркет - ето такъв

Дали според вас ще си подхождат тези комбинации?

# 218
  • Бургас
А знае ли някои дали има фурни за вграждане но да не са INOX а бели както са стандартните уреди, че сега заради един хладилник, който купувахме миналата година(бял) незнам какво да правя с цялата кухня....
Според мен зарежи белия цвят на хладилника, повечето техника виждам, че е в Инокс. Хладилника може да облепиш с някакъв сив цвят фолио или цвят като шкафчетата.  Peace

# 219
току що разглеждах и то и абсорбатори, но не такива дето се вграждат в шкафче, аз харесвам другите , на които тръбата се вижда и от тях няма бели .........
аа като съм почнала да ви питам поне и за друго
кое е по-подходящо фурната за вграждане да е под абсорбатора или може и на др място...тоест кое  е по-разумното..?

# 220
  • София
Deata страхотна кухня! Peace Peace Би ли споделила какъв цвят се води дървото, от което е правена? И още нещо - кой ти е изработвал 3D проектите? Много ми харесват.

# 221

Виждала съм, но са доста по-скъпи от иноксовите. Всъщност вратата на фурната е бяло стъкло. А нищо не пречи да сложиш белия хладилник в шкаф. Ще стане като вграден, но габаритите ще са малко по-големи.

# 222
сега разгледах доста снимки на кухни и на много от тях хладилника и перална са си бели а хурната и абсурбаторите сиви не е болка за умиране ама ми се иска наистина да е в едно

# 223
сега разгледах доста снимки на кухни и на много от тях хладилника и перална са си бели а хурната и абсурбаторите сиви не е болка за умиране ама ми се иска наистина да е в едно

на мен ми харесва всичко като е в един цвят много по добре стои!Също стои по-добре и ако уредите са вградени , а не да се вижда бяла пералня някаде или хладилник #Crazy

# 224
  • Бургас

Гери и моята е така   http://prikachi.com/files/563197R.jpg   ето вижда се малко от пода гранитогрес със паркет

току що разглеждах и то и абсорбатори, но не такива дето се вграждат в шкафче, аз харесвам другите , на които тръбата се вижда и от тях няма бели .........
аа като съм почнала да ви питам поне и за друго
кое е по-подходящо фурната за вграждане да е под абсорбатора или може и на др място...тоест кое  е по-разумното..?
под абсорбатора е хубаво да са котлоните, фурната както предпочиташ, с мощен абсорбатор не се усеща в помещението сготвеното във фурната

Общи условия

Активация на акаунт