Кухни - 17та тема

• 52 380
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
....
разстоянието е 150 см , вкоето да се събере мивка и миялна, коритото е от страната на миялната и затова не може тя да е отдолу
красота просто

А кухнята готова ли е вече? Миялната купена ли е? Защото на 150 см имате място за 45 см миялна newsm78

# 196
....
разстоянието е 150 см , вкоето да се събере мивка и миялна, коритото е от страната на миялната и затова не може тя да е отдолу
красота просто

А кухнята готова ли е вече? Миялната купена ли е? Защото на 150 см имате място за 45 см миялна newsm78

На това разстояние би трябвало спокойно да се събере и голяма съдомиялна - шкафа за мивката се прави отделно и в него влиза само коритото на мивката, но все пак дай снимка или проект, че така не мога да си представя какво точно имаш предвид...

# 197
  • Абсурдистан
Момичета, знае ли някой къде мога да разгледам в интернет мивки Тека, но да има и цените им.

# 198
Момичета, знае ли някой къде мога да разгледам в интернет мивки Тека, но да има и цените им.

http://www.electron.bg/index.php?cPath=22_154_193&sort=2a&am … &filter_id_1=

навсякъде цените за като тези

# 199
  • Абсурдистан
Благодаря ти, Зори   bouquet

# 200
такаа сътворих световна глупост
купихме си тази мивка / Размер - 1000х500мм/с ляв отцедник , и се оказа че няма да се събере миялната до нея, което значи , че няма да имам миялна

...
що не я замениш в магазина

# 201
  • Бургас
Записвам се в темата!Предстои ми смяна на кухненското. В момента ми е пълна каша от идеи, цветове, цени и какво ли още не  Rolling Eyes

# 202
  • София
  Момичета, помагайте! В голяма чуденка съм за мивката в кухнята и по-скоро за големината на коритото. Все си мисля, че по-голямо, ще е по-удобно, въпреки че ще имам съдомиялна. Вашите какви размери са, колко са дълбоки?   bouquet

# 203
А може ли да попитам, тези мивки Тема хубави ли са  newsm78
На снимка толкова много мивки изгледах, а там всичките изглеждат много хубаво. Тази седмица ще ходим до Пловдив, и поне да си имам на представа кой са по качествени

# 204
....
красота просто

На това разстояние би трябвало спокойно да се събере и голяма съдомиялна - шкафа за мивката се прави отделно и в него влиза само коритото на мивката, но все пак дай снимка или проект, че така не мога да си представя какво точно имаш предвид...
Да, и аз така мисля. В шкафа влиза само коритото, освен това ляв или десен отцедник не зависи ли от мястото на дупката, която ще се пробие за смесителя. Вашият отвор пробит ли е?

# 205
TEKA са едни от най - хубавите мивки!Аз съм с такава само че ъглова
А може ли да попитам, тези мивки Тема хубави ли са  newsm78
На снимка толкова много мивки изгледах, а там всичките изглеждат много хубаво. Тази седмица ще ходим до Пловдив, и поне да си имам на представа кой са по качествени

# 206
  Момичета, помагайте! В голяма чуденка съм за мивката в кухнята и по-скоро за големината на коритото. Все си мисля, че по-голямо, ще е по-удобно, въпреки че ще имам съдомиялна. Вашите какви размери са, колко са дълбоки?   bouquet

Моята е от най-малките и ми стига, ама и нищо не мия в нея - всичко бутам в съдомиялната  Mr. Green. Дълбочината им е стандартна, само ширината се променя на коритото, т.е по-голяма мивка не означава по-дълбока.
Според мен за удобството на мивката е от значение смесителя, а не толкова големината на мивката. Моя е изтеглящ с душ и съм супер доволна.

# 207
Не е така . ТЕКА предлага мивки с различна дълбочина на коритото- от 15 см до 25 см.

# 208
zori_tv  мерси много за инфото  Peace
А нашия майстор ме посъветва да си избера по дълбока мивка 18-20 см

# 209
  • Бургас
Кой вид копчета предпочитате механични или сензорни? Исках плота ми да има кант, а двойка с кант и сензорни бутони нямаше. Взех двойка на Електролукс, но с механични.

Общи условия

Активация на акаунт