Кухни - 17та тема

• 52 406
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
  • Mostly in my mind
Искам да попитам имащите бар-плот, колко ви е височината му на най-високата част?

# 181
Искам да попитам имащите бар-плот, колко ви е височината му на най-високата част?

Обикновено е 1.20м.

# 182
Хайде и аз да си покажа патешко жълтата кухня  Mr. Green
http://familyx.shutterfly.com/428

# 183
radena80, кухнята е страхотна! Жълтото е много свежо

# 184
  • София
И моята е такава , но ще я пръскам в червено както писах по долу - не че не ми харесва в жълто - напротив много е свежо , а защото в червено ще ми отива на интериора  Flutter
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/923/1183568284.JPG
ето и снимка но МОЛЯ ВИ снимката е снимана веднага и моментна - не съм се подредила много - дори паничката за ам-ам е на плота Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 13:52 от reniris

# 185
reniris и radena80 и двете кухни са много хубави и свежи с здраве да си ги ползвате  Hug

# 186
  • в центъра
Хайде и аз да си покажа патешко жълтата кухня  Mr. Green
http://familyx.shutterfly.com/428

newsm81 Страшно ми харесаха масата и столовете - направо се влюбих  Laughing.  Би ли споделила откъде си ги взела?  Hug

# 187
# 188
  • Варна
такаа сътворих световна глупост
купихме си тази мивка / Размер - 1000х500мм/с ляв отцедник , и се оказа че няма да се събере миялната до нея, което значи , че няма да имам миялна

ако случайно някой иска такава и е от Варна или пък си е взел от тези

по -малките но иска голяма , би ли ми писал ? даже не е разопакована

# 189

newsm81 Страшно ми харесаха масата и столовете - направо се влюбих  Laughing.  Би ли споделила откъде си ги взела?  Hug
[/quote]

Столовете са китайски има ги на много места - в Айко например, моите ги купих от мебелна палата Лазур. А масата я прави мъжът ми от останки МДФ... но гледах подобни по мебелните магазини.

Цитат
такаа сътворих световна глупост
купихме си тази мивка / Размер - 1000х500мм/с ляв отцедник , и се оказа че няма да се събере миялната до нея, което значи , че няма да имам миялна

Защо да не се събере миялната до нея???

# 190
  • София/Осло
smurf - не можеш ли да я върнеш или да я замениш  Thinking
radena80 - страхотна кухня  Peace

# 191
Smurf,  по закон имаш право до 72ч да върнеш стоката без никакви обяснения.

# 192
  • София/Осло
Рокси....да не забравяме къде живеем все пак...извън темата е но ...на мен ми се наложи да върна/ е да дреха/..но 30 минути след като я бях купила и това ми отне около 2 часа от времето и разправия с целия персонал на магазина.
Иначе сега от теб разбирам, че има законова разпоредба..което си е стъпка напред де  Wink

# 193
  • Варна
ами взела съм я преди повече от 72 часа, но благодаря /не го знаех/
разстоянието е 150 см , вкоето да се събере мивка и миялна, коритото е от страната на миялната и затова не може тя да е отдолу
красота просто

# 194
  • София
SESE-много нежна е кухнята.Това под стената на прозорците какво е?Много интересно седи
  Благодаря Ви момичета!  bouquetТова са фаянсови плочки.
SESE кухнята е много хубава, макар и още недовършена. Не бях виждала венге с жълто но ми хареса като комбинация Peace
Всъщност, не е жълто, а зелено, но снимките са правени с телефон и нещо е станало и изглежда все едно е жълто.

Общи условия

Активация на акаунт