Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 131
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
..разбрах..ама в нейния случай..ще каже.....Уууууууууу,тате ....колко е красиво ..и вместо да го яде..ще вземе да го рисува Laughing...2 клас е ...пубертета май идва рано ooooh! Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
И моята върви по същия път. От сутринта мрънка за палачинки и аз й направих за следобедна закуска (нали съм бавачка в момента). Стана, показах й ги и тя обяви "Аз не обичам палачинки,  искам макарони". Да бе, как пък не, Докато ги направя ще вземе да не обича вече и макарони Simple Smile Отрязах я естествено и да видиш как веднага заобича пак палачинки Simple Smile

# 211
от мен днес хляб - пиде

и десерт - браунис

# 212
..разбрах..ама в нейния случай..ще каже.....Уууууууууу,тате ....колко е красиво ..и вместо да го яде..ще вземе да го рисува Laughing...2 клас е ...пубертета май идва рано ooooh! Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
И моята върви по същия път. От сутринта мрънка за палачинки и аз й направих за следобедна закуска (нали съм бавачка в момента). Стана, показах й ги и тя обяви "Аз не обичам палачинки,  искам макарони". Да бе, как пък не, Докато ги направя ще вземе да не обича вече и макарони Simple Smile Отрязах я естествено и да видиш как веднага заобича пак палачинки Simple Smile

Еееееееее..тя в 1 клас ми се обаждаше по телефона ..и ми вика...Тате..ела в стола..да готвиш...лелите не могат....искам да ям хляб..а те нямат Joy..ела направи..беееее Joy

# 213
Здравейте, неуморни кулинари! wavey

Joy Joy Joy Joy

Еххо, Поци,така хубаво ме разсмяхте  Joy Joy JoyАма то ... дечицата са си такива .... капризни и вечно недоволни.

Тази вечер това се хапна у нас:

спагети                                                                                               млечна салата с орехи

унгарски салам

на масата                                                                                             и с винце

# 214
снощи и днес пици - различни видове

пак снощи Шкембе чорба по рецептата

и Яйца с филе/вместо бекон/ в чашки

# 215
Момичета и момче, чудесни ястия, поздравления!  bouquet
Аз няколко дни отсъствах, но ето ме на линия Hug
Бразилка, заповядай рецептата за тартата
Бъни, Илианка,  Hug
И сега да се отчета с няколко неща Wink
Макарина с орехи и масло

Пиле "киевски котлет"

Ципура с доматена салца

Картофки "Макер"

Картофени топчета със сирена

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 20:19 от esy

# 216
Здравейте, много вкусни неща сте сготвили както винаги  Heart Eyes

Аз днес готвих:
гъбена крем-супа и пържени филийки с кашкавал

Пикантни пилешки бутчета във фолио

и портокалов кекс

# 217

Bambinkamalinka, какъв е соса за пържолата ?

Гьбен сос-запьржих гьбите,порьсих отгоре брашно да се запьржи и то,сипах водичка и вино да поври и да се посгьсти.И това е.

Илрай,интересно представяне на кремвирши с кашкавал!
Лабрекс,кифличките ти са супер.Имам сладко от сливи-ще ги пробвам и в твоя вариант.
На мама Цоци гювечето е много изкусително,особенно  тоя суджук вьтре...
Лоис,пидето е умопомрачително,има ли рецепта някьде?
Пиците на Пеп-4о никога не отказвам-любими са ми!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 08:01 от Bambinkamalinka

# 218
Лелелееее Мамееее, това гюведже ми излезе не знам къде.... Имам една сурово пушена наденица от Коледа останала в камерата, как ще я метна тия дни в едни гюведженцааааааа.....мммммммммм Hug

Бамбинке, заради твоя гъбен сос снощи съм пекла пилешки бутчета и съм ги заливала с тоя сос, ама си бях забравила картата в набука в офиса, а снощи не го разнасях, та не можах да снимам, но да знаеш, че много ми хареса. Даже преди да ги почна влязох в темата да прочета дали не си написала как го правиш ти. Ама не беше го написала снощи още Crossing Arms Та отварях едни дебели книги Joy, та четох, ама така си беше написано, както ти си ги направила. Ей така някои прости и обикновени неща, защо не се сещам някой път....
Ама пък старшна е темата, така видях гюведжетата на Мамето и айде сетих се за мойта наденица. Laughing На Бамбинка гъбеното сосче - прекрасно ми дойде..... и децата го отопиха за нула време. Само дето вместо вода, разтворих едно кубче гъбен бульон и с него направих соса и малко лимонов сок (ама така пишеше у дебелата книга)Peace

Джулианка - прекрасно включване Hug и ти една фурия значи, а къде си се крила до сега Joy

Еси да даваш тез топчета, дето им викаш със сирена, не да си ги гриеш, че много идейно изглеждат, макар че малко пърженко ми се струва, дано да може и на фурна да се метне Wink

Пепчо пък няма спирка значи. Тез чашки с чашки до тях червените,....я да метнеш малко на сам....ми къ я мислиш ти тая работа Joy и ние сме хора.

Моцарелке, тоя унгарския като нашенския си сладък салам ли е или има модификации?

Лоис, прекрасна, страхотно ти е пидето. Миля те кажи ми от къде си купуваш този черния сусам. Аз не мога да си намеря. Еееее не че съм се счупила да го търся, ама в магазините дето ходя няма, та поне да кажеш къде го има, за да ида целенасочено. Предварително благодаря.

# 219
esy,би ли написала как правиш картофените топчета със сирене?
Моите адмирации за теб и Lois– ежедневно много стил и вкус!!!!!  bouquet

# 220
Джулианка - прекрасно включване Hug и ти една фурия значи, а къде си се крила до сега Joy
Благодаря ти, Krische Simple Smile Отскоро съм в Бг и във вашия форум.  Наблюдавах ви от няколко месеца  и не издържах  Laughing че съм побъркана на тема - готвене   chef Ще ви зарадвам скоро с нови рецепти и снимки  bouquet

# 221
Ох,и на мен ми се прияде гювече...
esy, много стилно и изискано!
julianka , и на твоя кекс няма да откажа...
А темата за злоядите деца хич е не я започвам,направо ...
Ето от мен
пилешки крилца на фурна

канелен сладкиш

питки с извара

суфле от кайма

и разрез

тарталета за гарнитура

# 222
Краси -Мира за суфлето от кайма ако може подробности Praynig
Esy картофките как точно си ги правила newsm78

# 223
julianka , и на твоя кекс няма да откажа...
Ела на гости  Hug още има. Вчера късно снощи готвих за закуска. Пробвах нова рецепта - стана страхотно!  Heart Eyes

# 224
julianka , благодаря ,ако беше в Пловдив,нямаше да се отървеш...
Бъни , в чашки за крем-карамел ,намазнени,слагам каймата,правя я като гнездо,вътре нарязани домати,и залети с разбито яйце,догоре.Пека на фурна.Като изстинат,обръщам в чиния.

Общи условия

Активация на акаунт