Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 178
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Привет! Hug
Моцарелка, много апетитно Peace
За Крисче и другите момичета-топчета от картофи
Бъни, за теб ако съм разбрала другите картофи, на които обърках името Laughing

От мен дне нещо бързичко Wink
Кълцаница с лук и гъби

Кексче с тиква за детенце Simple Smile

Приятен и спокоен уикенд желая на всички!

# 256
Ягодка, Честит рожден ден на Ицко! Много здраве, късмет и безоблачно детство   bouquet

В краяна седмицата вечерята ни е бърза - бъркани яйца с месо

и пак кошничките с яйца и филе

Приятна почивка на всички   bouquet

ПП: Крисче, червените чашки са по лекарска препоръка всяка вечер по една  Wink

# 257
Пепчо бързо бързо ама вкусно Praynig
Ягодка  Hug ама стана ли вече време да раждаш ти #Crazy.Страхотни торти си направила.Да ти е живо и здраво момченцето мило newsm59  bigdance2 newsm59
Иси  Hug точно за тези картофки питах.
Гелева като видя твоите пилета и  #Crazy просто тези снимки на пиле без да ти виждам ника знам ,че са твои Praynig

# 258

Моцарелка, много апетитно Peace

Ммм.... наистина беше много апетитно, като се има предвид шницела с размер  hahaha "а ла Боян Иванов - № 46"  Joy 

# 259
  • София
Днешната ни закуска, филийки с мед и масло за детенце

за мен кисело мляко с мюсли

и задължителното кафенце  Simple Smile.

# 260
Добро утро, ето ви рецептата за пидето, снимката е линк към рецептата. Крисче, черния сусам (всъщност се оказа, че не било сусам, а семена от нигела - как ли се казва на български?) го купих от арабско магазинче на женския пазар.

# 261
Гелева, ilrai78, Dina767, Kische, Сис*, mocarella, пеп-4о и Бъни,, благодаря ви за милите пожелания! Толкова е хубаво човек да е сред вас! ooooh!  newsm51

polin_a, права излезе! Ей го на - още съм тук! Peace Laughing

Ягодка  Hug ама стана ли вече време да раждаш ти #Crazy.

Стана, Бъни, стана. И аз не мога да повярвам, но времето си лети, особено с тази тема... Laughing Hug

Dina767, толкова се радвам да те видя отново тук! Хайде, снабдявай се бързо с фотоапарат и се завръщай, че ми липсваш - винаги разнообразна и оригинална! Hug

Относно тортата, тъй като стана страшно лека и вкусна, направо казвам как е направена, пък някой може да почерпи идея за детски рожден ден например: Какаови (пандишпанови) блатове на Наталина   bouquet, напоена с течността на компот от череши, Крем"Тирамису" на Танита , между блатовете - изцеден плод от 2 компота от череши, а белият шоколад отгоре е разтопен "Тоблерон" - всички вкусове съвпаднаха идеално   chef. Ето разрез и парченце:

# 262
Ягодка прекрасно съчетание да тортата си избрала.Много подходящо ми се вижда за дечица а и разреза мммм такъв сочен.Обожавам такива сочни тортички.Ще си запиша комбинацията.
А за бебето ах чакаме да се похвалиш.Стискам палци на ръце и крака за леко раждане Peace
Гледам тука нещо закуски липсват.Само Гелева се потрудила Peace Много спите бе девойкииии.
И по този повод едни пържени филийки с ромова есенция от мен - ям ги винаги със сладко (този път ягодово) и сиренце.Разбира се задължително с кафе с мляко Heart Eyes

Сега приготвям обяда - пилешка супичка и пиленце с грах. Но сигурно чак следобяд ще се обядва Laughing

# 263
  • In a surreal moment!
... черния сусам (всъщност се оказа, че не било сусам, а семена от нигела - как ли се казва на български?...

На български било  Дамаска челебитка
Интересно  newsm78

# 264
  • София-Младост
... черния сусам (всъщност се оказа, че не било сусам, а семена от нигела - как ли се казва на български?...

На български било  Дамаска челебитка
Интересно  newsm78
Начират го черен кимионSimple Smile

Ягодка честит ви празник! Тортата е разкошна.  Simple Smile

# 265
Здравеите, нова съм, и ви оставиам дне6ната гозба, много вкусни гозби правите триабва да по4на да ги пробвам стото на вън6ен вид са стра6ни.
паста със 6унка,океански раци обелени(забравих как се казват на бгШ
http://piromanos.com/wp-content/uploads/2008/06/gambas.jpg ),морски устни се казжа тук но пак не знаиа как се казжа на бгШ
http://www.krustagroup.com/mxcms/fotos/2/bocas_de_mar.jpg , бе6амелов сос и миди от малките
http://ryokoo.files.wordpress.com/2007/06/almejas.jpg но в момента ниамах........

и несто като кекс и кузнак

# 266
  • София
Уаууууу какви трапези, какви чудеса, браво момичета страхотни сте   newsm10

Ето закуската за децата днес

За обяд
леща

грах с картофки

десерт кокосови бонбони с бадем

# 267

паста със 6унка,океански раци обелени(забравих как се казват на бгШ

първото е скариди, а второто рулца от раци

# 268
Честит празник на yagodka /макар и на патерица/  bouquet
да ти е живо и здраво детенце!

чудесна торта  bouquet, много сочна ми се струва от снимката; дояде ми се  Grinning

ние днес сме на рожден ден на свекърва ми, така че през деня дояждахме каквото беше изостанало от вчера;
това е тортичката, която спретнах по случая   chef; много лека и приятна, с портокалово-млечно-сметанов крем и съвсем тъъъничък блат; по рецепта се слагат и ягоди, които аз замених с вишни от компот;  ще видим довечера как ще е на вкус Grinning

# 269
  • София
mitsie страхотна торта си спретнала за свеки  Laughing

ето и едно руло от мен със сладко от сини сливи, орехи

Общи условия

Активация на акаунт