Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 100
  • 364
  •   1
Отговори
# 150
Извинявам се,че нахълтвам в темата,но винаги ви чета и вземам много вкусни идей от вас.Ако може  краси.мира,да сподели рецептата за кренвирши в кора,много вкусно изглеждат и ми се иска да ги направя.

# 151
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
нямам аз грам време и набързо вчера снимах вечерята

рьости (полууспешно  Rolling Eyes)

кимчи и кисели зелени домати

# 152
dixi, благодаря за рецептата!   bouquet

nell@, рецептата е от гответесмен.

кренвирши с кашкавал в тестена ризка
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,792.msg60279.html#msg60279

# 153

nell@, рецептата е от гответесмен.

кренвирши с кашкавал в тестена ризка
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,792.msg60279.html#msg60279
Благодая   bouquet

# 154
Короната стана много вкусна.тестото е много ароматно,мисля че и за пици ще е добре.майка ми като се прибра,каза че и миришело на козунак Simple SmileБлагодаря Ви  bouquet

# 155
Бамбинкамалинка,цялото ти меню от вчера ми хареса - и печената тиква,и бобчето,и короната... Heart Eyes
За сега само ви се наслаждавам на короните,още не се престрашавам да пробвам,щото съм на Вие с месенето ooooh!

На Дикси хубавата тортичка си я копвам веднага,да си чака ред Simple Smile

Краси.мира и при теб е много вкусничко Peace

gaby_s на твоя диетичен сач не отказвам,ама пусто нямам такова чудо в къщи  Tired Simple Smile

Линдита ,рулцето се  е получило перфектно,много обичам руло Стефани,но мъжо - не,и за това не го правя в къщи Crossing Arms

Лабрекс,и аз преди няколко дни правих за пръв път норвежката супичка,лелеее много ни хареса,ама и много насища,аз само със супа се наядох. JoyТези дни пак ще я правя.

Охх,огладнях при следващото влизане в темата ще гледам да съм се наяла хубавичко Crazy
При нас днес нищо особено,кюфтенца на скара с печени картофки за гарнитура Blush

# 156
yagodka, ilrai78, поздрави от мойта КС за вашите Laughing:

И мексиканските питки на Пепика:

# 157
polin_a, вече няма кой да ги посрешне поздравите обаче.  Rolling Eyes Току що синчето излапа последната купичка. Laughing

От мен едни Мексикански сватбени сладки по рецептата на Танита   bouquet, но със смлени бадеми, вместо орехи:

# 158
момичета,короната на котка може ли да стане с обикновено сирене или само с крема.и когато рулото се реже по дължина,ако правилно съм разбрала-плънката не пада ли?

# 159
polin_a, вече няма кой да ги посрешне поздравите обаче.  Rolling Eyes Току що синчето излапа последната купичка. Laughing

От мен едни Мексикански сватбени сладки по рецептата на Танита 

Поздрави си мексиканските сладки от мойте питки тогава Laughing. Сигурно са страхотни, но не ща да правя таквиЗ скоро, защото още поправям щетите от празниците Mr. Green.

# 160
момичета,короната на котка може ли да стане с обикновено сирене или само с крема.и когато рулото се реже по дължина,ако правилно съм разбрала-плънката не пада ли?

Аз съм я правила с обикновено сирене, хубаво размачкано и размесено с краве масло, за да я намажа, поради липса на крема вкъщи. Плънката не пада, тя е в тестото, искам да кажа вмесена е в него.

# 161

От мен едни Мексикански сватбени сладки по рецептата на Танита 

Поздрави си мексиканските сладки от мойте питки тогава Laughing. Сигурно са страхотни, но не ща да правя таквиЗ скоро, защото още поправям щетите от празниците Mr. Green.

hahaha Да, те наистина идват от едно и също място... Joy

# 162
  • София
За днес панирана рибка Пангасиус и картофки.

# 163
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес сколасах по-бързо  Crazy

доматена супа

сирене със сушени кайсии и сушени домати

катък

да поясня - хлябът го е правил мъжа ми и е селски хляб с бира  bowuu
ето и мъфините му с шоколад и ябълка  Mr. Green

# 164
Ася твоят мъж продължава да се вихри в кухнята.Браво на него ама повече браво на тебе,че така си го научила  Peace
Мъфините може да му кажеш изглеждат върха Peace
Ягодке рулото ми Стефани на мене все ми се цепи отгоре.Тука твоето и това направеното по твоя рецепта изглеждат чудни.Да взема и аз да пробвам.
Гелева, Красимира, Пепчо, Линдита, Дикси.....не мога да ви изредя  #Crazy писах и се отказах.То не се смогва.
Пепчо от крилцата тръгнах аз и се зарових във твоята темичка - та там попаднах на Бахура и  #Crazy мммммм ох така обичам.
Аз през седмицата съм на прибежки и затова за мен главно салатки а за мъжът каквото бях готвила в неделя.

Ей така бях аз през седмицата и с чашка винце разбира се  Mr. Green
Чак днеска спретнах експресно този солен кекс.

и парченца от него

Общи условия

Активация на акаунт