LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 822
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте имам проблем бихте ли помогнали като си въведа номера на картата ми изписва това съобщение
Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse

досега не съм имала проблем с тази карта при предните си пазарувания дали няма някакви промени или изисквания ????
Погледни 4,5 страници на зад аз задавах същия въпрос Peace
[/quo
Благодаря прегледах коментарите но днес цял следобед пробвам а все не става, а в картата има и пари , и не е нова

# 406
  • София

много ви благодаря Hug
знам, че тези маратонки са много поръчвани http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-ignite-2008-pa … tegoryid=54193801  ще помоля за размери на стелката на 42 и 43 номер

vennet, в момента се продават в Продавалника.
Там за номер 42 пише, че е със стелка 26.5 и че отговаря на 41 номер.  Hug

# 407
  • Пловдив
Здравейте имам проблем бихте ли помогнали като си въведа номера на картата ми изписва това съобщение
Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse

досега не съм имала проблем с тази карта при предните си пазарувания дали няма някакви промени или изисквания ????
Погледни 4,5 страници на зад аз задавах същия въпрос Peace

Благодаря прегледах коментарите, но днес цял следобед пробвам а все не става, а в картата има и пари , и не е нова какво да направя ???

# 408
Алекс1 благодаря за изчерпателния отговор.    bouquet
Понеже прочетох в тази тема една мама , която е направила поръчка за първи път съжаляваше , че не е писала код за намаления като първа поръчка.

# 409
Алекс1 благодаря за изчерпателния отговор.    bouquet
Понеже прочетох в тази тема една мама , която е направила поръчка за първи път съжаляваше , че не е писала код за намаления като първа поръчка.

То по намаления няма как да намалиш още повече. По принцип се намаляват само ненамалени артикули. Прочети ТУК

Малко инфо за разпродажбите   Laughing

# 410
Моля, нека който ги има и ги е носил да даде мнение за тях Simple Smile
[/quote]

Според мен не струват.
Поръчах ги миналата година. Целите са от т.нар. екокожа, т.е. плат. Изглеждат евтино и вехто. Подметката им е супер тънка, все едно я няма и стъпваш направо на земята и затова бързо се протъркват в долната част. Стават само за сухо и топло време. Неудобни са за ходене. Като се замисля, нищо положително не мога да кажа за тях.

# 411
Искам да попитам майчетата, които поръчаха масата за игра -  разбрах че я пращат самостоятелно, но на митница ли идва или на поща? Поръчах  количка за кукли и са я отделили ......
Може ли линк към колчката.

Клуинито количката някой получили я?
Аз поръчах точно Куинито, но я чакам още. На 28.12 я поръчах. Тогава я имаше. Сега не я намирам вече.

# 412
Тези кухненски дреболийки в момента са на изгодна цена, но са останали само тези на позиция 4 и 5 - някой знае ли за какво точно служат?

http://www.laredoute.fr/vente-ustensiles-de-cuisine.aspx?product … 6&prodcolor=1

# 413
Може ли някой да ми помогне ориентировъчно. Брат ми е 193 см, около 85 кг. Тук носи дънки 42, какъв размер да вземем 44 или 46 панталон newsm78, а блузите Л или ХЛ.

Остана ли някой да чака от 6.12  Thinking

zarinka 5-тото ми прилича на нож за пица, а 6-тото за отделяне на спагети, ама знам ли.

# 414
Момичета по напред в темата видях ето това
http://www.laredoute.fr/vente-couverture-polaire.aspx?productid= … 6&prodcolor=1
обаче нещо не можах да разбера защо на заглавната струват 1.47 а после цената им драстично скача
предварително благодаря

# 415
Здравейте дами, никъде  в постовете не срещнах коментар за тези балерини

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4014740& … ue&ksource=-1

трябва ми 40 номер, ако някой ги е поръчвал, моля за коментар

# 416
Здравейте, рядко пиша тук, но редовно ви чета, но този път се сблъсках със следния проблем - направих поръчка, която платих с AMEX на ПБ, писаха, че поръчката ми е приета, след което ми изпратиха имейл със следното съдържание Votre commande du 09/01/2009

Bonjour Madame Petrova Desislava,

Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 09/01/2009.
Celle-ci est actuellement en cours de validation dans nos services. Nous vous tiendrons informé(e) du suivi de votre commande dans les plus brefs délais.
Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

Julie Areski,о
Responsable relation client du site

и отдолу са изредени поръчаните артикули

от което разбирам горе-долу, че трябва да чакам ново потвърждение, но такова още няма.
В същото време, когато вляза да проверя статуса на поръчката, ми дава, че нямам никакви направени поръчки, а кошницата ми е празна. Моля дайте съвет     bouquet

# 417
Момичета, закупили долните гуменки:
моля за приблизителен отговор- номерацията за бебешки обувки ли е, или момчешка? Защото тук в магазините нали има два вида номерация и понякога 24 номер е много по-голям от бебешкия?! Не знам дали ме разбирате. Синът ми сега носи 22 от бебешките и се чудя дали 24 биха ни били точно около пролетта или пък поне края на лятото и началото на есента? Моля мами със случай като моя да споделят, че ми се струват удачни. newsm78

# 418
Момичета по напред в темата видях ето това
http://www.laredoute.fr/vente-couverture-polaire.aspx?productid= … 6&prodcolor=1
обаче нещо не можах да разбера защо на заглавната струват 1.47 а после цената им драстично скача
предварително благодаря

защото на главната винаги се посочва най-ниската възможна цена за артикул. В случая тук е за размер бебе 75х100 цвят парме, което е изчерпано. Винаги има разлика в цените за различните размери, а често и за цветовете.

# 419
Момичета, закупили долните гуменки:
моля за приблизителен отговор- номерацията за бебешки обувки ли е, или момчешка? Защото тук в магазините нали има два вида номерация и понякога 24 номер е много по-голям от бебешкия?! Не знам дали ме разбирате. Синът ми сега носи 22 от бебешките и се чудя дали 24 биха ни били точно около пролетта или пък поне края на лятото и началото на есента? Моля мами със случай като моя да споделят, че ми се струват удачни. newsm78

Имам 26 номер. Според мен си отговарят на детската номерация Simple Smile Не знам бебешка да имат 24 номер Simple Smile
Ползвам ги за пантофи.. за обувки не бих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт