LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 767
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 480
  • на пистата

някой днес щеше да вземе това яке от пощата,не помня кой newsm78може ли отзиви,ставали за нещо или...

НелиСа трябваше да даде отзиви.  Mr. Green
И аз чакам с интерес, защото съм го поръчала и ми е любопитно.
веднага да я издирим на лични да казва Laughingкъде се спотайва

# 481
  • София
момичета отново моля за помощ
как да разбера кое е калъфка за възглавница и кое възглавница като на заглавната страница гледах и ми се струва че са еднакви Embarassed

Погледни тук:
http://geocities.com/ina_bg/termini

# 482
Някой знае ли номерацията на ENERGIE как върви. С много странна номерация е в сайта. newsm78
Дали като LEVIS, DOCKERS или REDSKINS, или някаква друга. Изобщо не мога да се ориентирам, а ми трябва спешно.
Моля за help.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-jean-5-poches-straight-morris-de-e … 6&prodcolor=2

Едното е номерацията в инчове: 29, 30, 31 и т.н. А другото /в скобите/ е френската номерация.

как да разбера кое е калъфка за възглавница и кое възглавница като на заглавната страница гледах и ми се струва че са еднакви Embarassed

Погледни тук:

Не си права. Тук:
Видове чаршафи, материали на обувките, модели на дънките, типове сутиени или по-често срещани термини при описанието на артикулите

# 483
  • София

някой днес щеше да вземе това яке от пощата,не помня кой newsm78може ли отзиви,ставали за нещо или...

веднага да я издирим на лични да казва Laughingкъде се спотайва

И е влизала тази вечер във форума и не се е обадила при нас!
Ще се наказваме, ще кажем на мъжа й да не й зарежда картата!  Joy Joy

# 484
  • София

Погледни тук:

Не си права. Тук:
Видове чаршафи, материали на обувките, модели на дънките, типове сутиени или по-често срещани термини при описанието на артикулите

Алекс, я цъкни на линка, който съм дала да видиш!  Wink

# 485
Цитат на: Niki-to в понеделник, 12 януари 2009, 23:09
как да разбера кое е калъфка за възглавница и кое възглавница като на заглавната страница гледах и ми се струва че са еднакви

справка първа страница има всичко описано там,кога ще сенаучите поне нея да четете

Информирай модератор    

# 486
Моля ви да споделите от опит за мъж 175-176 см, около 80кг какъв размер панталон трябва да се вземе?

моят е 174 и 76-78 кг и номер 40 на актив му лепна

# 487
  • на пистата
как да разбера кое е калъфка за възглавница и кое възглавница като на заглавната страница гледах и ми се струва че са еднакви

справка първа страница има всичко описано там,кога ще сенаучите поне нея да четете

Информирай модератор    
няма проблем,но само да питам,ти чела ли си някога първа страница.
разбра ли каквото ти трябва Rolling Eyesне се шегувам,сериозно питам ако неда помагаме

# 488

това якенце и мен ме вълнувааа  Whistling Whistling свирнете като разберете как е, че ми е в любими  Praynig

# 489

Публикувана от: nameika 
Вмъкни Цитат
Цитат на: Niki-to в понеделник, 12 януари 2009, 23:19

Информирай модератор   

няма проблем,но само да питам,ти чела ли си някога първа страница.
разбра ли каквото ти трябва не се шегувам,сериозно питам ако неда помагаме
 е то от това дето ми го дадохте като линк сега по ясно не може да бъде
това което четох аз беше във съвсем първите теми
а аз ги прочетох почти всички  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309704

# 490
  • Бургас

това якенце и мен ме вълнувааа  Whistling Whistling свирнете като разберете как е, че ми е в любими  Praynig

Ох, аз докато чакам отзиви за него и се изчерпа моя номер. Но, все пак една покупка по-малко  Mr. Green

# 491
Намерих това
 http://www.laredoute.fr/vente-gilet-femme-a-capuche-maille-polai … tegoryid=48904590

Струва ми се хубаво и изгодно

# 492
Най- обикновен поларен суичер. Взех го за 10Е, не е лош, за тази цена бих си заръчала още едно дори. Много топли и е мекичко.
kristalka, аз поръчвах такива адидаски, номерацията върви като за маратонки, т.е. +1. Взех 43 1/3, стелката е 28см.
И аз на опашката за мнения на балеринките EDEIS. Ох, тези пусти балеринки, не мога да избера...

# 493

Ох, аз докато чакам отзиви за него и се изчерпа моя номер. Но, все пак една покупка по-малко  Mr. Green

сори за спама то си ми е в кръвта Mr. Green Mr. Green то докато чакам и аз и моят ще се изчерпи  ooooh!

# 494
когато се използва код за намаление примерно с 20Е след като се въведе кода трябва ли да има промяна в цената за плащане ?
понеже пробвах един ама явно не съм уцелил продуктите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт