LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 841
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 330
Дъщеря ми си хареса това:

http://www.laredoute.fr/vente-parka-tipster.aspx?productid=32412 … tegoryid=23110319

но е почти на 11 години , 155 висока и 35 кила-номера който е останал е 34-дали ще и стане или ще и е голямо?И някой може ли да каже дали си заслужава и хубаво ли е в действителност? Thinking

# 331
момичета, имам въпрос. ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите. Hug
висока съм 160 см. мерките ми са 88/70/88.
от тази рокля дали ще ми стане размер 36?

и изобщо дали да поръчвам 34 или 36?
а от детската дали съм за 156 или 162?

мерси много !    bouquet

самоцитирам се.
някой да може да помогне?

# 332
Аз питах скоро, отговориха ми, че са си нормалн номерация, като за обувка.

# 333
  • София
По логиката на предишните намаления в сряда трябва да очакваме новата стъпка надолу, нали?!
Е, тази информация ми е убегнала. Снощи пуснах 2 поръчки и реших, 4е съм поприключила с изкушенията и Вие сега какво ми казвате... Ле-лееееее...

Добре де.. понеже за първи път пазарувам в тези намаления ако имам нещо в кошницата от днес и утре го намалят ще се отрази ли това намаление. Щото като четох за увеличението на Пумата и логично е и намаленията да се отразяват. Ако трябва да изпразвам кошницата и наново да ги търся нещата ще се гръмна  Rolling Eyes

# 334
Може ли някой да измери стелката на номер 20, 21 или 22. Благодаря предварително
http://www.laredoute.fr/vente-ring-bebe-fille-et-garcon-de-puma. … tegoryid=22911957

# 335
Добре де.. понеже за първи път пазарувам в тези намаления ако имам нещо в кошницата от днес и утре го намалят ще се отрази ли това намаление. Щото като четох за увеличението на Пумата и логично е и намаленията да се отразяват. Ако трябва да изпразвам кошницата и наново да ги търся нещата ще се гръмна  Rolling Eyes

Отразяват се и намаленията, не само увеличенията! Друг е въпросът, че понякога прибягват до друг номер - същото нещо го слагат в друга част на сайта (например албанците) и там му намалят цената.

Може ли някой да измери стелката на номер 20, 21 или 22. Благодаря предварително
http://www.laredoute.fr/vente-ring-bebe-fille-et-garcon-de-puma. … tegoryid=22911957

Поръчвала съм същите в черно. Това е таблицата от кутията им. Проследи и съпостави японската и френската номерацията. Френската са реалните номера, а японската отговаря на сантиметрите.

# 336
  • Пловдив
Май не ми се е случвало да видя в кошницата нео да е поевтиняло  newsm78
Ама те много често новите намаления ги пускат с нови референтни номера и от там идва разминаването.
Виж, да ми се увеличи нещо съм виждала, а в последната ситуация и не съм го забелязала  Crossing Arms

# 337
http://www.laredoute.fr/vente-tennis-edeis.aspx?productid=324116 … 411428#DescDetail
 Тези има ли ги някой? Отговарят ли си на размера и удобни ли са? Също и този панталон  - хубав ли е?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5370930& … ue&ksource=-1

# 338
Относно отчитането на внесени пари по сметка са извършва по три пъти на ден от Борика това са 11час , 15 ч и 17,30 ч поне така информация ми дадоха в банката аз сутринта внесох пари но и сега още ми ги няма явно ще чакам да пусна чак вечерта дано само нещо не се свърши .

# 339
Поръчвала съм същите в черно. Това е таблицата от кутията им. Проследи и съпостави японската и френската номерацията. Френската са реалните номера, а японската отговаря на сантиметрите.
Много ценна картинка-снимка, благодаря ти и аз. А доволни ли сте от тях като качество?   bouquet

# 340
  • Стара Загора
Имам вьпрос кьм тези, които са врьщали стока. Пращат ли е-мейл, че стоката е получена или направо номера на ваучера/писах им да ми вьрнат парите с ваучер на мейла/? Това отразява ли се в Суивито? След колко време горе-долу си получихте парите след като изпратихте стоката?

# 341
Относно отчитането на внесени пари по сметка са извършва по три пъти на ден от Борика това са 11час , 15 ч и 17,30 ч поне така информация ми дадоха в банката аз сутринта внесох пари но и сега още ми ги няма явно ще чакам да пусна чак вечерта дано само нещо не се свърши .

# 342
Ако поръчката ти я няма в Suivre mes commandes, тя най-вероятно не е направена. И да им пишеш, ще ти кажат, че няма такава поръчка при тях и да си я пуснеш отново.
По-вероятно е парите да са само блокирани, те няма да ги изтеглят. Затова се обади в банката и помоли да ти ги разблокират /ако успееш, защото банките имат различни правила и разблокират суми след различен период от време/. А след това си пусни поръчката наново.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТГОВОРА ,
НО ТАМ Е РАБОТАТА ЧЕ ПАРИТЕ СА УДЪРЖАНИ ОТ СМЕТКАТА, АЗ РАБОТЯ В БАНКАТА И НЕ СА БЛОКИРАНИ, А СА ВЗЕТИ И ЗАТОВА СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА ПРАВЯ

Пиши им писмо от линка в 1-вия пост. Може и на английски. Обясни им каква е ситуацията. Трябва да получиш автоматичен отговор, че писмото ти е заведено под номер. След няколко дни ще получиш и истинския отговор. Ако са ти взели пари без да имаш поръчка, ще ти ги върнат - въобще не се притеснявай за това. Мен са ми връщали 252 евро по миналите намаления при подобна ситуация.

# 343
  • София
Минах 4-те стъпки за поръчване дали съм успяла как мога да проверя newsm78

# 344
Момичета, от кои дати получавате поръчки в момента???

Ти от кои дати чакаш?
Аз от 15.12 и все още я няма.

Общи условия

Активация на акаунт