LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 695
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 495
момичета,моля помагайте!
в отговор на мое запитване получих това
Vous souhaitez modifier la commande que vous nous avez confiйe.

Cette modification n'est pas possible.

En effet, votre commande est en cours d'expйdition.

Je vous invite а faire une commande йchange,
dйs la reception de votre commande,
ou recommander les bottes dans la bonne taille.

Pour suivre l'йvolution de vos commandes, rendez-vous sur votre site www.laredoute.fr et cliquez sur "Suivre mes commandes".

Je vous remercie de votre confiance.

превеждам го с преводача но ще съм благодарна ако някой помогне. аз честно казано не разбрах много  Embarassed

Искаш ли да се промени, за които confiйe.

Тази промяна не е възможно.

В действителност, вашата цел е expйdition.

Приканвам ви да поръчам а йchange,
dйs получаване на поръчката си,
или препоръчват ботушите в правилната размер.

Йvolution да следват заповедите ви, моля посетете сайта си и кликнете www.laredoute.fr "Следвайте заповедите ми."

Благодарим ви за доверието.

# 496
 Cvetelinka    bouquet

# 497
  • Там....където всичко е възможно ....
Онзи ден си направих нов акаунт и без да чакам потвърждение си пуснах набързо две поръчки,нямаше проблем вече даже са ми изтеглени парите за тях и пътуват към мен Grinning
Мисълта ми е ,че може да не чакате потвърждение,а направо да поръчвате Peace

когато се използва код за намаление примерно с 20Е след като се въведе кода трябва ли да има промяна в цената за плащане ?
понеже пробвах един ама явно не съм уцелил продуктите Simple Smile
Да трябва да се отрази веднага PeaceПо подробно прочети в темата за кодовете  Peace
Спомняте ли си ги тези  http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-en-toile-redoute-creati … 6&prodcolor=1  ,с 3 евро е по скъпа първоначалната им цена от миналата година Mr. Green

# 498
Desem, тези бермудки си отговарят на номера точно, страхотни са, една от най сполучливите ми покупки. Поръчвай смело!
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5830427& … ue&ksource=-1

# 499
  • Пловдив
когато се използва код за намаление примерно с 20Е след като се въведе кода трябва ли да има промяна в цената за плащане ?
понеже пробвах един ама явно не съм уцелил продуктите Simple Smile

това е за темата за кодовете,но правилно си предположил че артиклите не ти отговарят на условието,особенно пък код за намаление в евро ще ти се хване само ако имаш ненамалени неща и то от дадената колекция  Peace

И аз утре щях да пускам якето (дадено по надол,ама свършо) Сега съм се насочила към това видях че е изкуствена кожа,но моля за отзиви,почти съм сигурна че някой го има,как е като качество? То ми трябва за всеки ден,за пролетта? А и мислите ли че с гръдна 88 ще се вмъкна в 36  newsm78

а иначе да си кажа,че пак успях да ви изчета чак в полунощ  Whistling Днес като гледам модата е калъфка или възглавница,и старите(нови) летни момчешки сандали........Абе момичета чудя се и се мая всяка вечер дали ще дойде хубавия момент,поне в един и същи ден да не се задават едни и същи въпроси.....май някой си мислят,че има назначени консултанти по темата и по цял ден си седят и си отговарят.....ще им писне и тогава да видите какво ще правим,аз чесно да си призная днес например се чудя на Алекс от къде нерви толкова пъти да отговори на един и същ въпрос,даже ги броих,ама спирам коментара си че да не спамя Simple Smile ама отговорите на всички въпроси си ги намерих и няма сега да изброявам на кого благодаря......

# 500
sis7, помня, че имаше хубави отзиви за якето  Peace Пък по другия въпрос - аз, лично, почнах да прескачам голяма част от постовете. Хвала на имащите нерви да отговарят на нон-стоп повтарящите се, потретващи и т.н. въпроси   bouquet

# 501
  • София
Въпрос  Blush Колко време можеха да стоят нещата в кошницата Rolling Eyes 3 дни или си измислям newsm78

# 502
Въпрос  Blush Колко време можеха да стоят нещата в кошницата Rolling Eyes 3 дни или си измислям newsm78
поне месец със сигурност  Mr. Green

# 503
Цитат на: Niki-to в понеделник, 12 януари 2009, 23:09
момичета отново моля за помощ
как да разбера кое е калъфка за възглавница и кое възглавница като на заглавната страница гледах и ми се струва че са еднакви

справка първа страница има всичко описано там,кога ще сенаучите поне нея да четете

Информирай модератор    
няма проблем,но само да питам,ти чела ли си някога първа страница.
разбра ли каквото ти трябва Rolling Eyesне се шегувам,сериозно питам ако неда помагаме
NAMEIKA, постове като твоя дъъъъълги, изпълват 98% от всички теми, обединени около тези 2 думички "Ла Редут". Интересно ми е (тъй като доста време ми отнема да чета всички постове) как точно избирате кого да сдъвчете, и кого не? И всеки път ми е много неприятно, да не говорим, че още поне 20-30 "стари"вълка обикновено следват тези постове, в същия тон и не казващи нищо ново... и т.н., и т.н. Въобще не оправдавам тези, които не четат, защото и на мен ми писва, но...най-често виртуалното ви държане е доста нагло. Пък и не можете да обвинявате никой, че виждаш ли от 180 страници, изписани за не знам си колко часа, от които общо има-няма 10 стр. ценна информация не е видял малкото постче на 78-ма(напр)стр. Ами то да го страх човек да попита нещо, защото видиш ли ще му се нахвърлят?!!!! Основателно, и не основателно. Хайде, ако обичате се върнете назад във времето и се сетете колко малко и вие сте знаели, и колко много сте питали. А сигурно и вас са дъвкали, и не ви е било хубаво. Защо просто не се опитате веднъж завинаги да игнорирате, и толкова? Ами то не е задължително да пише всеки път като влезе тук човек. Що теми изписахте с важните новини кога сте получили известие...Имам новина - освен вас и може би още 20-50 човека, другите няколко хиляди едва ли ги интересува. Ами стойте и чакайте,както правят другите. И когато си получите колета, ще сме много благодарни да споделите какво сте си купили, и колко сте доволни.
В резюме: ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА! newsm11
Дълбоко се извинявам за спама, но като един обществен защитник ми се струва обидно такова държане. Опитайте се да не ме низвергнете (пък ако да-ами не ми пука много  bouquet). Надявам се да сте намерили смисъл в моя пост и да няма нито един коментар. Огромни благодарности на Финти, Алекс1 и всички, които продължават да отговарят спокойно, без да обиждат и искат на всички да помогнат. Ега ти, направо ми се привидяха като месии.
И призовавам на 1-ва стр. да се напише, тук да се пише само ако е наложително.

# 504
  • на морето
Това нали е жилетка някаква?А защо на малките снимки има потничета newsm78 И ако може отзиви Hug
http://www.laredoute.fr/vente-le-cardigan-boutonne.aspx?producti … tegoryid=38136410

# 505
Ох.. на всички намаления една и съща мила картинка  Mr. Green

# 506

Това ми е четвъртото намаление, което следя, ама с всяко изминало работата става все по-зле май.

# 507
момичета,моля помагайте!
в отговор на мое запитване получих това
Vous souhaitez modifier la commande que vous nous avez confiйe. Вие искате да промените поръчката, която ни потвърдихте.
Cette modification n'est pas possible. - Тази промяна не е възможна.
En effet, votre commande est en cours d'expйdition. - Наистина, Вашата поръчка е в етап на експедиция - тоест че са я изпратили, аз така го разбирам.
Je vous invite а faire une commande йchange, Каним Ви да направите йchange команда,
dйs la reception de votre commande,  при получаване на поръчката ви,
ou recommander les bottes dans la bonne taille. и да поръчате наново ботите в желания размер.
Тук не мога да разбера дали не ти пишат, да откажеш поръчката - тоест да не я вземеш, и да поръчаш наново размера който искаш. Но не съм сигурна в последното. Дано се включи някой да ти каже какво значи une commande йchange

Pour suivre l'йvolution de vos commandes, rendez-vous sur votre site www.laredoute.fr et cliquez sur "Suivre mes commandes".  За да следите развитието на вашите поръчки, посетете www.laredoute.fr  и кликнете върху "Suivre mes commandes". 
Je vous remercie de votre confiance. Благодаря ви за доверието!
Цитат

# 508
  • Бургас

Това ми е четвъртото намаление, което следя, ама с всяко изминало работата става все по-зле май.

Сори за спама, ама си е така.
Всеки път една и съща картинка.

# 509
miss pretencia браво за смелоста , с която си написала всяка твоя дума . Peace
Аз понеже съм от новите , все чета , чета , следя темата и не смея да задам един въпрос , че току виж някой ми се е нахвърлил настървен Tired
Днес се престраших , защото ще пускам първа поръчка и задодох 2 въпроса , на които Алекс1 и Ти бяхте така любезни да ми отговорите .     bouquet

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 00:52 от poli_

Общи условия

Активация на акаунт