LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 789
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 585
  • София
evhen,мисля че подобно обяснение винаги го е имало в първия подфорум на  bg-mamma - как се работи с BBcode
Просто хората трябва да отидат до там, да отворят, да прочетат и  да го направят

но доста хора го правят и това май е най-удобният начин за пускане на линк

после има 3 коментара защо е пусната снимка и няма линк ...  Laughing а линка е снимката

# 586
Хайде и аз с едно предложение за организация, доста сложно е, защото и аз самата не го мога, та идеята ми е в първия пост да се обясни, как се слагат картинки-линкове, и то намалени като размер, така че, всеки като прелисти назад, ще види артикула, който го интересува и ще прочете за него. В първия пост да се напише, че много пожелателно е да се публикуват линковете по този начин.

Подкрепям напълно - аз също не знам как става трика  Embarassed
И като видя, че са се натрупали 40-50 стр., не всичко мога да прегледам, не всички линкове успявам да отворя. Но картинките бих разпознала лесно. Чудесна идея!   bouquet

# 587
  • Ку-куландия

Имаме 102. Хубаво е отвътре е с полар, а на ръкавите хастар.

# 588
color=blue]Finty[/color] -за първи път пазаря от този и който и да е друг интернет магазин,на мен информацията която е на първа страница ми е достатъчна единственно се запънах при нанасянето на номера на картата тъй като не знаех че не трябва да оставям интервали.Вече съм направила 4 самостоятелни поръчки без проблем от раз ,език незнам ползвам преводача естественно където се затрудня питам в този форум-нали е за това!?.Остава да видим дали ще ги получа LaughingСъгласна съм и с duhi_puhi  ! Peace
Благодаря  bouquet на Всички които се грижат за този форум и на тези които отговарят "без да ме нахокат" Heart Eyes,но не и на тези които ми изпразват сметката "бързо и славно" Wink.

# 589
  • на пистата
Хайде и аз с едно предложение за организация, доста сложно е, защото и аз самата не го мога, та идеята ми е в първия пост да се обясни, как се слагат картинки-линкове, и то намалени като размер, така че, всеки като прелисти назад, ще види артикула, който го интересува и ще прочете за него. В първия пост да се напише, че много пожелателно е да се публикуват линковете по този начин.

Подкрепям напълно - аз също не знам как става трика  Embarassed
И като видя, че са се натрупали 40-50 стр., не всичко мога да прегледам, не всички линкове успявам да отворя. Но картинките бих разпознала лесно. Чудесна идея!   bouquet
има си отделен форум затова,тям трябва да четете,казва се-правила,условия и указания

# 590
Много моля някоя мама,която знае френски да ми даде примерен текст,че поръчката не е получена и че съм проверила в пощата и не е пристигнала.Изпратих им на французите примерния текст от първа страница за неполучена поръчка и те ми отговориха да проверя в пощата.Но не знам и дума френски,как да им обясня,че я няма.
Моля мами помогнете!  

# 591
Някой поръчвал ли си е това:
http://www.laredoute.fr/vente-couverture-coton-tissage-en-relief … tegoryid=28215050
220 на 240 цвят шоколад е 9Е, което чудесно ме устройва и ако правилно съм разбрала е покривало за спалня Simple Smile
Интересува ме дали е хубаво и евентуално колко приблизително тежи  newsm78
Благодаря предварително  Hug

# 592

А пък това е абсолютно безмислено, първо, защото за целта си има цял подфорум - Правила, условия и указания и второ, защото и на мен всеки път щом публикувам нещо по този начин, както е казала и Финти, се изреждат поне трима човека да питат "а линк, а линк?".

# 593
nameika  
Благодаря, ще прегледам!  Peace
И идеята все пак е добра - едно указание на 1-ва стр. за тези от НАС, които почти не четат други теми, вероятно ще е от полза  Embarassed

# 594
  • София
Ето тук едни дънки Levi's на добра цена, но има само 27 номер - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-levis;-570.aspx?productid … tegoryid=32407285 .

Чудя се само дали няма уловка, защото на някой пише LEVIS® 570 , а на други LEVI'S® ?  Thinking

# 595
  • София
nameika  
Благодаря, ще прегледам!  Peace
И идеята все пак е добра - едно указание на 1-ва стр. за тези от НАС, които почти не четат други теми, вероятно ще е от полза  Embarassed

Тези от ВАС участват във форум bg-mamma и ако не намерят как става нещо трябва да прегледат ОНЗИ подфорум където всичко е описано. На него пише
Цитат
Ако имате затруднения - прочетете тук указанията за форматиране на текст, пускане на анкета, публикуване на снимки, картинки, лентички и др.
Mamma и Tatti са се постарали да подготвят удобна за ползване секция.

# 596
ОК, разбрах. Не било сложно...  Wink
Но това не значи, че и другите ще го правят, особено ако не се одобри като... да речем - желателно. Така, неотваряйки всички линкове, няма да мога да бъда полезна за неща, които имам и за които имам наблюдения. Също и за такива, които искам да поръчам и ме интересува коментар.  Peace

# 597
Здравейте,
искам да попитам за мъжките  ризи,някой  от  вас  поръчвал ли  е и отговарят  ли си  на  номерата.
нашия  номер 41/42 дали  е същия  като техния примерно Confused
да, отговарят. моят мъж е същия номер. фр. номерация му залепва. имаш предвид, че някой ризи са бая изкуствени. на картинка изгледждат добре, облечени - също, но материята им е лоша. сега нямам време да ровя и да показвам, обаче, че ми пуши главата. влзиам тук само по време на почивка за 5 минути. за щастие, за повечето ризи съм имала късмет  Peace

# 598
  • Пловдив
Някой да има представа това какво е - подложка за рисуване или моливи?

# 599
  • Варна
Нормално ли е да ми блокират по-голяма сума от поръчаното? Блокирали са ми всичко, което имам като наличност в сметката, а поръчката е за по-малка сума. Какво се прави в този случай? Да чакам ли, на редутци ли да пиша или да ходя до банката? Погледнах 1вия пост, но не намерих нещо за моя проблем.
 Съжалявам ако е обсъждано и благодаря на всеки отговорил!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт