LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 649
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 720

някой днес щеше да вземе това яке от пощата,не помня кой newsm78може ли отзиви,ставали за нещо или...
А за това яке разбра ли се нещо  Flutter, четох четох ама нищо не видях, аз ли съм изпуснала или момичето още не е дало отзиви.

# 721
nadiad79, Ками - туниката е много готина, за тези пари си е супер. Еластична е, плата е тънък, но стой много хубаво  Peace А ръкава е с нормална дължина. Дори кадифената лена е ластична. В момента няма как да дам снимки на облечена туника, но наистина е много симпатична. Произведена е в БГ.

STANCHEL - пуловерите са изненадващо хубави, плътна плетка. Аз съм висока 159 и си взех 162 и са тамън. Но ръкавите са малко дълги.

# 722
vike  ,гледам,че и вие сте на нашата възраст кой номер поръча от слипчетата.

Поръчах 102/108 - точни са му. Той е 16 кг и 95-96 см. Колебая се дали да не поръчам и следващия размер.

Искам да ви попитам.Сина ми е на 4 год., 101 см. и 16 кг. за какъв ръст трябва да му поръчам?Гледам ,че вие сте по - малки ,а сте взели този ръст който искам аз да поръчам.А, други дрехи дали сте поръчвали? И от тях ли взимате по-голям номер? Мерси за отговорите!  
  bouquet

# 723
  • София
Цвети, а дали този мейл не е от автоматичните, които отвреме навреме всички получаваме и които са с цел да ни подсетят да пазаруваме?... Rolling Eyes Сигурна ли си, че се отнася за конкретната поръчка,т.е. има ли дата или нещо друго конкретно в него...

Може би трябва да изчакаш малко да видиш дали ще ти я валидират и тогава евентуално да им пишеш...

Fancy,  в мейла е изредена цялата поръчка по артикули, крайна цена, адрес за доставка, всичко, както когато имаш завършена поръчка... само че в заглавието не е потвърждение на поръчката, а че чака за валидация(поне така ми го преведе гугъл преводача Embarassed)

Това ме навежда на мисълта, че някъде в моя акаунт се съхранява, ама къде Thinking

А няма ли някъде розов бутон до нея?
Ако си сигурна, че не е потвърдителен мейл трябва да можеш от там да се прехвърлиш към поръчката си или да я валидираш с някаква опция.

# 724
Цвети, а дали този мейл не е от автоматичните, които отвреме навреме всички получаваме и които са с цел да ни подсетят да пазаруваме?... Rolling Eyes Сигурна ли си, че се отнася за конкретната поръчка,т.е. има ли дата или нещо друго конкретно в него...

Може би трябва да изчакаш малко да видиш дали ще ти я валидират и тогава евентуално да им пишеш...

Fancy,  в мейла е изредена цялата поръчка по артикули, крайна цена, адрес за доставка, всичко, както когато имаш завършена поръчка... само че в заглавието не е потвърждение на поръчката, а че чака за валидация(поне така ми го преведе гугъл преводача Embarassed)

Това ме навежда на мисълта, че някъде в моя акаунт се съхранява, ама къде Thinking

А няма ли някъде розов бутон до нея?
Ако си сигурна, че не е потвърдителен мейл трябва да можеш от там да се прехвърлиш към поръчката си или да я валидираш с някаква опция.

По-скоро ти е излязъл надпис, че поръчката трябва да бъде потвърдена ръчно, но не от теб, а от служителите на Ла Редут.
Най-вероятно е грешка на тяхната система и при тях няма отразена поръчка. За това, моят съвет е да им пишеш мейл с линка от 1-вия пост /може и на английски/ и да ги питаш има ли при тях такава поръчка. Ако няма - я пускаш отново.
А междувременно, ако мислиш, че може да я има в акаунта ти, провери в Suivre mes commandes - Toute mes commandes /съжалявам за правописа, дума френски не знам/. Там трябва да са ти наредени поръчките по дати.

# 725
# 726
ще пускате ли комплексна поръчка за София?

# 727
Алекс, Фенси, Персиа, благодаря ви!  bouquet за отзивчивостта
Алекс, в Toute mes commandes имам само старите поръчки, днешната - Не. Розов бутон в мейла има, но не води наникъде, показват ми се  артикули от старите поръчки.
Ще изчакам да видя дали няма да обработват поръчката ръчно  и да ми пишат, незнам до колко време да е това. Лошото е, че имам и дрехи на приятелки, и докато си чакам отговор, може и да няма наличности.

# 728
  • София
anninca,и аз чакам отзиви за якето но май май ще го пускам направо,че дкато се накумя и ще свърши Rolling Eyes

# 729
  • Варна
Момичета ,имате ли представа защо две от нещата в поръчката ми са отделени едното е едно детско сако чиято цена пише,че е 300 евро,а тя след намалението е 3 евро    Sick,а другото е подаръка.
veste garçon en velours
article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 TABAC 102 1  300,00 ?

SAC VOYAGE
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 chocolat et ivoire 0 1  -

Да не би да ми изпратят нещата на два пъти newsm78

# 730

Поръчах 102/108 - точни са му. Той е 16 кг и 95-96 см. Колебая се дали да не поръчам и следващия размер.

Искам да ви попитам.Сина ми е на 4 год., 101 см. и 16 кг. за какъв ръст трябва да му поръчам?Гледам ,че вие сте по - малки ,а сте взели този ръст който искам аз да поръчам.А, други дрехи дали сте поръчвали? И от тях ли взимате по-голям номер? Мерси за отговорите!  
  bouquet
Гледай височината Simple Smile Синът ми е на 2г.7м. - 102 см/ 18 кг.. Взимам 102.  Hug

# 731
ще пускате ли комплексна поръчка за София?
Едва ли, всеки си пуска сам поръчките. Ако имаш 1-2 неща и не ти се пуска самостоятелна поръчка, може да се примолиш някой да те включи в неговата.

# 732
Може да са ти разделили поръчката на 2. Виж дали и на двете таблички има номерче за пратката или номер на ф-рата. И си пусни преводача все пак  Peace
gvendolin_7, пиши на момичетата от 1-ва стр., които правят общи поръчки.

# 733

bouquet
Гледай височината Simple Smile Синът ми е на 2г.7м. - 102 см/ 18 кг.. Взимам 102.  Hug

Мерси!Браво на вас ,много сте големи.

# 734
Момичета ,имате ли представа защо две от нещата в поръчката ми са отделени едното е едно детско сако чиято цена пише,че е 300 евро,а тя след намалението е 3 евро    Sick,а другото е подаръка.
veste garçon en velours
article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 TABAC 102 1  300,00 ?

SAC VOYAGE
Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale  
 chocolat et ivoire 0 1  -

Да не би да ми изпратят нещата на два пъти newsm78

Стоките от кръглите цени ги отделят и ги пишат така в стотици и хиляди, не се притеснявай
Подаръците също са отделно. Така че нищо притеснително няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт