LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 672
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 810
Доро утро на всички!Новите намаления вече са факт -прегледах предимно дрехите за момчета,видях доста неща намалени с още 5%.При албанците не открих промяна.Аз лично очаквах повече!
Маратонките PUMA купени от Ларедута по принцип отговарят ли си на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … &numberpage=1
Нося обувки 36,взех маратонки Пума 37 и са ми точно.

# 811
Добро утро на всички!
http://media.laredoute.fr/product/picture/50353060o_aix.jpg

Това умалено ли е?

Тези маратонки http://media.laredoute.fr/product/picture/324136666_0002_PG_1.jpg + 1 ли трябва да се поръчват и въобще мнения за тях приемам всякакви.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 07:04 от storm76

# 812
оф станала съм в 6.30 да пазарувам. мъжа ми каза, че съм луда, събудих и детето без да искам Tired

# 813
оф станала съм в 6.30 да пазарувам. мъжа ми каза, че съм луда, събудих и детето без да искам Tired
Не си достатъчно луда Simple Smile
Аз на първото намаление не спах цяла нощ  Mr. Green Само дето бяха спрели сайта и го пуснаха чак към 10  Joy

# 814
Момичета,след 9ч ли ще пуснат още намаления или само това?  newsm78 Че то наистина нищо променено особено май няма  Crossing Arms

# 815
Момичета,след 9ч ли ще пуснат още намаления или само това?  newsm78 Че то наистина нищо променено особено май няма  Crossing Arms
.. САМО това.. Намалението е с още 5% .. Не на всичко..
Нали не очаквате да пуснат де що е на сайта по левче..
Намаленията се прават малко по малко и поетапно..
Другата седмица още с малко ..

......................
 ooooh!

# 816
И аз се залепям тук..луда работа.

# 817
здравейте,

пускам поръчки от година и половина. от снощи не иска и не икса. на последната стъпка ми изписва че има технически проблем. в картата има пари, а и когато е нямало надписа в превод казва да се свържа с банката. сега превода е че има технически проблем, но не мога да разбера при тях ли е този проблем или при мен.

откакто поръчвам картата е същата валидна  до 2100 година.

да им пиша. но докато отговорят нещо може да свърши, а кошницата е пълна с 25 артикула

# 818
здравейте,

пускам поръчки от година и половина. от снощи не иска и не икса. на последната стъпка ми изписва че има технически проблем. в картата има пари, а и когато е нямало надписа в превод казва да се свържа с банката. сега превода е че има технически проблем, но не мога да разбера при тях ли е този проблем или при мен.

откакто поръчвам картата е същата валидна  до 2100 година.

да им пиша. но докато отговорят нещо може да свърши, а кошницата е пълна с 25 артикула
Валидна е до 2010 предполагам Wink
Виж да не си превилишла лимита транзакции (успешни-неуспешни) .. Моята е с 50 на седмица  Rolling Eyes Което никак не ми стига, особено като позабие сайта и не ще да се плати  ooooh!
Виждаш ли си парите в епей?

# 819
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … &numberpage=1
добро утро на  всички и от мен
Едни казват  че  си отговарят  аз ще  кажа  че  не съм съгласна,
или просто аз съм нямала късмет.
Поръчах маратонки на  ПУМА 40 номер и се оказа че отговарят на 38  Crossing Arms

# 820
Аз нося 40.. Пума си взех 40 - лекинко ми бяха като чорапче, но не ми бяха неудобни Simple Smile И си ги нося Simple Smile Поразшириха се по крака.. цяло лято не съм ги свалила..

Уф.. кво се разписах тия дни .. ще ме изгони някой усещам  Mr. Green

# 821
Нося обувки 36,взех маратонки Пума 37 и са ми точно.
Едни казват  че  си отговарят  аз ще  кажа  че  не съм съгласна,
или просто аз съм нямала късмет.
Поръчах маратонки на  ПУМА 40 номер и се оказа че отговарят на 38  Crossing Arms
Аз нося 40.. Пума си взех 40 - лекинко ми бяха като чорапче, но не ми бяха неудобни Simple Smile И си ги нося Simple Smile Поразшириха се по крака.. цяло лято не съм ги свалила..

Уф.. кво се разписах тия дни .. ще ме изгони някой усещам  Mr. Green
Благодаря, че ми отговорихте Simple Smile Аз по принцип нося 38-38,5 маратонки и обувки купувани от България, 39 съм мерила, но ми идват големи. И си мислех, ако поръчам 39 да не ми е голямо, но май ще рискувам с него номер.

# 822
meril , какви маратонки си купуваш от България? Ако имаш Пума, Адидас, ... и ако те са ти 38-38/5 и от Ла редута си вземи същия размер. Т.е няма разлика между Пума тук и Пума там  Peace

# 823
  • София
може ли някой да  ми каже за дете nа 1г и 8-9 месеcа какъв размер  чорапогащи трябва  да  поръчам 15/18,19/22,23/26

# 824
Предполагам 23/26 - това е номерът на обувката, която носи детето, т.е за дете, носещо обувки с номер от 23-ти  до 26-ти, се взима този размер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт