Пациенти на д-р Даскалов

• 125 348
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Здравей Мър-мау!Преди 20 дни родих при д-р Даскалов секцио.На другия ден имаше момиче,което роди ноемално при него,ппристигнаха по спешност ж 5 часа сутринта и ж 8 и 30 доктора беше при мен на визитация след успешно раждане на едно едро бебче както каза той.Той е единствения лекар,който колкото и да е  ангажиран минава и сутрин и вечер на визитация.Имаше ангажимент и в София,но не пропусна да ме види.Отговаря на всякакви въпроси дори и на моми1ето до мен което не беше негова пациентка.Работи по свой метод.Колкото и да ме беше страх от раждането той и екипа му го направиха незабравим момент,даже беше шоо.Ако имаш някакви конкретни въпроси питай и не се притеснявай.

Да ти е живо и здраво детенцето Marina_74, много да ви радва и слушка   bouquet
Тъй като съм от друг град и д-р Даскалов не е следил бременността ми, колко  време преди термин да кажем трябва да направя уговорка с него да ръководи раждането? Зная също, че без набор от необходимите изследвания не се ангажира. Поздрави!

# 376
Благодаря ти много,да ви се връща!Ами наи-добре е в 34 седмица да отидеш с изследванията които имаш.Той държи да имаш пуснати Хламидия,Микоплазма,Уреаплазми,анален и вагинален секрет.Останалите изследвания ти ги дава на листче и трябва да си ги направиш 7 дни преди термина,може би за нормално раждане са по-различни от секцио,моите бяха пълна кръвна картина ,ЕКГ и интернист.Екг-то ми беше направино по-рано и ми го направиха в болницата.  bouquet

# 377
Благодаря за инфото  Simple Smile

# 378
Д-р Даскалов все още не прави инвитро,само инсеминация,за инвитро праща във СОФИЯ при д-р СТАМЕНОВ работят в екип доколкото знам,защото аз съм му пациентка доста време и се интересувах.Той те подготвя и после в софия.Успех!!!

# 379
Момичета,някой знаели GSM номера на д-р Даскалова.Имах го ,но съм го затрила  Embarassed

# 380
  • Стара Загора
Момичета,някой знаели GSM номера на д-р Даскалова.Имах го ,но съм го затрила  Embarassed
Д-р Мариела Даскалова - Пловдив
тел: 0898 99 55 32
e-mail: zachatie@gmail.com

# 381
Много благодаря  Hug

# 382
Здравейте момичета  Hug

Много се радвам, че намерих актуална тема с въпросите, които ме интересуват. Досега ви четох, но точно отговор на моя въпрос не видях, може и да съм го изтървала  Embarassed

В шести месец съм бременна и досега д-р Даскалов ми прави няколко фетоморфологии и досега съм доволна от прегледите, отношение и т.н. Мисля да раждам в Селена при него, но още не съм отворила темата с него, защото още го обмислям. Та въпроса ми е към момичетата, които са раждали при него- иска ли допълнително пари към тези, които се плащат в Селена? Досега чух, че другите доктори, които израждат в Селена искат към 100-200 лв., за да са там, иначе раждаш при който се паднеш на смяна  newsm78 Досега от прочетеното тук разбрах, че Даскалов иска брой изследвания, за да те изражда, въпроса ми е за пари дали иска...Мерси много!

# 383
Зелда, Даскалов не иска други суми - плащаш това, което е обявено в ценоразписа на Селена за раждане.

# 384

campanula   bouquet мерси много!!! Сега ми остава да го дообмисля, имам майка акушерка, която ми ходи по нервите, защото все знае уж повече и не спира да мърмолясва да ходя във ВМИ #Cussing out

# 385
Здравейте момичета,някой ако е правил цветна снимка при д-р ДАСКАЛОВ нека сподели как минава всичко,моята е в петък с упойка викат ме в 15.00 ч.доста време съм му пациентка,имам 2 лапароскопия и тогава ми е правено проходимост на тръбите и не съм усетила нищо,трябва ли да съм яла,едни казват трябва да не ми прилошее,други пък не трябва ,упйката била само за 5-10 мин.полежаваш и после те пускат да си ходиш не било страшно,ще се радвам някой да сподели.УСПЕХ на всички!!!

# 386
llullu ,закусваш само сутринта и повече не яж нищо до снимката.Да упойката е за няколко минути,после те качват в стаята и полежаваш около час,доката мине действието от упойката.Носи си само превръзки,защото има леко кървене след снимката.Няма болка,така че спокойно.Пожелавам ти добър резултат.

# 387
 Пантерка, Благодаря ти, че се включи!

# 388
А колко струва снимката,забравих да попитам 300 лв.ще ми стигнат ли?

# 389
А колко струва снимката,забравих да попитам 300 лв.ще ми стигнат ли?
До скоро беше 240лв, така че колкото и да се е вдигнала /евентуално/ цената все ще ти стигнат!

Общи условия

Активация на акаунт