Пациенти на д-р Даскалов

• 125 349
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Пепи, мила, успокой се! Предполагам какво ти е на душичката и колко ти се е насъбрало!
Като дългогодишна пациентка на кабинета не мога да не кажа, че и аз съм имала подобни моменти. Имаше един момент, в който си казах- край, отивам в София. Ами там беше още по-зле. Чаках с часове /след дъъългото първоначално чакане за първичен преглед/ само за едно да, или не от доктора. Накрая все пак отново се върнах в Пловдив, просто не издържах на това постоянно пътуване и напрежение. И все пак- мое мнение- за мен Даскалов си остава изключително компетентен и коректен лекар /мисля, че никога не ме е набутал излишно/, особено пък за града ни! Благодарение на него износих бременността си! Акушерката си е такава- сприхавка е малко, в началото аз съм се карала с нея, но не е лош човек, вече след толкова години сме едва ли не приятелки...
В нищо не искам да те убеждавам- разбирам те и знам как се чувстваш! Направи си една среща с Даскалова, сама или със съпруга ти- тя е по-свободна и ще ти обясни всичко, което ви интересува! Пожелавам ти скоро да се сдобиеш, с това което желаеш! Бъди здрава и спокойна! Поздрави!

# 361
Благодаря ти wine! Цяла нощ не съм мигнала от обида. Чувствах се като изгонен, неканен натрапник. Не подлагам на съмнение професионализма на д-ра, но не знам как ще продължа, без да имам никаква информация. Думите на акушерката бяха Тя ще си реши, докторе, Довиждане, ама аз как да реша като не знам възможностите Thinking Как може да има толкова коравосърдечни хора #Cussing outНе може да не е наясно, че аз ако знам, какво е най-добре ще съм на тяхното място. Не мога и да нахалствам. Ще пробвам да поговоря с Даскалова, наистина. Благодаря за съвета! И без това нямаме пари този месец да ходя пак. Ще изчакам да ми помине обидата и може би ще пробвам още веднъж. Просто няма при кого другиго да отида, а и всичко до момента съм правила с него... ooooh! Просто сигурно съм прекалено чувствителна вече, много време стана Hug

# 362
Така добре те разбирам.....Дано твоето чудо те чака ей там зад ъгъла! Flutter  От цялото си сърце ти го пожелавам!!!!

# 363
Акушерката нова ли е вече?? Имам чувството, че не става въпрос за старата...

Пепи, съжалявам за начина, по който се чувстваш...Подкрепям  думите на wine, исках същото да напиша. И едно съветче от мен - бъди по-нахална и настоятелна. Аргументирай въпросите си. Задавай въпроси, чиито отговори не можеш да научиш от форума, а зависят само от лекаря и случая ти. Ще видиш, че скоро ще имаш успех с тази тактика Wink
Прегръщам те и ти пожелавам скоро да успееш!!!

# 364
Не, сега акушерките са 2 и старата акушерка си е още там.

# 365
Имах предвид дали въпросната грубиянка е новата или старата Simple Smile

# 366
  • Пловдив
Старата акушерка е  много приятна млада мацка.Никак не си я представям да се държи грубо

# 367
Старата акушерка е  много приятна млада мацка.Никак не си я представям да се държи грубо
Peace
И новата акушерка е много приятна млада дама.Била съм на преглед,когато тя е била на работа.
Пепи,съжалявам за това,което си преживяла  SadУспех мила Praynig

# 368
Благодаря за подкрепата Hug момичета! По отношение на акушерката - има две или три, не съм сигурна за русото момиче дали е акушерка. Другите две са с кестеняво-червеникави коси. Аз говоря за тази с по-дългата коса, а другата, както и русото момиче са страхотно мили и дори ми е ставало неудобно от вниманието им към мен. Просто за въпросната съм си изградила мнение от няколко прегледа - поне 3. Всичките пъти се държа отвратително с мен като с нахален натрапник, дори и да не задавам никакви въпроси, а само да си стоя на стола. Когато пише листа за регистратурата ми го подава още докато не съм се облякла Confused  е няма да избягам де, нали няма как да не мина да си взема снимката от ехографа, но както и да е. Понеже бях наистина много разстроена след прегледа в понеделник мъжът ми се обади на Даскалова и й обясни защо се налага да звъни на нея за разяснения за следващата стъпка и как акушерката ни е изгонила. Тя му се извини и каза, че е имала и други такива оплаквания, а каква е причината да е още там - незнам Shocked Мисля, че в подобни кабинети отношението към пациентите е важно колкото и професионализма на доктора, но това си е само мое мнение newsm78 желая успех на всички

# 369
Русата дама е една от двамата млади лекари, които работят с доктора! Peace Мисля, че и двамата са македонци....

# 370
Русата дама е една от двамата млади лекари, които работят с доктора! Peace Мисля, че и двамата са македонци....
И аз си помислих да не би да е д-р Ристовска, макар да нямам преки впечатления от нея. Иначе акушерките Таня и Ина са били мили с мен досега.

# 371
И аз да се включа с моите наблюдения.
И двете акушерки Таня и Ина са много мили и кротки.
До сега не съм имала никакъв проблем с когото и да било от екипа.
Да, имало е дни в които се е налагало да чакам и бързичко да мина на ФМ, но от моя скромен опит разбрах едно - фуликулометрията е кратка, около 5 минути, доктора няма време и не прави коментарии /ако направи - те са кратки/.
Ако искаш консултация трябва да и запишеш час през регистратурата. По време на консултацията ти разглеждат документите, разчитат ти изследванията, обсъждате какво сте направили и още какво предстои да се направи....

Аз лично свикнах на маниера на доктора и не ми пречи.
В началото и аз се обиждах от "бързината" на прегледа и от липсата на достатъчно информация, за това, че не ми се обеснява и т.н.
Но след това разбрах, че няма как да получа отговорите на въпросите си без да отхвърля всички онези изследвания /сещате се кои - от спикъчето/, манипулации и т.н. При мен борбата продължава, все още не сме открили проблема, но не смятам да се отказвам.

Успех на всички момичета!

# 372
Дайте малко инфо за раждане при д-р Даскалов. Ходила съм при него на прегледи и на ФМ, но вече от няколко места чувам, че винаги си намирал причина да направи сецкио. От една страна явно му е натоварен доста графика - кой ще те чака да раждаш 4-5 часа естествено, от друга секциото е по-скъпо с около 300 лв. ...
Споделете вашите впечатления, наблюдения или какво сте чули от познати.

# 373
Здравей Мър-мау!Преди 20 дни родих при д-р Даскалов секцио.На другия ден имаше момиче,което роди ноемално при него,ппристигнаха по спешност ж 5 часа сутринта и ж 8 и 30 доктора беше при мен на визитация след успешно раждане на едно едро бебче както каза той.Той е единствения лекар,който колкото и да е  ангажиран минава и сутрин и вечер на визитация.Имаше ангажимент и в София,но не пропусна да ме види.Отговаря на всякакви въпроси дори и на моми1ето до мен което не беше негова пациентка.Работи по свой метод.Колкото и да ме беше страх от раждането той и екипа му го направиха незабравим момент,даже беше шоо.Ако имаш някакви конкретни въпроси питай и не се притеснявай.

# 374
Здравейте,момичета!Много ще съм Ви благодарна ако някой минал по този път сподели.Ще правя ин-витро по фонда и се интересувам д-р Даскалов дали прави и работи ли с фонда.От колко време практикува.Искам да се обърна именно към него,защото има добри отзиви за работата му .Не можах да намеря кой знае каква информацийка.
Предварително Ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт