Пациенти на д-р Даскалов

• 125 351
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
И аз искам инфо за нормалното раждане при него.Септември ми предстои.
Да ви попитам имате ли други наблюдения от лекари в Пловдив?

# 346
 Момичета , ако  е почнал да прави инсеминацията  в Пловдив ще е чудесно , сега отварям темичката и гледам изненада...  Simple Smile Бях почнала да правя планове при кого да отсядам  в Сф и т.н. Един стрес по-малко . Пожелавам на всички нас успех   Hug

# 347
Да прави вече инсеминация което е супер ,той ми го каза пациентка сам му!!!Успех!!!

# 348
Момичета, дочух, че при д-р Даскалов вече работят и други 2-ма лекари - мъж и жена и още една нова акушерка. Знаете ли кои са? Това вярно ли е? Да не би Даскалов вече да се занимава само с най-сложните случаи, а с останалите - новите 2-ма лекари?

# 349
Да работят,но не всеки път, просто явно ги обучава на стила на работа когато се налага да отсъства,да му поемат временно пациентите,много са любезни

# 350
Да работят,но не всеки път, просто явно ги обучава на стила на работа когато се налага да отсъства,да му поемат временно пациентите,много са любезни
Peace

# 351
Всъщност това е много хубаво! Нека се разраства екипът му Simple Smile

# 352
Здравейте момичета!Аз също ще раждам при д-р Даскалов-секцио.Искам да ви попитам,колко дни преди термина ви насрочи датата или всичко е много индивидуално.Аз след два дни съм до него на консултация,но защото започнах да вдигам кръвно и да следят как се развива плода.Термина сигурно ще ми го определи след 10 дни след като направя последните изследвания които изисква.А за младите доктори-първо видях докторката,но не и запомних името,много е сладка и учтива,а днес говорих и с доктора/д-р Иванов се казва/Имам още доста въпроси към вас,но за сега само този.Благодаря ви

# 353
Marina моето секцио беше точно една седмица преди термина. Доколкото знам, а и доктора така каза, планово секцио може да е максимум две седмици преди датата на термина

# 354
Има ли вече успели момичета, които са правили инсеминация при др. Даскалов? Моля ви, похвалете се!  Laughing

# 355
И на мен ми предстои!!!Дано се включат да споделят момичета които са успели при него хайде пишете момичета ще чакаме...)))

# 356
Направих инсеминацията миналия месец..Направих всичко както трябва..Правихме стимулация,всичко беше идеално-два фоликула, идеална лигавица, спермограма, вливах и Киовиг...Резултатът е неуспешна първа инсеминация. Чувствам се зле Cry..Но продължавам с опитите.Момичета ,дано при вас се получи от раз ...УСПЕХ!!!

# 357
 Момичета,здравейте  Simple Smile искам да питам има ли мами,родили нормално при д-р Даскалов Simple Smile

Хайде нека ако има такива мамита да пишат! Как е минало, колко им сруваше раждането при него в Селена.Живо се интерисувам.
Благодаря предварително  bouquet

Mallysa  скъпа не се отчайвай следващият път ще стане и скоро ще се похвалиш с двете чертички.Все пак си при най-добрият доктор-незабравяй това.Знам че ти е тежко на душата и търпението ти вече се е изчерпало, но се опитай да запазиш самообладание. Аз самата не съм стигала до тези сложни процедури, но темата със стерилитета ми е болезнена.
Една голяма прегръдка от мен Hug и кураж

# 358
Здравейте момичета!  bouquet  bouquet
Искам да помоля за актуален телефон на Др,Даскалов- и малко инфо ако може Embarassed-кога обичайно записва/т,е колко време трябва да се изчака/ и дали все още преглежда в Медикус Алфа!
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 359
Здравейте момичета! С риск да си навлека много гнева на някоя от вас искам и аз да споделя нещо. Пациентка съм на д-р Даскалов, а съпругът ми на д-р Даскалова благодарение на този форум. Днес преди 2 часа беше поредния ми преглед при д-ра и все още плача. Отидох с големи очаквания, но бях разочарована още първия път - прегледа траеше 10 минути със събличането и обличането и писането на необходимите изследвания - 55 лв. Зададох няколко въпроса, но не получих отговор, защото не бях направила изследванията. Не посмях да възразя и да искам нещо повече, защото тепърва започвах. Последваха многобройни фоликулометрии и разчитане на изследвания, а от кабинета всеки път си тръгвах с повече въпроси с отколкото съм влязла. Всичко беше на конвейр и така и не разбрах какво точно показва ехографа. И пак инфо от форума на база на измъкната на стола информация. Все няма време, а когато се обадя за час, за да не се чувствам като натрапник  ми казват, че за изследвания или фоликулометрии не се дават. Разбрахме, че спермограмата на мъжа ми е лоша, но колко точно  Confused Миналата седмица за първи път имах доминантен фоликул и днес тръбваше да видим дали се е спукал. Сестрата, която беше на смяна и миналия и този път се държа отвратително. Докато събирах документите попитах какво следва и дали трябва да да идвам пак на фоликулометрия и отговор не получих. Не разбрах, ако веднъж сме установили ову значи ли че всеки месец ще имам, но както и да е - има форум. Нама да изпадам в подробности, но сестрата направо ме изгони - каза на доктора, че закъсняват с 15 минути от графика и прекъсна обяснението му. За 5 минути дадох 25 лв. и се почувствах толкова унизена, че не можете да си представите. За мен тези пари са много и мисля, че 10 минути, за да нахвърлим следващите действия нямаше да са фатални за никой. Наистина вече едва ги събирам. Най-лошото е, че след напомнянето докторът по средата на изречението каза Довиждане. Нищо не можах да кажа само се разплаках. Случва ми се втори път с тази сестра - държи се сякаш не си плащам или съм втора категория, но д-ра й позволява. Cry Не съм натрапник нали, а не мога да си взема час само за да задам въпрос.
Това го пиша не за да се оплаквам, а само за да подготвя момичетата, които отиват за първи път и които не са с неограничени възможности. За момента не можа да реша дали да отида отново и до опитам да задам въпросите си и да бъда по-настоятелна за отговори или просто докторът вече има много работа и не може да обръща нужното внимание Shocked За медицинската страна на въпроса говоря, а за психологическата просто няма да коментирам Cry

Общи условия

Активация на акаунт