Пациенти на д-р Даскалов

• 125 251
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Стеф,пусна ми микробиология някъде към 13-14г.с. и тогава резултата беше Дрождеподобни гъби-само това,без вид,без нищо друго newsm78 Оттогава само лекуваме,без да проверяваме какво се случва,но всъщност то не се случва нищо,защото сърбеж,зачервяване и течение си имам постоянно - от първия Гиназол,който сложих до сега.Най-интересното в моя случай беше,че преди да започнем да лекуваме нямах нито зачервяване,нито сърбеж,тогава беше самот течението и след слагането на къде що лекарства има против гъби се появиха и тези екстри като сърбеж и зачервяване.Аз първо си мислех,че правя алергия от някое от лекарствата,но от всички ли в крайна сметка  Twisted Evil newsm78
Само да кажа,че това не е дело на Даскалов,някой да не ме разбере погрешно,това е на ЖК Mr. Green Просто Даскалов предният път се опита да ме насочи към изследване на хламидия поради тази причина-неповлияване на гъбите от никакви от локалните препарати.

# 466
Ясно.
Настоявай в такъв случай да те следят постоянно, нека всеки път ти пускат микробиология, да се следи киселинността на влагалището, за да не се стигне до по-сериозен проблем. Успех, пази се и не разчитай само на докторите - сръгвай ги малко и ти (по принцип говоря, не само в случая) Grinning Hug

# 467
Стига да не е късно вече,ще се опитам да направя всичко възможно да се излекувам каквото и да се окаже.Моля се само да не се е отразило нещо на бебето,защото нещата продължиха доста дълго.
Стеф,благодаря ти още веднъж за подкрепата  Hug И се надявам въпреки всичко другата седмица да съм с добри новини от прегледа и изследванията(ако ми назначат такива) Praynig

# 468
  • Пловдив
Не се притеснявай, от 4 месец до края си бях с тези дрождеподобни гъби. 10 дни преди раждането слагах Полижинакс. Родих естествено, не секцио, без никакви усложнения за бебето. Всичко се нормализира след раждането от само себе си. Като ти се оправи рН на средата и гъбите ще изчезнат. Но това го казвам с уговорката, че аз никога преди да забременея проблеми с течение, не съм имала. Леко раждане и повече спокойствие.

# 469
Здравейте, момичета! Simple Smile
Надявам се, че ще ме приемете сред вас. Simple Smile Отскоро и аз съм пациентка на този прекрасен лекар и искрено се надявам, че д-р Даскалов ще сбъдне и моята мечта.
Желая успех на всички ви!

# 470
Chanel*, направила си добър избор на лекар! Желая ти съвсем скоро да сбъднеш мечтата си! Simple Smile

# 471
Не се притеснявай, от 4 месец до края си бях с тези дрождеподобни гъби. 10 дни преди раждането слагах Полижинакс. Родих естествено, не секцио, без никакви усложнения за бебето. Всичко се нормализира след раждането от само себе си. Като ти се оправи рН на средата и гъбите ще изчезнат. Но това го казвам с уговорката, че аз никога преди да забременея проблеми с течение, не съм имала. Леко раждане и повече спокойствие.

Най-накрая да чуя,че е имало и друг с моята диагноза.Защото тези дрождеподобни гъби много ме притесняваха като не бях чувала и чела нищо за тях.Радвам се,че при теб всичко е минало успешно, а най-много се радвам,че след това си се отървала от тях Simple Smile
Само да попитам ти от тези гъби получавала ли си сърбеж и зачервяване?Изобщо какви ти бяха симптомите или ти ги откриха при стандартното изследване на микробиология?

Chanel,наистина изборът ти е чудесен Simple SmileУспех в начинанието Peace

# 472
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Simple Smile
Да ви се връщат многократно! Мисля, че изборът на добър специалист е половината част от успеха.

# 473
  • Пловдив
Ами имах течение без цвят, мирис, сърбеж и въобще никакви оплаквания, освен досадното мокрене на бельото. Микробиологията изолира тези дрождеподобни гъби, питах за антибиограма в лабораторията, но ми казаха че при такава находка не се прави антибиограма. Моят гинеколог  прецени че е необходимо лечение, но той ми е лекар от много години, познава ме......Лапароскопията пак той ми е правил. 10-15 дни преди раждането ми изписа един курс Полижинакс, след като на последната микробиология преди раждането дрождеподобните още си бяха там  Laughing На контролния преглед 45 дни след раждането нямах нито една гъба. Дано и при теб да е така. Късмет и успех.  Hug

# 474
razel_dazel,само не разбрах нещо - ще ме извиняваш Embarassed Казваш,че твоят лекар е казал,че е необходимо лечение,но после някак си контекста не ми се връзва и по-скоро мисля,че е грешка и ти освен с Полижинакс-а с друго не си се лекувала през цялото време newsm78 Поправи ме ако греша,защото наистина нещо не ми стана ясно Thinking
А аз антибиограма също нямах от лабораторията,просто моя док реши,че трябва да си налага лечения едно след друго,докато стане чудото,но то така и не стана Mr. Green

# 475
  • Пловдив
Полижинакса беше един вид профилактика преди раждането. Иначе не съм лекувала гъбичките, аз си ги имам от средата на бременността. Останах с впечатлението, че не са патогенни, щом дори антибиограма не се прави. Явно при някои жени се получават в резултат на бременността и променененото рН на средата. Но аз имам правени един куп други изследвания преди забременяването, защото имахме проблеми, лоша спермограма и т.н. и затова моят лекар явно така е преценил.  Peace

П.П. След раждането пак не съм ги лекувала, просто на прегледа ги нямаше. Правилно си разбрала лечение на дрождеподобните гъби не съм правила нито по време на бременностт нито след това с изключение на полижинакса точно преди раждането.

# 476
Прочетох вчера цялата тема, виждам доста недоволни от факта, че "прегледите минават много бързо и не им се обръща достатъчно внимание". Вие да си правите лаф мохабет цял следобед ли отивате, или да ви лекуват?

Смея да твърдя, че д-р Даскалов винаги е бил повече от изчерпателен, не съм оставала с впечатлението, че иска да ме претупа. Да, фоликулометрията трае 5 минути, но отивате без час и аз лично повече от 10 минути не съм чакала. Д-р Даскалова винаги ми е обяснявала в кабинета си резултатите, какво трябва да предприемем и т.н. Даже за рецепта като ходих ме прие и ми отдели време да разясни с каква цел е лечението и какво следва, ако е успешно.
На фона на други пловдивски "светила", които не ми пуснаха и половината изследвания, единствено д-р Даскалов откри няколко проблема, за които дори не подозирах.
Пиша всичко това, за да помогна на момичетата, които се колебаят дали да станат негови пациентки. В добри ръце ще бъдете! Успех на всички!

# 477
Chanel* подкрепям на 100 % всяка една твоя дума, на едно мнение сме. Аз не съм обикаляла много по други пловдивски "светила", но съм убедена ,че съм направила правилен избор за лекар. От близо 2 години съм негова пациентка и никога не ме е претупвал. Имала съм посещетия и по 5мин. и по 30мин. Вярвам ,че ще постигнем целите си. Успех на всички .

# 478
Полижинакса беше един вид профилактика преди раждането. Иначе не съм лекувала гъбичките, аз си ги имам от средата на бременността. Останах с впечатлението, че не са патогенни, щом дори антибиограма не се прави. Явно при някои жени се получават в резултат на бременността и променененото рН на средата. Но аз имам правени един куп други изследвания преди забременяването, защото имахме проблеми, лоша спермограма и т.н. и затова моят лекар явно така е преценил.  Peace

П.П. След раждането пак не съм ги лекувала, просто на прегледа ги нямаше. Правилно си разбрала лечение на дрождеподобните гъби не съм правила нито по време на бременностт нито след това с изключение на полижинакса точно преди раждането.

Дано и при мен се получат така нещата и да изчезнат след раждането веднъж завинаги  Mr. Green
Много ти благодаря за подробните разяснения и че беше така добра да се включиш по моя вече толкова наболял въпрос  bouquet

Днес съм на преглед при Даскалов-ще видим 5 или 30 мин. ще бъде,важното е че този човек ми влияе положително и честно казано последния път даже аз самата се чудих защо ми обяснява толкова много при условие,че нищо не разбирам,така че за липса на внимание аз лично не мога да говоря Laughing Peace

# 479
Бихтели ми казали къде точно се намира тази Геника ,където Даскалов праща за вагиналните изследвания уреплазма и ако може да кажете колко струва ?

Общи условия

Активация на акаунт