Пациенти на д-р Даскалов

• 125 296
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Да, обаче в определени случаи рентген на зъби хич не би бил излишен Прочети малко по въпроса какви поражения може да нанесе един такъв проблем. Има случаи в които точно това може да провали опит. Аз съм за ОБОСНОВАНИТЕ изследвания, а не я вземи тоя списък, все ще ти има нещо. То при толкова изследвания логично е не всичко да ти е наред. Ще каже човек, че ромките са с кристално чисти изследвания......Аз имам приятелки които след като родиха разбраха че са имали я хламидия, я накоя друга инфекция. Също и такива със супер нередовна менструация и ги заклеваха, че деца няма да имат пък те по две едно след друго родиха. Най-големият куриоз е съвсм пресен. Да не ти казвам след едно такова изказване как се опули доктора като разбра,
че въпросната има дете. Тя отива на преглед за проблем и той я набута със 100 изследвания, щото видиш ли бездитна ще остане, а тя искаше нещо съвсем друго от него. Да не говорим за многото спонтанни бременности след испешно ин витро. Аритметика му е майката, не козметика. Laughing

# 676
Ами razel_dazel друга песен щеше да пееш ако бебето не идваше 10 години, всички изследвания в норма, тръби проходими и т.н. Щеше да питаш дали съществува изследване, което не си направила още та дано дай Боже зайчето да изкочи от там. Просто си личи, че не си минала по трънливия път с диагноза "неизяснен стерилитет".
Нямам намерение да споря обаче - всеки си решава и всеки си има приоритети в тоя живот.

# 677
  • София
Ако обичаш без да ме познаваш да не раздаваш квалификации, защото не знам кой ще излезе невеж накрая. диагностиката се прави на база на комбинация от снета анамнеза и обективни данни. Това ти си го писала. Точно така се прави диагностика, а не като се пускат безразборни изследвания.

обективни данни, драга, се вземат само и единствено от изследвания и прегледи. няма откъде другаде да се вземат.

ти знаеш ли изобщо какви  изследвания назначава д-р Даскалов, на кой пациент какво точно е назначил и как определи кои от тези изследвания са излишни за конкретния човек?

# 678
  • София
Аз имам приятелки които след като родиха разбраха че са имали я хламидия, я накоя друга инфекция.

и според теб, това е причина да не се изисква изследване на хламидия и да се остави инфектирана жена да бременее и ражда?

я по-добре спри дотук с глупостите.

# 679
razel, по тази логика хайде изобщо да не ходим на доктори, защото "при толкова изследвания логично е не всичко да ти е наред", а пък видиш ли, то нещата стават и при наличието на проблем.

# 680
  • Пловдив
Достатъчно дълго съм във форума, драга, така че представи си знам какви изследвания назначава. За всички пациентки са едни и същи и ако на това му се вика индивидуален подход, ОК. То точно и заради това беше повдигнат въпросът. Д-р Даскалов и съпругата му, като активисти на Зачатие, бяха много популярни тук през 2006-2007 година, но за съжаление той почти не мръдна в развитието си. Като гледам все същите списъци подмята. А вече сме 2013 година. За бързо развиваща област в медицината като АРТ, това е недопустимо.

Никой не казва да не се ходи на лекар. Аз ходя профилактично веднъж годишно. Не съм имала оплаквания, които да ме провокират да ходя. И какво ми пречи да си забременея с някоя безсимптомно протичаща инфекция.  Thinking Това прави ли ме невежа или неграмотна или пък трябва да се чувствам едва ли не виновна, че съм забременяла и родила, пък други със същата инфекция не могат. Ми значи не само въпросната инфекция е причината и ако се концентрираш само и единствено върху това......ще загубиш и време, и нерви и пари. Сега по-ясно ли е. Или всъщност ви е ясно, ама нарочно ми изопачавате думите и ги вадите от контекста.

Така че лекувайте си хламидии или там каквото прецените до откат. Не казвам, че не трябва да се лекуват, ама не се чудете, ако покрай това пропуснете истинската причина. Хламидиите са само пример ей така произволен......Същото се отнася и за всяко друго нещо, когато се стреля напосоки.

Не Джам не е причина, да не се ходи на лекар, но е факт, че такива жени забременяват и раждат. Интелигентните жени рядко, ама ромките често. Айде спри да вадиш думи от контекста, много добре ти е ясно за какво става въпрос. Концентрирай се върху същественото, което пиша и се абстрахирай от мерака на всяка цена да ме изкараш глупава и невежа.  Joy

# 681
Продължавам да не съм съгласна с мнението ти, но смятам, че всяка страна изложи аргументите си, дискусията вече премина границите на добрия тон, така че се оттеглям от нея. И продължавам да считам, че излишни изследвания не се назначават от доктора.

# 682
  • Пловдив
Момето, много си права, но тук има определени потребителки активистки, които открито лобират за определени лекари и клиники и гледат да злепоставят други. Точно такъв потребител ме провокира де се включа. Това е подвеждащо и необективно, а много момичета разчитат да получат помощ и информация, точно и заради това пиша толкова подробно.

А активистите, ми знаем ги, вече толкова години обикалят темите. Дано никой не се задържа толкова дълго тук, че и той да се научи да ги разпознава. Лек ден.  Peace

# 683
Аз бях година пациентка на д-р Даскалов.Минах през всички изследвания,хистероскопия,цв.снимка,лапароскопия и 3 инсета.Проблем не е открит.Сега съм в др.клиника и вече имам открити проблеми.С Даскалов можете да стигнете до инсета и ако не стане сте до там,което се случва доста често.Целта ми е не да настройвам някого,а да помогна.Аз не съжалявам,тъй като всичко направено от него ми го признават и не е загуба.Моето мнение е ходете в клиники,а не в центрове!

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 15:53 от iskrity

# 684
Достатъчно дълго съм във форума, драга, така че представи си знам какви изследвания назначава. За всички пациентки са едни и същи и ако на това му се вика индивидуален подход, ОК. То точно и заради това беше повдигнат въпросът. Д-р Даскалов и съпругата му, като активисти на Зачатие, бяха много популярни тук през 2006-2007 година, но за съжаление той почти не мръдна в развитието си. Като гледам все същите списъци подмята. А вече сме 2013 година. За бързо развиваща област в медицината като АРТ, това е недопустимо.

Никой не казва да не се ходи на лекар. Аз ходя профилактично веднъж годишно. Не съм имала оплаквания, които да ме провокират да ходя. И какво ми пречи да си забременея с някоя безсимптомно протичаща инфекция.  Thinking Това прави ли ме невежа или неграмотна или пък трябва да се чувствам едва ли не виновна, че съм забременяла и родила, пък други със същата инфекция не могат. Ми значи не само въпросната инфекция е причината и ако се концентрираш само и единствено върху това......ще загубиш и време, и нерви и пари. Сега по-ясно ли е. Или всъщност ви е ясно, ама нарочно ми изопачавате думите и ги вадите от контекста.

Така че лекувайте си хламидии или там каквото прецените до откат. Не казвам, че не трябва да се лекуват, ама не се чудете, ако покрай това пропуснете истинската причина. Хламидиите са само пример ей така произволен......Същото се отнася и за всяко друго нещо, когато се стреля напосоки.

Не Джам не е причина, да не се ходи на лекар, но е факт, че такива жени забременяват и раждат. Интелигентните жени рядко, ама ромките често. Айде спри да вадиш думи от контекста, много добре ти е ясно за какво става въпрос. Концентрирай се върху същественото, което пиша и се абстрахирай от мерака на всяка цена да ме изкараш глупава и невежа.  Joy

bouquet изцяло те подкрепям , не те познавам за съжаление .СЪЖАЛЯВАМ , че допускам правописни грешки явно това е по важно за някои... за мене д-р Даскалов е далече от истината...... това е .Ако бях останала при него сигурно щях да мина през всичкитее операции които ми изброи , след като го попитах от тука на къде, не мерси не съм толкова невежа си казах и повече не съм стъпила.

# 685
интересно защо в софия не ги искат всички тези изследвания,не ги назачават ,а само той  newsm78

ами защото и в "софия" има некадърни лекари, затова!

ти като си написала "в софия казаха" и се едно дедо Боже у райската гинекология лично се е изказал като последна инстанция...  Laughing

стига дивотии и неграмотни мнения! д-р Даскалов е доказано кадърен, почтен и хуманен лекар.
[/quote

Неграмотни мнения ? Всеки може да си изказва мнението ..... или греша  newsm78
В софия има некадърни сигурно, но повечето са кадърни, там е истината .

# 686
  • Пловдив
Момичета, аз съм пациентка на д-р Даскалов и в момента съм бременна. Предполагам,че ще раждам при него в Селена.
Искам да попитам тези от вас, на които е водил бременността и раждането как са протекли нещата? По-скоро ме интересува нормалното раждане.
Извинявам се предварително,ако сте го дискутирали по-рано ,но от това което изчетох неможах да видя подобни коментари.

# 687
Не искам да влизам в спора, но като майка на недоносено дете, поради незнайно какви причини ми казвам- изследвайте хламидията, защото прави бели в големи седмици.

# 688
Сигмич Hug-много си права,белите са големи и не са за подценяване Peace

Cherry-всичко е строго индивидуално,най-добре говори с др.Даскалов,не се тревожи и леко раждане Peace

# 689
  • Пловдив
Сигмич Hug-много си права,белите са големи и не са за подценяване Peace

Cherry-всичко е строго индивидуално,най-добре говори с др.Даскалов,не се тревожи и леко раждане Peace

Мерси за съвета me4koni

Общи условия

Активация на акаунт