Пациенти на д-р Даскалов

• 125 285
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Чери, аз раждах в Селена, при друг лекар, и съм много доволна от отношението на персонала и от базата. Няма за какво да се притесняваш. Вярвай, че всичко ще е наред. Важното е да имаш доверие на лекаря, който ще е до теб в този важен момент.
Леко раждане!  Hug

# 691
  • Пловдив
Чери, аз раждах в Селена, при друг лекар, и съм много доволна от отношението на персонала и от базата. Няма за какво да се притесняваш. Вярвай, че всичко ще е наред. Важното е да имаш доверие на лекаря, който ще е до теб в този важен момент.
Леко раждане!  Hug

Стасита здравей  Hug.
Аз до момента на три пъти съм била  пациентка в Селена за операции и други неща и наистина отношението на всички е великолепно, поне затова не се притеснявам всички там са много добри специалисти. Единствено ме притеснява,че д-р Даскалов май си препоръчва раждане секцио ,така или иначе и затова исках да се допитам до негови пациентки в форума,относно раждането. Аз съм на 30г. с първа бременност , но си предпочитам естественото раждане на слънчицето ни.

# 692
Препоръчвам д-Матев със сигурност ще родиш нормално при него , успех  Peace

# 693
Миле всички разбрахме мнението ти за д-р Даскалов, не е нужно на всяка страница на темата да се повтаряш.
Чери поиска мнение от пациентки раждали при д-р Даскалов /ти не си една от тях така, че не виждам защо се изказваш/, а и никъде не прочетох, че си търси друг гинеколог.

# 694
  • Пловдив
Питаше се за нормално раждане. В темата за раждане в Селена, пациентка беше споделила, че д- р Даскалов не поема ангажимент да присъства на нормално раждане. Щом държи на конкретен доктор, а не толкова на начина на раждане, отива и говори лично. Много са малко нормалните радания при него.....

# 695
  • Пловдив
razel_dazel благодаря ти за инфото. На мен ми е още много рано за раждането, но ще поровя из форума, щом са коментирали. Иначе на мен докторът много си ми допада, обяснява , прегледи без болка и т.н, но за раждането ще видим, ако не се ангажира с естествено раждане, имам и друг вариант, ходила съм при д-р Минев, той ме е и оперирал, така че му имам доверие. Просто исках да съм наясно по-раничко, да не взема да засегна Даскалов, ако му кажа че искам да раждам при друг. Все пак ми следи бременността.

# 696
  • Пловдив
Чери, наистина говори лично с доктора. На моя доктор също се носи славата, че разражда предимно секцио, но на мен той ми каза, че задължително ще раждам нормално, както и стана. Желая ти успех!

# 697
  • Пловдив
cherry_cherry, няма от какво да се засегне. Ти му кажи, че ако няма предпоставки за секцио, искаш да раждаш нормално и така. Добре е тези неща да се уточняват, вярно, че още е рано, ама да не стана така, че цялата бременност да следиш при него и накрая да се окаже, че трябва да търсиш друг за раждането. Аз, специално, при когото си следих бременността, при него родих. При непознат, не знам.  Thinking Макар, че има много момичета, които си раждат при който се падне и нямат проблеми, но аз предпочитах да е при познат лекар.  Peace

# 698
  • Пловдив
Аз още съм в 3 месец и мисля,че е рано да го питам, но какво пък може и да вметна,че искам нормално раждане  smile3521
Ох,сега имам друга грижа , че изследването от БХС е малко кофти,така ми казаха по телефона и ще правя и второто,дано не стигам до амниоцинтеза

# 699
  • Пловдив
Аз много пъти съм писала за БХС в доста теми. На сестра ми риска за Даун беше 150 или 1:70. При много прецизна ФМ, докторът даде 90% гаранции, че всичко е наред, но избора за амниоцентеза, остави на нея. Все пак направи амнио, което отхвърли риска. Много, ама много е трудно. Как да се довериш на някаква прогнозна статистика. За мен БХС си е напълно излишен тест. Ако искаш да си осигуриш някакво спокойствие по-добре направо амниоцентеза да правиш, отколкото тия статистики.  Tired

Ти си правила ранния БХС. Сестра ми прави късния. Различните лекари предпочитат ту единия, ту другия като по-достоверни.....уж, но след това, което преживяхме, лично за мен, истината не е там. Ако въобще има нещо сигурно на този свят......

# 700
  • Пловдив
Аз не си знам още стойностите, защото не съм ходила до кабинета да ги получа. И аз четох доста неща за този БХС и че си е почти чиста проба изкарване на пари, не че аз исках да ги давам,ама като ми взеха кръв и попълниха въпросника аз попитах за какво е това и ми казаха, иначе дори бях решила да не го правя. Както и да е, изобщо не съм се и притеснила, но все пак като ти кажат не е в граница и го мислиш малко или много.

# 701
Миле всички разбрахме мнението ти за д-р Даскалов, не е нужно на всяка страница на темата да се повтаряш.
Чери поиска мнение от пациентки раждали при д-р Даскалов /ти не си една от тях така, че не виждам защо се изказваш/, а и никъде не прочетох, че си търси друг гинеколог.
Мога да се изказвам , все още, и ти не си човека който ще ми каже дали да се изказвам или не , по добре по рано да му каже , защото ще вземе да се засегне , той си държи на секциото  ooooh!

# 702
 razel_dazel  newsm10 newsm10 newsm10

За да не се повтарям цитирам моето мнение от друга тема:
Васил Даскалов - след мисед ми направи кюртаж, последваха 20 дена болки, кръвоизливи и отново кюртаж, от лекарствата и антибиотиците, с които ме натъпка лекувах последици в продължение на 3 месеца и естествено тези удоволствия не бяха безплатни, а "само" около 1000 лева. На моя приятелка взе над 2000 лева за изследвания, цветна снимка, инсеминация и то много добре знаейки, че няма шанс да забременее по този начин, докато други двама доктори още на първи преглед и казаха какъв е проблема.

Йончев - за малко да умори моята приятелка, карайки я да направи лапароскопия, взимайки 500 лева за услугата, макар че касато поема всичко. Последва много трудно възстановяване, 70 лева за сваляне на конци, тъпчене с лекарства и накрая й спомена, че ще се наложи най-вероятно кюртаж. При преглед при друг доктор се установи, че почти нищо не е направил по време на операцията, която същевременно е била много рискова, поради предшестваща, а и лекарствата, които е изписал не са били подходящи. Думите на док бяха моята приятелка е изживяла излишен ужас и се е подложила на операция напразно.

И за двамата доктори в нета има много добри мнения и ние така се подведохме и опарихме. Така че винаги имайте едно наум и не се доверявайте само на форуми с хвалби.

Искам само да вметна още нещо по темата с  изследванията. На контролен преглед след двете абразия Даскалов ми назначи над 20 изследвания, включително генетични. Консултирах се с д-р Минев, който каза, че на този етап не е необходимо са ги правя. Така, че май наистина всички минаваме под един знаменател, независимо от проблема. А мнението на сегашния ми док е, че Даскалов е по-скоро интернист, отколкото акушер-гинеколог.

# 703
  • Пловдив
Момичета, и аз чувам за Даскалов страшни неща напоследък. Взимал сума ти пари за преглед. Да не преглежда със златни ръкавици?

# 704
  • Пловдив
Никак не съм съгласна с твърденията, че е кожодер и т.н.
За мен той е страхотен специалист и въпреки, че едва връзваме двата края покрай процедурите в клиниката, аз съм доволна.
Все пак не взема на сила парите ни, всичко е обявено като цени в сайта им и почти няма разминаване. За абсолютно всяка процедура, от инсеминация до биене на инжекция ти се дават касови бележки. Предупреждава те за нещо, че струва определена цена и дори понякога казва, че може да си пуснем някои изследвания при колеги по здравна каса.
Досега винаги е бил изключително внимателен и е отговарял търпеливо и на най-глупавите ми въпроси.
Момичета, и аз чувам за Даскалов страшни неща напоследък. Взимал сума ти пари за преглед. Да не преглежда със златни ръкавици?
Не мисля, че е редно да се основаваме за това какъв специалист е даден лекар, по отношение на това колко взема за преглед. Ходила съм и на по-евтини прегледи на частно, и по здравна каса, но съм се убедила, че ако искам да се погледне сериозно, трябва да си плащам. Но пак казвам - не е на сила - аз си знам каква е цената на прегледа и процедурите и ако не ме устройва, никой не ме кара да ходя при него.
Не искам да звучи все едно го защитавам, но от моя опит при него смятам, че е изключителен специалист и лекар, на който мога да се доверя - нещо, което скоро не ми се беше включвало.

p.s. Нищо лично абсолютно към никого, просто ми става тъпо, когато се пише лошо по адрес на лекари, от които съм доволна. Но то си е въпрос и на личен опит, и на лична гледна точка. Просто аз представих и моята.
Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт