Пациенти на д-р Даскалов

• 125 215
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
По въпроса със секциото.При последната ми инсеминация държахме партньора ми да влезе с мен.Искаше ни се да сме двамата там,но доктора ми отказа категорично и ми каза с усмивка,при секциото,ако решите ще бъде с нас,но сега не!!! Е то аз не съм забременяла и той ми говори за секцио.....така че правете си сметката.За скъпите му услуги съм съгласна и аз си казвах да стане,пък пари се изкарват,но сега съм малко по наясно с някои неща и определено който каже,че не е скъпо лъже себе си.naskomimi,не искам да те обидя или нещо такова,но едно е да си доволна като отношение,друго да си доволна от това,че ти е решил проблема...и аз така скачах за него..но видях три неуспешни инсета,няколко процедури,много пръснати пари и никакъв резултат.Така,че нека тези които са успели при него пишат дали са доволни или не! Поне да не подведем някого...както аз се подведох от такива доволни от него,които отдавна си ходят при други лекари.Успех и дано той е твоя лекар!  bouquet

# 706
А дали някой може да ми даде информация как протича феталната морфология при д-р Даскалов и дали оглежда всичко и обяснява ?
Благодаря преедварително Simple Smile

# 707
едно е да си доволна като отношение,друго да си доволна от това,че ти е решил проблема...и аз така скачах за него..но видях три неуспешни инсета,няколко процедури,много пръснати пари и никакъв резултат.Така,че нека тези които са успели при него пишат дали са доволни или не! Поне да не подведем някого...както аз се подведох от такива доволни от него,които отдавна си ходят при други лекари.Успех и дано той е твоя лекар!  bouquet
newsm10 newsm10 newsm10
И аз така се подведох от мнооого доволни пациенти. И приятелка се излъга покрай мен.

Относно ФМ, моят АГ ми каза да не ходя при Даскалов.

# 708
едно е да си доволна като отношение,друго да си доволна от това,че ти е решил проблема...и аз така скачах за него..но видях три неуспешни инсета,няколко процедури,много пръснати пари и никакъв резултат.Така,че нека тези които са успели при него пишат дали са доволни или не! Поне да не подведем някого...както аз се подведох от такива доволни от него,които отдавна си ходят при други лекари.Успех и дано той е твоя лекар!  bouquet
newsm10 newsm10 newsm10
И аз така се подведох от мнооого доволни пациенти. И приятелка се излъга покрай мен.

A изтъкна ли ти някакви причини,за да не ходиш при него,аз като чета всяка втора бременна ходи при него,но както винаги има и доволни и недоволни?
А някакви отзиви за доц.Малинова ???

# 709
  • Пловдив
newsm10 newsm10 newsm10

A изтъкна ли ти някакви причини,за да не ходиш при него,аз като чета всяка втора бременна ходи при него,но както винаги има и доволни и недоволни?
Здравейте и аз искам да попитам за доц.Малинова.Мисля за втората ФМ да отида при нея.

# 710
newsm10 newsm10 newsm10

Каза ми, че има изтървани деца, т.е. не е открил, че има проблем.

# 711
  • София
newsm10 newsm10 newsm10

Малките мръсни войни в лекарската гилдия винаги ги е имало Simple Smile

Предай на твоя лекар от мен, че ФМ не е диагностично изследване и не гарантира 100 процента достоверност.

# 712
Здравейте,момичета аз имах запазен час за днес при доц. Малинова и предтсТавете си тя не дойде,нямаше я,направо откачих... а момичето от регистратурата ми каза,че пренасочва пациентите и към Даскоалов и така утре съм при Даскалов дано мине добре,че голяма одисея с тази ФМ.

# 713
едно е да си доволна като отношение,друго да си доволна от това,че ти е решил проблема...и аз така скачах за него..но видях три неуспешни инсета,няколко процедури,много пръснати пари и никакъв резултат.Така,че нека тези които са успели при него пишат дали са доволни или не! Поне да не подведем някого...както аз се подведох от такива доволни от него,които отдавна си ходят при други лекари.Успех и дано той е твоя лекар!  bouquet
newsm10 newsm10 newsm10

Предай на твоя лекар от мен, че ФМ не е диагностично изследване и не гарантира 100 процента достоверност.

Тук няма война, моят АГ ми е близък и му имам вяра. Досега не ме е подвел, при който ми е препоръчал да отида съм била доволна. И никой не е говорил за 100% достоверност, а за способност. Интересно, ако на теб се случи недай боже да родиш увредено дете без той да види на ФМ проблем, дали ще го защитаваш?!
За Даскалов имам лични негативни впечатления. Писала съм няколко пъти с какво се издъни. За мен щом с моя проблем се провали, как ще му имам доверие за толкова важен и специализиран преглед като ФМ. Да, има мноооого скъпа апаратура, която трябва да се изплати на Банката, вие като искате помагайте, аз няма да се включа.
Ще се повторя, но да кажа - не си избирайте лекарите от форумите!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 09:16 от Lapen

# 714
едно е да си доволна като отношение,друго да си доволна от това,че ти е решил проблема...и аз така скачах за него..но видях три неуспешни инсета,няколко процедури,много пръснати пари и никакъв резултат.Така,че нека тези които са успели при него пишат дали са доволни или не! Поне да не подведем някого...както аз се подведох от такива доволни от него,които отдавна си ходят при други лекари.Успех и дано той е твоя лекар!  bouquet
newsm10 newsm10 newsm10

Тук няма война, моят АГ ми е близък и му имам вяра. Досега не ме е подвел, при който ми е препоръчал да отида съм била доволна. И никой не е говорил за 100% достоверност, а за способност. Интересно, ако на теб се случи недай боже да родиш увредено дете без той да види на ФМ проблем, дали ще го защитаваш?!
За Даскалов имам лични негативни впечатления. Писала съм няколко пъти с какво се издъни. За мен щом с моя проблем се провали, как ще му имам доверие за толкова важен и специализиран преглед като ФМ. Да, има мноооого скъпа апаратура, която трябва да се изплати на Банката, вие като искате помагайте, аз няма да се включа.
Ще се повторя, но да кажа - не си избирайте лекарите от форумите!
A може ли да споделиш къде си била на ФМ,все пак ако специалиста е бил добър нека повече научат за него Simple Smile

# 715
A може ли да споделиш къде си била на ФМ,все пак ако специалиста е бил добър нека повече научат за него Simple Smile

На ФМ бях в Селена при д-р Кръшков. Не ми е препоръчван от никой, сама си го избрах.

# 716
  • София
Lapen, с 25 постинга история и съмнително добра информираност за кредитното досие на д-р Даскалов.... Какво да ти кажа? Не си достоверна никак в мненията си.

Аз имам лични и отлични пациентски впечатления от този лекар и също ще подкрепя апела да вярвате по-малко на случайни непознати из Интернет. И също така знам за "изтървани деца" от други пловдивски "специалисти" по ФМ, открити от д-р Даскалов, но вече късно...

# 717
jam, според теб колко постинга трябва да има потребител във форума, за да бъде достоверен  newsm78. Не съм срещнала бройката в правилата.
 Joy Joy Joy
Като не ти харесва моето мнение, което се базира на личен опит, не е необходимо да започваш спор и да ми правиш смешни глупави квалификации. Щом си толкова доволна, ходи при него, никой не те спира, хвали го по форумите, твое право, както е и мое да не го правя  Naughty

Интересно, специално за Даскалов има няколко потребители, които със зъби и нокти го защитават, като не дават на недоволните да изкажат мнението си, стига се до разпри и даже до заключване на теми  Thinking

# 718
Здравейте мили мами, ще мога ли да изкажа мнението си ? Или пак ще ме нападнат тези с големите зъби и нокти , май този път няма . ? Е и двата пъти на фм ходих при д-р Даскалов ..... добър е там защото техниката му е добра  Sunglasses
е поне в нещо е добър  Peace ако не в друго ...

# 719
Здравейте мили дами!Разбирам ,че всеки оплакал се тук от Д-р Даскалов / Д-р Васил Даскалов /е хулен и смятам да поема този риск сега!Целта за моето посещение беше,че искам да бъда мама и да разбера дали тялото ми е ок за това!Аз съм на 37 години и е нормално да се допитам до Д-р.
Най-доброто ,на което е способен е първият преглед /на мен лично ми струваше 170 лв ,както разбрах стандартна процедура / ,на който ти се обръща внимание около 20 минути и от там насетне всеки преглед траеше 5-6 минути с обличане,събличане,преглед и завършваше с репликата "Въпросите другият път!"..ок ама 40 лв всеки път е на момента!В крайна сметка в рамките на няколко прегледа ,на достатъчно много пари сега имам наръч от снимки ,никаква информация и предстояща съща процедура ,защото цитирам "За всеки случай!"...ако ме попитате какво изследваме ,ще ви отговора Незнам!,така и въпросите за другият път не дойдоха.Дори изследванията ,които ми пусна не ги е виждал и когато настоях да ги обсъдим ,той отново каза "Другият път!"....Можете да си представите разочарованието,огорчението и страхът дори в мен.При второ мнение се оказа,че всичко ми Ок ,остава да се успокоя и да действаме  Laughing Laughing Laughing. Дълго се чудих дали да споделя това с всички вас ,защото знам на колко мами е помогнал,но при мен лично е едно голямо разочарование и изпразване на джоба...и аз бях на мнение,че Целта оправдава средствата!,но днес бих добива,че никой,никой най-малко човек носещ титлата Д-р пред името си няма право да се подиграва с мечтите ти.Дай Боже и аз да стана част от колектива на мамите!

Общи условия

Активация на акаунт