Пациенти на д-р Даскалов

• 125 215
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
asiti, ако повече от година правите целенасочени опити и няма резултат, второто мнение, че всичко ти е наред, бих го поставила под съмнение.  Ако второто мнение не е от истински специалист по репродуктивна медицина, не е лошо да помислиш за такава консултация. С най-добри чувства ти го казвам.

Пожелавам ти в най-скоро време да сбъднеш мечтата си.  Hug

# 721
За щастие репродуктивните ми органи са си ок ,както и месечната ми овулация /това го научих при второто мнение /.За мое щастие цикълът ми е като часовник , проблемът ми е главно в главата  Grinning Grinning ....Когато стъпих в кабинета на Д-р Даскалов ,не съм очаквала чудеса или моменто решение,а отговори дали съм здрава,имам ли редовна овулация и най-вече до каква степен възрастта ми е рискува!Ясно е,че нещата се случват бавно и е нужно търпение и спокойствие,но всички вие знаете какво е да искаш дете и тогава времето е най-лошият ти съветник.Когато чувах "Другият път" страхът ме обземаше ...Нормално е да искаш отговори ,а аз си плащах стабилно за тях.После си платих пак ,но поне ги получих.Благодаря ,че има кой да ти пожелае Успех! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 722
Asiti-всъщност др.Даскалов не е Маг Whistlingсама разбираш Peace-разбирам и разочарованието ти...с най-искрени чувства ти пожелавам-успех!/просто явно това не е твоят док,щом така си го почувствала

# 723
  • Пловдив
asiti, предполагам поне спермограма ви е назначил или Даскалов, или другия лекар. Все пак проблемите на са само при жената.

# 724
  • Пловдив
Asiti,бягай далече от д-р Васил Даскалов!

# 725
Благодаря момичета за пожеланията!Нямам идеята да съдя никой най-малко Д-р-ът и да не е Маг ,но и аз не съм златната кокошцича...Монетата има две страни и нека всеки сам за себе си прецени.Що се отнася за спермограмата не беше спомената,не беше споменато нищо,само преглед след преглед,без отговори и дежурната реплика "Другият път!".Не искам да си мисля,че някой използва ситуацията и се опитва да извади максимума от нея.В крайна сметка и аз отидох при него точно заради всички ,на които е помогнал и може би за това разочарованието ми от неговото отношение все още е толкова голямо.Не виждам лошо да имаш добри очаквания от човек ,който е помогнал на много семейства и носи пред себе си титлата Д-р.Само здраве и късмет си пожелам другото е Божа работа!Хубав ден мили дами! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 726
  • София
Що се отнася за спермограмата не беше спомената,не беше споменато нищо,само преглед след преглед,

останалото не коментирам, но горното е просто невъзможно да се случи точно в МЦ "Д-р Васил Даскалов".
абсурд.
да те лекуват от стерилитет "прегледи след прегледи" и да не ви назначат спермограма (освен ако не си сама жена) - ъ-ъ, не и там.

# 727
  • България
Виждам, че скоро не е писано в темата. Искам и аз да се запиша. Отскоро съм пациентка на д-р Даскалов. Всъщност била съм само на първичен преглед. С назначени  много изследвания. Следващата стъпка най-вероятно ще е лапароскопия и евентуално инсеминация. Ще съм благодарна на всички , които споделят мнения- положителни или отрицателни. Може и на лични. най-вече бих искала да се свържа с някой , който е правил тези процедури при него.
Благодаря   bouquet

# 728
Относно инсеминациите, много добре проучи какъв е проблема и дали би имало резултат от подобна процедура. Изхождам от опита на моя близка, която за съжаление грешно насочих към въпросния лекар. Направи й неуспешна инсеминация с препоръка за нова. След прегледи при други двама АГ се оказа, че с нейния проблем никога не би забременяла чрез инсеминация, освен ако не се случи чудо.

# 729
  • България
Lapen, абсолютно на същото мнение съм и аз, затова искам първо да направя всички необходими изследвания и лапароскопия. Не може да няма никакъв проблем и да не става по естествен път , а при инсеминация да стане . каква ще е разликата? Именно за това държа да направя и лапаро, макар че според д-ра , който ми прави ЦС всичко е наред. Възможно ли е да има нещо, което не може да се види при ЦС , а само при лапароскопия? Последната спермограма на мъжа ми е много добра. Моите изследвания дотук също са добри?

# 730
Здравей Ирен, аз съм правила само цветна снимка,3 години не се пазихме и от първо инсе  preggo без каквито и да е било лапаро , така че има такива жени които по естествен начин нестава , а с инсе стана, и аз съм една от тях  Hug

# 731
  • България
Много се радвам да го чуя Миле... Това е чудесна новина!
Да ти кажа май ти си първата , която чувам се хвали за успех след първа инсеминация и толкова години опити. Може би има и други момичета , но напоследък държах връзка с няколко при които за съжаление беше неуспешно Sad

# 732
Ами може да са малко такива жени , но има и за второто не се пазихме защото си мислехме , че пак трудно ще става и бебето беше на 7 м и аз пак EFP според мене небързай с лапаро,аз при въпросният док ако бях останала , трябваше даа мина всички операции преди да стигна до инсе , но нещо вътре ми казваше , че само едно инсе ми трябва, нооо той ми отказа защото , трябвало да мина по реда си като всички . Ама аз не съм всички, както и ти и т.н успех  Hugи вярвай не спирай ...

# 733
При цветната снимка се вижда пропускливоста на тръбите , при нея неможе да се види ендометриозата, затова правят лапаро при съмнения за нея  Peace

# 734
Здравейте! Имам запазен час при д-р Даскалов за репродуктивна консултация. Тъй като не съм от Пловдив и съм работещо момиче, ще пътувам специално за консултацията. За да си спестя няколкото пъти ходена до там и обратно ми се иска предварително да си направя изследванията от списъка. Дали някой би могъл да го публикува, за да имам възможност да ги направя предварително и да отида вече подготвена при него.

Общи условия

Активация на акаунт