Пациенти на д-р Даскалов

• 125 227
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, студентка съм но съм преценила че мога и искам да отгледам едно бебенце. Искам да си направя изследвания, защото напоследък имам проблеми като парене , тежест.. Прочетох за доктор Даскалов че е много добър. Бюджета който съм отделила за изследвания е 200 лв което предполагам ще вмести микробиология, микоплазми, хламидия... Но доколкото видях повечето жени които ходят, отиват в връзка с бременност и инвитро. Според вас за моя преглед добре ли е да отида там, добро ли е оношението му, скъпи лекарства ли изписва и бих ли се вместила в тази сума ако сте ходили по такива причини там?

# 736
Парене и тежест изпитват 99% от жените в живота си, а някои по няколко пъти  Party
Това не значи, че може да не е нещо сериозно, но си мисля така  - изчисти си тези проблеми с изслеване при друг доктор и като забременееш тръгни при Даскалов.
А ако имаш усложнения - 200 лв. са за никъде.

# 737
  • София
Здравейте, студентка съм но съм преценила че мога и искам да отгледам едно бебенце. Искам да си направя изследвания, защото напоследък имам проблеми като парене , тежест.. Прочетох за доктор Даскалов че е много добър. Бюджета който съм отделила за изследвания е 200 лв което предполагам ще вмести микробиология, микоплазми, хламидия... Но доколкото видях повечето жени които ходят, отиват в връзка с бременност и инвитро. Според вас за моя преглед добре ли е да отида там, добро ли е оношението му, скъпи лекарства ли изписва и бих ли се вместила в тази сума ако сте ходили по такива причини там?

отношението му е прекрасно, лекарят е професионалист и почтен човек. изписва най-подходящите лекарства, ако се налага. можеш спокойно да му се довериш.

не подкрепям предното мнение "изчисти си проблемите при друг доктор" - защо?

# 738
Защото само като си плати прегледа и пакета за хламидия и микоплазма и парите ще свършат.

# 739
Здравейте момичета,

Ще се радвам ,ако някой може да отговори на въпроса ми,днес звънях на Даскалов за БХС каза ми 140 лв,стори ми се много,имате ли идея къде другаде в Плв правят БХС

# 740
Здравейте момичета,

Ще се радвам ,ако някой може да отговори на въпроса ми,днес звънях на Даскалов за БХС каза ми 140 лв,стори ми се много,имате ли идея къде другаде в Плв правят БХС

Всички взимат кръв за това изследване и я пращат в Националната генетична лаборатория в  "Майчин дом" - София. Аз съм давала кръв във ВМИ - Пловдив - Катедра Генетика, като преди това от следящия гинеколог се взима формулярът с измерванията на плода. Но това беше преди четири години някъде, сега може вече и тук в Пловдив - ВМИ в Катедра Генетика да го правят. Тогава струваше към 85 лева някъде.
Иначе със сигурност Даскалов си слага една много хубава печалба отгоре като се има предвид, че също изпраща кръвта в София, а там цената според сайта е -
Цена на изследването Биохимичен скрининг по ценоразпис на болницата е: 40 лв. + 3 лв. за пробовземането - при извършване на изчисление на риск в първи триместър и
50 лв. + 3 лв. за пробовземането – при извършване на изчисление на риск във втори триместър.

от тук.

# 741
  • Пловдив
Трябва УЗД снимка с точната гестационна възраст, което автоматично добавя УЗ преглед към БХС. Но пак ме се вижда млако скъпо.

# 742
Някой правил ли е  фоликуметрия при д-р Даскалов и как протича?

# 743
  • Пловдив
Здравейте!
Знам, че подфорумът е проблемно забременяване, но аз повече от 8 години съм му член и сега след пореден опит инвитро съм бременна.
Пациентка съм на д-р Даскалов и в петък трябва да ми е секциото.
Той ми изписа за днес и утре да си бия дексаметазон. Знам, че се бие в доста по-ранни седмици за развитие на дробчетата. Аз съм в 39-та седмица и би трябвало вече да са развити, бебето е 3 кг, кръвотокът е спаднал леко, но според док е в норми...
Знам, че трябва да му имам пълно доверие и е така, но тук през последните дни съм кълбо с нерви...

Има ли момичета, които са били дексаметазон три дни преди секцио и в каква доза? Моята е 2*2 ампули за два дни.

# 744
  • София
naskomimi, за пръв път чувам да се бият кортикостероидите в този срок на бременността при толкова доносено бебе  newsm78 Че то още в 36 навършена гс. е готово да се роди и да диша само.
При мен заради риск от преждевременно раждане имаше вариянт за тези инжекции в 28 гс. Но лекарите, при които бях, предпочитаха да изчакваме и в крайна сметка не ги сложихме. Родих с планово секцио 36 гс. + 4 дни, бебето не е имало проблеми. Дори ми казаха, че при навършена 34 гс. е безпредметно да се бият.

Не зная .... може би твоят лекар има нещо конкретно предвид по отношение на бременността ти. Със сигурност не е практика да се поставят тези инжекции в 39 гс. Не зная какви могат да бъдат вредите, ако има такива, но за ползи също не мога да се сетя. Сериозни инжекции са и дали е удачно да се поставят ей така?!

Защо не говориш с него и да го разпиташ по-подробно какво цели и каква е конкретната причина?  

# 745
Здравейте през април месец ми махна 2 полипа по 4мм на матката, преди три дни правих цветна снимка и се оказа,че едната ми тръба е запушена, а другата отпушена.
Правили сме спермограми от две различни места и са нормални.

# 746
Здравейте, аз съм пациент на д-р Даскалов и се надявам на положителен тест след лечение, което провеждам. А вие? bouquet

# 747
  • Пловдив
Има много противоречиви мнения за д-р Даскалов. Лично аз съм ходила при него няколко пъти и искам да обърна внимание, че преди това бях ходила и на друг лекар, който беше казал, че няма никакъв проблем, а Даскалов още от пръв поглед и на два пъти установи наличието на полип. Дори, когато видя втория той беше съвсем малък и детайлно предостави обяснение какво трябва да се направи. Вече не съм негова пациентка, но не мога да си изкривя душата, че поне за мен има добра апаратура и умения като лекар. Цените няма какво да коментираме.

# 748
Благодаря ти Varki за мнението. За мен е важно, защото ми предстои дълъг период на лечение и се доверих напълно на д-р Даскалов. Моите впечатления са, че е спокоен, внимателен и преди всичко до момента е доказан специалист. Дано имам и късмет

# 749
  • Пловдив
Благодаря ти Varki за мнението. За мен е важно, защото ми предстои дълъг период на лечение и се доверих напълно на д-р Даскалов. Моите впечатления са, че е спокоен, внимателен и преди всичко до момента е доказан специалист. Дано имам и късмет

Мира_голд, стискам палци лечението да ти протече възможно най-бързо и безпроблемно! А крайния резултат да е положителен и изпълнен с много радост! Мисля, че Даскалов е добър лекар и можеш да му се довериш. Разбира се никога не пречи да потърсиш и второ мнение, ако не си го направила досега. Нищо не губи човек. Сега съм при д-р Карагьозов, не знам дали си чувала за него. Той също е много позитивен и добър лекар според мен, дори и да няма такава хубава апаратура като д-р Даскалов. Ако се интересуваш мога да ти дам координати.

Общи условия

Активация на акаунт