Пациенти на д-р Даскалов

• 125 247
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Аз не съм ходила.Посто се чудех дали не мога да си направя тези изледвания които явно ще ми ги иска със сигурност преди да отида на преглед,да не губя време.

# 496
Ако отиваш за първи път, носи си всички стари изследвания, които имаш. Той ще ти каже какво да правиш по-нататък.

# 497
Благодаря и аз така си мислех Simple Smile

# 498
Здравейте,
да споделя и аз мнението си за др Даскалов, тъй като бях при него за пръв път съвсем скоро.
Направи ми добро впечатление, съпругата му- др. Даскалова- също. Не останах с усещането, че ме претупва, както някои са споделили, напротив беше доста изчерпателен.
Имаше и една изненада за мен- за пръв път научих, че съм с двурога матка. Mr. Green При положение, че съм ходила на ултразвук през 6 месеца при други добри гинеколози, никой досега не ми беше споменавал тази моя анатомична особеност. Shocked Mr. Green
Сега се заемам с изследванията по прословутия списък, започвам фолиевата киселина и се надявам скоро да имам зелена светлина за бебеправене, което да е успешно. Heart Eyes Laughing
Поздрави на всички!

# 499
Бихте ли ми казали за спермограмата ,кога се носи имали определен час защото си спомням че Даскалов ми беше казал нещо от сорта между 10 и 11 часа и на регистратурата и се оставя ?

# 500
момичета тези вагиналните изследвания за уреплазма и миколпазмата който се носят в Геника ,до колко часа ги приемат там ,през целия ден ли мога да отида.И какво им е работново време на ГЕНИКА?

# 501
момичета тези вагиналните изследвания за уреплазма и миколпазмата който се носят в Геника ,до колко часа ги приемат там ,през целия ден ли мога да отида.И какво им е работново време на ГЕНИКА?

На мен Даскалов ми беше казал,че ги приемат до 17.00ч.,може би работят до тогава Peace

# 502

На мен Даскалов ми беше казал,че ги приемат до 17.00ч.,може би работят до тогава Peace
благодаря ти ,че аз утре ще ходя да ги нося  и да знам все пак за да не стане издънка   Hug

# 503
Лаборатория "Геника" в Гранд приема от 14 до 17 часа. Резултатите са готови обикновено след 2 дни, може да ги получите и на сайта на лабораторията с данните, които ви дават.

# 504
...
Имаше и една изненада за мен- за пръв път научих, че съм с двурога матка. Mr. Green При положение, че съм ходила на ултразвук през 6 месеца при други добри гинеколози, никой досега не ми беше споменавал тази моя анатомична особеност. Shocked Mr. Green
Сега се заемам с изследванията по прословутия списък, започвам фолиевата киселина и се надявам скоро да имам зелена светлина за бебеправене, което да е успешно. Heart Eyes Laughing
Поздрави на всички!

Здравейте, а имате ли цветна снимка? Мисълта ми е такава, ако двурогостта се е видяла само на ехографа това не е достатъчно за да се види аномалията. Т.е. ако има септум (преграда) и  е порядъчно голям ще трябва да се маха.

А за списъка с изследванията само мога да ви посъветвам, с повечко търпение и организираност можете да направите голяма част от тях по НЗОК и ХЕИ.

# 505
Здравей, evro!
Нямам цветна снимка. Докторът каза, че ще наложи да направя такава, ако няколко месеца няма успех със забременяването, но не заради матката, а заради това, че съм боледувала от хламидия и уреаплазма. Специално за матката каза, че в моя случай няма никакъв проблем- незнам, може би на ехографа се е видяло ясно.. Rolling EyesКаза, че двурогостта е съвсем леко изразена,а иначе на листа от изследването с ехограф пише "седловидна матка", доколкото разчитам написаното.
Аз вече се захванах с изследванията по списъка, някои правя само профилактично,защото вече съм ги прекарала в миналото- и токсоплазмозата, и цитомегаловируса, и хламидия, и микоплазми...
Направих за човешки папилома вирус- отрицателен. Peace
Сега продължавам с хепатит, рубеола и тн.
Поздрави!

# 506
Браво! Това е пътя!
Само един съвет от мен, не прави никакъв АРТ без снимка на тръбите! Хламидията е най-опасна от тези инфекции. Аз също преди много време отделих огромно значение на уреаплазмата, а не биваше.
А спермограмата как ви е?

# 507

А за списъка с изследванията само мога да ви посъветвам, с повечко търпение и организираност можете да направите голяма част от тях по НЗОК и ХЕИ.
evro  би ли споделила в ХЕИ какви изследвания си пускала ,защото аз по възможност си взех част от изследванията по НЗОК ,но ми останаха още Хив,Васерман,Рубеола,Anti -HBs,Anti HBc ,Anti HCV,Tohopl.Igm,Tohopl.IgG i CMV iGm.
Абе останаха ми всички туморни и инфекциозни изследвания и търся за тях  път по касата да минат ,но до момента никой не ги дава,че иначе и те са към 130-150 лева

desinkata_85
вие за второ дете ли се опитвате сега и от колко време ?

# 508
Разбира се!
Преди нова година сестра ми си пусна пълна вирусология там, по програмата на КАБКИС, а именно хепатитите, васерман и СПИН. Сега разбрах че програмата е спряна, но въпреки всичко пакетната цена е пъти по-ниска от тази на лабораториите.

Аз лично по време когато ми трябваха съм правила 2 пъти и съпруга ми 1 път пълния пакет.

Токсоплазмоза може да пуснете само IgM (дано не се лъжа, само текуща ви трябва принципно).

# 509
Разбира се!
Преди нова година сестра ми си пусна пълна вирусология там, по програмата на КАБКИС, а именно хепатитите, васерман и СПИН. Сега разбрах че програмата е спряна, но въпреки всичко пакетната цена е пъти по-ниска от тази на лабораториите.

Аз лично по време когато ми трябваха съм правила 2 пъти и съпруга ми 1 път пълния пакет.

Токсоплазмоза може да пуснете само IgM (дано не се лъжа, само текуща ви трябва принципно).
Благодаря за отговора още утре ще отида до ХИ нали на Пещерско шосе е ХИ и там отстрани на малката врата се влиза,а не от главния вход.
Още нещо д-р Даскалов признавали от там изследванията ?

Общи условия

Активация на акаунт