Пациенти на д-р Даскалов

• 125 233
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Ако искаш издири телефон, за са сигурна за цената и пакета. Да, от ниската сграда по протежение на Пещерско шосе.
А иначе къде по-достоверни резултати за вирусология, ако не от ХЕИ. Допускам че ги приемат навсякъде. На мен ми трябваха за две от трите ин витра.

# 511
Момичета, благодаря ви за съветите.
Ние все още не сме започнали дори опити за забременяване, изследванията ги правя профилактично, не съм забременявала досега,нямам аборти. Спермограма ще направим другата седмица при др Даскалова, за лично успокоение. Mr. Green
Поздрави и успех!

# 512
Момичета, благодаря ви за съветите.
Ние все още не сме започнали дори опити за забременяване, изследванията ги правя профилактично, не съм забременявала досега,нямам аборти. Спермограма ще направим другата седмица при др Даскалова, за лично успокоение. Mr. Green
Поздрави и успех!
Вие щом не сте почнали опити за бебе още,защо си правиш всички тези изследвания и даваш толкова много пари ,разбирам за успокоение ,ама според мен си правете бебе и ако нищо нестава 8-10 м. тогава тръгвай по доктори .Незнаех ,че Даскалов дава тези всички изследвания ей така просто профилактично ,мислех си ,че само на хора при който бебето неидва поради някакви причини .Успех от мен и дано бебето стане бързо  Hug

# 513
Благодаря! Дано всички видим скоро две чертички!  bouquet
Иначе,да, изследванията са препоръчителни да се направят от всяка жена, която планува бременност. Peace Поздрави!!! Heart Eyes

# 514
desinkata_85, интересно ми е как убеди мъжа ти да си прави спермограма без дори да сте правили някакви опити за бебе?  Shocked
На мъжете по принцип не са им особено приятни подобни изследвания и съмнения в оплодителните им способности.
За теб - ясно, че има полза дори профилактично да си направиш изследванията.

# 515
  • София
desinkata_85, интересно ми е как убеди мъжа ти да си прави спермограма без дори да сте правили някакви опити за бебе?  Shocked
На мъжете по принцип не са им особено приятни подобни изследвания и съмнения в оплодителните им способности.
За теб - ясно, че има полза дори профилактично да си направиш изследванията.

а нима за мъжа й няма полза дори профилактично да си направи спермограма? ако се установят отклонения, може да се хване навреме нелекувана бактериална инфекция, разширени вени на тестисите и други заболявания...

спермограмата е най-евтиното, най-бързото, най-лесното и най-безболезненото от всички изследвания около човешката репродукция. лекарите препоръчват да се прави профилактично поне веднъж от всеки мъж, който иска да има деца.

момичета, борете се с тия ориенталски настроения в обществото, че мъжът не може да има проблеми с оплождането, вместо да ги повтаряте и разпространявате...

явно мъжът на desinkata_85 е достатъчно интелигентен и отговорен мъж, поздравления!

# 516
При Даскалови спермограмата е 90 лв. Не смятам, че е евтино изследване за да си го правиш ей така профилактично, все едно отиваш на зъболекар. И разбира се, че мъжкият фактор е особено важен, когато се правят опити за зачеване, а бебето не идва.

В случая обаче не се правят и опити за зачеване. А човека вероятно няма и оплаквания, които евентуално да се свържат със симптоми на инфекция.  
Затова ми е интересно как самият той приема тази процедура.

# 517
При АГ специалист обикновено се ходи (освен профилактично разбира се!) когато бебето се бави, т.е. минимум 6 месеца (според възрастта) няма оплождане, и категорично не мога да се съглася че спермограма се прави за спорта (просто защото някой не е ориенталец). За част от изследванията от прословутия списък мога да се съглася, т.е. тези които се отнасят към отговорно отношение за здравето на евентуалната бременна, но голяма част от тях преди дори да се допуска проблем си е чиста хипохондрия от страна на пациента (нещо като каруцата пред коня).
Правете любов, а не сметки! Simple Smile

# 518
Няма смисъл да спорим, момичета, при все че сме обединени от една кауза- бебенца!!!
Това кой какви изследвания ще направи е въпрос на личен избор,финансова възможност, желание и т.н.
Аз примерно искам да направя каквото е нужно преди да забременея- то не че е гаранция, и хиляда изследвания да направиш ще стане каквото е писано, но все пак човек трябва да има здравна култура и да се грижи за здравето както на себе си, така и на планирания малък човек.
Колкото до спермограмата мъжът ми е млад, здрав и надявам се да нямаме проблеми, но не виждам нищо лошо в предварителното изследване. Всъщност той отдавна иска да си направи, ето че моментът дойде. Laughing Няма никакви предразсъдъци за това, наясно е, че предконцепционните грижи са и за двамата, а не само за жената.
Та така..Всеки решава за себе си. Няма нищо лошо нито оптимизма, нито в презастраховането. Laughing
Успех на всички и до скоро!  bouquet

# 519
  • София
При АГ специалист обикновено се ходи (освен профилактично разбира се!) когато бебето се бави, т.е. минимум 6 месеца (според възрастта) няма оплождане, и категорично не мога да се съглася че спермограма се прави за спорта (просто защото някой не е ориенталец). За част от изследванията от прословутия списък мога да се съглася, т.е. тези които се отнасят към отговорно отношение за здравето на евентуалната бременна, но голяма част от тях преди дори да се допуска проблем си е чиста хипохондрия от страна на пациента (нещо като каруцата пред коня).
Правете любов, а не сметки! Simple Smile

добре, че не твоето съгласие е меродавно в случая Simple Smile

# 520
desinkata_85 , а какво ще кажеш за ходенето "ей така профилактично" примерно при адвокат или експерт-счетоводител?
Въпреки, че не си омъжена, и дори нямаш връзка, да отидеш да се поинтересуваш какви са правилата при бракоразводните процеси; въпреки, че нямаш бизнес - да отидеш да ти разяснят годишното счетоводно приключване на АД-та?  

Със сигурност има далеч по-добри начини за оползотворяване на излишните ти около 500 лв за тези изследвания. Още повече, че може да забременееш и от първия опит.

Мъжа ти вместо да те слуша и да ходи по изследвания, да вземе да действа! В леглото естествено!

jam, запозната ли си с изследванията които Даскалов назначава? Аз съм питала и други гинеколози, включително и софийски "светила" от клиниките по стерилитет  и повечето се хващат за главата, т.е. смятат, че на толкова ранен етап са излишни.

# 521
аз мисля ,че всеки има право на избор какво и кога  да направи за себеси ,така че Greene  недей да нападаш така момичето.

леле момичета верно ли спермограмата струва 90 лева  ooooh!  при ДАСКАЛОВ  ,мъж ми в понеделник ще си я прави ,а за колко дена излизат  резултатите ?

# 522
Белисима-със сигурност е толкова-а резултата излиза още на деня при нас бе така/става дума за преди 2 месеца/.
Стискам палци всичко да е ок Peace

# 523
Десинката, поздравявам ви с мъжа ти за здравната ви култура!  Simple Smile

desinkata_85 , а какво ще кажеш за ходенето "ей така профилактично" примерно при адвокат или експерт-счетоводител?
Въпреки, че не си омъжена, и дори нямаш връзка, да отидеш да се поинтересуваш какви са правилата при бракоразводните процеси; въпреки, че нямаш бизнес - да отидеш да ти разяснят годишното счетоводно приключване на АД-та?   
Здравето не може да се сравнява с правото или с бизнеса.

Със сигурност има далеч по-добри начини за оползотворяване на излишните ти около 500 лв за тези изследвания. Още повече, че може да забременееш и от първия опит. - Смисълът на изследванията преди забременяване е да се лекуват навреме различни проблеми, защото през бременността подходящите медикаменти са по-ограничени. Също така често има проблем, без да се подозира за него, но това може да доведе до спонтанен аборт, преждевременно раждане или проблем при плода.

# 524
  • София

Със сигурност има далеч по-добри начини за оползотворяване на излишните ти около 500 лв за тези изследвания. Още повече, че може да забременееш и от първия опит.

Мъжа ти вместо да те слуша и да ходи по изследвания, да вземе да действа! В леглото естествено!

jam, запозната ли си с изследванията които Даскалов назначава? Аз съм питала и други гинеколози, включително и софийски "светила" от клиниките по стерилитет  и повечето се хващат за главата, т.е. смятат, че на толкова ранен етап са излишни.

сравненията с адвоката и счетоводителя са доста неудачни.

запозната съм със онзи списък с изследвания, които според д-р Даскалов е необходимо да си направи всяка жена, която планира бременност, защото е публикуван на нашия сайт.
в огромната си част те са изследвания за различни инфекции, които - ако са налице - биха застрашили плода и не могат да се лекуват по време на бременност.

кои изследвания по-конкретно имаш предвид ти?

Общи условия

Активация на акаунт