Пациенти на д-р Даскалов

• 125 222
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Белисима-със сигурност е толкова-а резултата излиза още на деня при нас бе така/става дума за преди 2 месеца/.
Стискам палци всичко да е ок Peace

Резултата трябва да излезе поне на следвация ден. Как иначе се проследява преживяемостта на сперматозоидите на 3,6, 12,....24 час  Thinking

# 526
Белисима-със сигурност е толкова-а резултата излиза още на деня при нас бе така/става дума за преди 2 месеца/.

Резултата трябва да излезе поне на следвация ден. Как иначе се проследява преживяемостта на сперматозоидите на 3,6, 12,....24 час  Thinking
Мъжът ми даде материал сутринта към 8ч-след 17ч др Даскалова ни предостави резултата Peace

# 527
  • София

В стандартната спермограма няма такива показатели.

# 528
  • Пловдив
При цялото ми уважение, стандартна спермограма за 90 лева.  Whistling

# 529
От кога цената е скочила толкова Shocked

# 530
Извинявам се предварително,че ще насоча темата в др посока,знам че има и такава тема във форума,но искам да ви запитам-дали някоя от вас дами е правила имунологични изследвания при др Даскалов-за колко време излиза резултата и ако има назначена терапия/т.е вливания/ се извършват при др Даскалов...
Благодаря ви предварително Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 531
Аз прави имунологични в лабораторията на Медикус Алфа, от там ги пратиха в София в клиника Надежда. 10 дни, доколкото помня, отне всичко. Назначената терапия от вливки - Даскалов ми каза че мога да отида навсякъде, където има спешен кабинет Laughing Т.е. в болнична обстановка, по твой избор. Това беше преди 2 години, сега може и да е различно...

# 532
При нас докторката за два часа направи изследването - еякулата го занесохме 2,30 следобяд и ни извика след два часа да си вземем резултата  Shocked

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 20:03 от Greene

# 533
  • София
При нас докторката за два часа направи изследването - еякулата го занесохме 2,30 следобяд и ни извика след два часа да си вземем резултата  Shocked Което сега се замислям, че е наистина абсурдно! ooooh!

изобщо не е абсурдно, обработката на еякулата и спермалният анализ отнемат точно толкова време. и в клиниките по стерилитет стават за толкова време анализите.

оценка на преживяемост на сперматозоиди е друго изследване и не влиза в обхвата на стандартната спермограма.

# 534
  • Стара Загора
Навремето когато правехме ние спермограми струваше 60лв...това е обаче далечната 2005г. И наистина резултата ни излизаше същия ден.

# 535
  • Пловдив
Првила съм толкова много спермограми и хич не знам кое какво изследване е, но е факт, че в "Селена" за 75 лева ви правят разширена спермограма, с морфология, с преживяемост на 24 час. Всеки сам решава къде да си похарчи парите.  Peace

# 536
Првила съм толкова много спермограми и хич не знам кое какво изследване е, но е факт, че в "Селена" за 75 лева ви правят разширена спермограма, с морфология, с преживяемост на 24 час. Всеки сам решава къде да си похарчи парите.  Peace

Така е но д-р Даскалов държи спермограмата да е направена точно при тях в Медикус Алфа ,другите не ги признава ,даже неиска да гио гледа  Peace

# 537
Тук трябва да има огромно недоразумение?! Как е възможно да не приемаш истинността на документ който е парафиран от настоящия/бъдещия ти партньор или работодател? До колкото знам Д-р Даскалов ще работи в Селена скоро.

# 538
Той и в момента води раждания в Селена-та - има го в списъка на екипа им:http://www.agselena.com/pages/2011-03-02-11-45-49.html.
Относно спермограмата, предполагам, че повече има вяра на изследване направено от жена му. А пък и естествено по-добре да  пълни нейния джоб, отколкото нечий друг.

# 539
Той и в момента води раждания в Селена-та - има го в списъка на екипа им:http://www.agselena.com/pages/2011-03-02-11-45-49.html.
Относно спермограмата, предполагам, че повече има вяра на изследване направено от жена му. А пък и естествено по-добре да  пълни нейния джоб, отколкото нечий друг.

Greene Peace, нямах предвид ражданията, те нямат пряка зависимост със спермограмите, вече. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт