Къде приема д-р Богословова?

• 121 703
  • 669
  •   2
Отговори
# 480
  • гр.София
Здравейте, дами,

Случайно някоя да има информация дали в момента д-р Богословова е в отпуск? От миналата седмица опитам да се свържа с кабинета, но без успех.  Thinking

# 481
Миналата седмица беше в отпуск, тази вече би трябвало да е на работа  Peace

# 482
  • гр.София
Миналата седмица беше в отпуск, тази вече би трябвало да е на работа  Peace
Благодаря  bouquet
Утре сутрин ще опитам пак да се свържа.

# 483
  • София
Да, от 25-ти вече със сигурност е на работа, но е само едната акушерка и не винаги смогва да вдига телефона. Миналата седмица работеха само сутрин без Богословова.

# 484
Здравейте, момичета Simple Smile Случайно да знаете до кога е отпуска Др. Богословова? Днес само сутринта успях да се свържа с кабинета, след това до обяд без успех.

# 485
  • Berlin
Точно в поста над теб пише.

# 486
Точно така-отнася се за м.юли Wink

# 487
  • София
Една седмица я няма. От 15.8. Кабинетът работи само сутрин с бременни за запис на тонове и кръвни изследвания. Би трябвало да вдигат телефона и за записване на часове. 

# 488
  • В страната на бурите
Здравейте, видях хубави отзиви за докторката. Имате ли представа дали прави операции? Майка ми има сериозно смъкване на матката и търся опитен гинеколог. Дали д-р Богославова има опит или ако можете да препоръчате някой друг?

# 489
Със сигурност знам, че е правила точно такава операция, но по времето, когато работеше в Шейново. В момента не знам дали прави друго, освен раждания. Бихте могли да я посетите и попитате, поне ще ви насочи към свестен опериращ. За съжаление, ако майка Ви е възрастна, ще й предложат направо хистеректомия и пластика на влагалище, тоест ще й махнат матката. При по-млади жени е добре това да не се прави, но е по-трудно и не всеки се наема

# 490
  • В страната на бурите
Благодаря ви Simple Smile

# 491
Здравейте дами,
скоро научихме хубавата новина и се записах на преглед при д-р Богословова.
Понеже ми е първа бременност и не съм запозната с нещата интересувам се има ли скорошни майки, които са се следили или все още се следят при нея и как е по добре - да се възползвам от пакет за проследяване или да си плащам всеки преглед. Също така ако плащам преглед за преглед как стоят нещата с изследванията ако си здравно осигурен - дават ли направление или си плащаш?
Благодаря предварително.
Надявам се да сте ме разбрали....

# 492
  • гр.София
Според мен най-удобно е да се възползваш от пакета.
Всеки отделен преглед в противен случай ще ти струва 30лв, като не включва необходимите изследвания.
В пакета от 600лв ти влизат всички необходими изследвания и прегледи два пъти в месеца (последните два месеца и по-често). Единствено ще те прати веднъж на фетална морфология при друг специалист, която не влиза в пакета.

# 493
  • гр.София
Голям плюс е, че всички изследвания се взимат при нея в кабинета и не се налага да обикаляш лабораториите  Peace

# 494
semiramida ммм благодаря... и аз се бях насочила към пакета, но някъде прочетох, че едно момиче писа, че щял да се изчерпа и ще трябва да доплаща и от там ми дойдоха колебанията.
А пакета наведнъж ли се плаща или расрочено на 3 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт