Отговори
# 540
# 541

А и самият фитенс е на 5 крачки от офиса. Та обмислям още, ама май след тва заседяване в студа ще ми се наложи.

Ходи, ходи и аз вече започнах. 3 пъти седмично. Две седмици ходя на пилатес, но от утре съм си взела карта за фитнес.

# 542
  • Belgium
Монахинче подкрепям напълно  Laughing

Особено като ти е забранено да хапваш нещо, ще ти се яде само то  Laughing

# 543
# 544
  • Belgium

Ходи, ходи и аз вече започнах. 3 пъти седмично. Две седмици ходя на пилатес, но от утре съм си взела карта за фитнес.

А кой ще ти прави програмата на упражненията във фитнеса?

# 545
Ох пък на фитнес как ми се ходи, ама само в мечтите ми. hahaha

# 546

А кой ще ти прави програмата на упражненията във фитнеса?

Аз си имам от преди. Във фитнеса, където преди ходех си имаше инструктори, които ти изготвяха програми и тренираха с теб и това си беше включено в цената. Сега ще правя пак същите упражнения. Разбира се, ще наблягам на кардиото.

# 547
  • Belgium
Ох пък на фитнес как ми се ходи, ама само в мечтите ми. hahaha

Ами ако беше при мене щях да те водя на фитнес като тръгна  Outta Joint  Crazy

# 548
hahaha даже съм хапана #Crazyше простираме ли Mr. Green
[/quote]
...
...наистина ли Shocked..казах ти че са големи зверове..пази се Hugне

# 549
КВА ли музика слуша  newsm78 newsm78  Laughing Laughing Crazy

# 550
  • Belgium
Гили, назад си с матряла - има си вибратор с вграден iPod - вибрирал според музиката, която слушаш  Joy

# 551

Едва ли има значение за вас мъжете.

# 552
Гили, назад си с матряла - има си вибратор с вграден iPod - вибрирал според музиката, която слушаш  Joy
Ми ето виж как ме осветли по въпроса  Peace  Laughing Laughing Laughing

Едва ли има значение за вас мъжете.

Е как иначе кво става с ритъма  newsm78 загубваш такт  Laughing Laughing

# 553
Мохи...напълно съм съгласен с гладуването и диетите с теб Peace
Тва е от една моя тема Peace Peace

Не гладувайте! 
В противен случай страдат клетките,а заедно с тях и генетичният код.Нарушението на генетичният код във времето означава загиване на вида.Става така,че когато искате да намалите телесното си тегло вие влизате в битка с природните сили на еволюцията .Именно те милиони години са учили организма да натрупва мазнини в случай,че настъпят затруднения в изхранвамето.Предварително трябва да кажа,че битката няма да бъде лека .Нашият организъм е трениран от природата за всички неочаквани ситуации.Такава елементарна мярка като намаление на калориите изобщо не го трогва .Ако разбере,че го очаква дълъг глад,той ще заеме такава позиция,която е непробиваема. 
Повярвайте,тук няма никакво преувеличение.Само няколко часа глад и организма започва да изважда на позиция тежката артилерия .Първата реакция е неочаквана:блокират се всички процеси в организма свързани с разход на мазнини.На езика на науката това се нарича свърхадаптация.Забавят се всички процеси вътре в организма .Настъпва нещо като летаргия.Целта е разход на енергия да се сведе до минимум.Разбира се това е разумно.Празничните илюминации са несъвместими с логиката на икономии.При това организма предпочита да се презстрахова.Например,вие намалявате калориите приети с храната с 25%,организма намалява обмяната с 35-40%.Това означава,че с толкова намалява и темпа на изгарене на мазнини.Може да въртите педалите на велоергометъра до посиняване, а резултат все пак няма,а всички си мислите ,че с малко тренировка  и всички ще бъде наред.Знам ,че малко от вас ще ме послушат да не гладуват,но бях длъжен да опитам   
Не гладувайте!   bouquet

# 554
Ооооооооооо Биааааааааааааааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как си бе милооо? Heart Eyes
Мръсницо ко праиш бее? Hug

Къде ти е втората лентичка?  Thinking

Ми кво, вися у фОрома кат прани гащи  Joy

В тоя студ няма мърдане. Сега ме придумват за некво излизане в четвърък, ама искам да видя първо колко градуса ще е  Mr. Green

Ти какво праиш?
Оф аз разглеждам тука един сайт и съм се заплеснала,няма ми я лентичката щото сайта нещо от 2 дена се е разтроил. Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт