Предстои ми лапароскопия - тема 4

• 135 366
  • 822
  •   1
Отговори
# 510
В Майчин дом се заплаща 450лв. за избор на екип,а в Шейново 900лв.Ако не си избираш екип нямам представа.
Момичета, направо ме убихте с тези цени. Моето лапаро беше 260лв., което включваше консумативи, избор на екип и една вечер престой. Става дума за " Доверие".

# 511
  • В къщи
Момичета,какви са тези цени наистина  Shocked

Моето лапаро беше в УМБАЛ "Св.Георги" в Пловдив,при д-р Коларов,платила съм само престой в болницата,всичко мина през здравната каса,много съм доволна и от престой,и от отношение,и от внимание!

Откриха какъв ми е проблема и веднага проф.Милчев ми направи консултация как да продължа и към кого да се обърна!

Защо не се възползвате от правата,които имате в българското здравеопазване?

# 512
Момичета,какви са тези цени наистина  Shocked

Моето лапаро беше в УМБАЛ "Св.Георги" в Пловдив,при д-р Коларов,платила съм само престой в болницата,всичко мина през здравната каса,много съм доволна и от престой,и от отношение,и от внимание!

Откриха какъв ми е проблема и веднага проф.Милчев ми направи консултация как да продължа и към кого да се обърна!

Защо не се възползвате от правата,които имате в българското здравеопазване?
И защо мислиш,че не съм се възползвала от правата си.В Майчин дом 450лв. е за избор на екип когато си по здравна каса.Ако искаш без пари незнаеш кой ще те оперира.В Шейново е по същия начин.Всяка болница си определя таксите.Те са официални и се заплащат на касата.

# 513
ами ако няма значение кой ще ме оперира ще мина ли по здравната каса

# 514
ами ако няма значение кой ще ме оперира ще мина ли по здравната каса
Ще минеш.Това,че избираш екип не означава,че не си по здравна каса.Аз плащам за избор на екип,а не за самата операция-нея я поема касата.Някое от момичетата беше писало нещо за инструменти.Аз не съм плащала за тях.

# 515
в темата четох че се заплащал накрайника на камерата с която те оглеждат и било 150лв. други пък казват че нищо не се заплащало вече незнам

# 516
в темата четох че се заплащал накрайника на камерата с която те оглеждат и било 150лв. други пък казват че нищо не се заплащало вече незнам
И аз не знам вече какво да ти кажа.Най-добре отиди да попиташ в Майчин дом,но не знам къде да попиташ-дали на касата или на 2 етаж в първичния кабинет,понеже в този каб ти дават едно листче,с което отиваш да платиш на касата.И в този същия каб преди товате питат дали си с избор на екип или не

# 517
да права си така е най-добре

# 518
Здравейте момичета Hug.Търсих отговор на въпроса си но не го намерих и затова реших да попитам Embarassed,ако може някой да ми помогне със съвет.На 04.06 при цветна снимка ми установиха запушена тръба и хидросалпингс.На 17.06 при посещението ми при Доки решихме ,че единствения вариант е лапаро.Добре обаче също така трябваше да се видим 10 дена след началото на цикъла за да направим една фоликуметрия.Цикъла ми отново закъснява и то с около 10 дена.При хормоналните всичко е в норми,единствено LH ми е 29,99 при реф.стойност от 1 до 18.От седмица усещам напрежение в корема си и все едно всеки момент ще ми дойде.Да ама не.Дори незнам за коя дата да си насроча датата за лапарото.Да потърся ли лекарско мнение или да изчакам още? ooooh!

# 519
Здравейте, Shaloma сигурно вече си потърсила лекарско мнение. В определен момент явно случаите ни стават твърде индивидуални и няма как да се даде съвет. Аз пък си задавам друг въпрос: откриха ми дисплазия при биопсия и получавам противоречиви мнения дали може да се направи лапароскопия без да се лекува дисплазията.Незнам и дали мога да се доверя на резултатите от биопсията на Майчин дом. Изобщо всеки се лута и се мъчи да вземе най-правилното решение, и да мисли и за сметка на докторите.

# 520
Здравеите момичета, наскоро ми праваха лапароскопия в шейново д-р Попов от който съм мн.доволна както и от екипа му.
Приеха ме по спешност с извън маточна бременност и странно с много висок  чхг 3295 -оказа се че имам две кисти едната от които доста голяма 10 см.Оперираха ме ,след което ми съобщиха че бременноста е в матката...Simple Smile) бебенцето се развива дори се вижда как бие сърчицето му,но  притеснението ми е дали плода може да е увреден (от упойка или кистата)- може ли да се провери -как и кога?

# 521
Ехее че с това високо ЧХГ не бях чувала да има съмнения за извънматочна.Важното е че сакчето си е на мястото  Hug за вреда от упойката не мога да кажа-дано да няма.Доктора какво каза?А по принцип с напредването на бременността се правят изследвания които могат да отхвърлят съмненията ти.Успех  Hug

# 522
Здравеите момичета, наскоро ми праваха лапароскопия в шейново д-р Попов от който съм мн.доволна както и от екипа му.
Приеха ме по спешност с извън маточна бременност и странно с много висок  чхг 3295 -оказа се че имам две кисти едната от които доста голяма 10 см.Оперираха ме ,след което ми съобщиха че бременноста е в матката...Simple Smile) бебенцето се развива дори се вижда как бие сърчицето му,но  притеснението ми е дали плода може да е увреден (от упойка или кистата)- може ли да се провери -как и кога?

Извинявай, тази диагноза случайно да ти е била поставена от Китанова?  #Cussing out От кистата едва ли е увреден плода, не се притеснявай излишно. Ще ти стискам палци всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 523
Ilitaaa- нз как точно да отговоря с твоя цитат

Не ,Д-р Георгиев и д-р Попов я поставиха хормона е висок но границите бяха от 0-3, можеби кистите са пречели нз... докторите казаха че плода не е засегнат и че  упойките не са повлияли но все пак ми е притеснено. При следващата консултация ще попитам за някакъв тест или изследване  с което може да се разбере дали не е увредено бебчето.

БЛАГОДАРЯ !! Flutter

# 524
Здравейте момичета. Simple Smile.Пи6а само за да ви вдъхна кураж,за6тото преди лапарото все търсих да прочета за успе6ни лапарота след които моми4ета са забременели,вярно че зависи много от проблема и е строго индивидуално,но все пак има6 някакъв стимул.Та при мен стана така,съмняваха се за запу6ена дясна тръба и след като миналата година отказах да я направя от страх,тази година се престра6их и се оказа че о6те съ6тия месец съм забременяла,казаха ми 4е тръбите са пропускливи.Не можех да повярвам на теста с две чертички на 16-ти май,мислех 4е ми закъснява от операцията,а той бебчо станал веднага.
Зтова искам да ви дам кураж за6тото на мен ми бе6е нужен.Пожелавам ви успех на всички до една и скоро да се радвате и вие на две чертички Hug

Общи условия

Активация на акаунт