Предстои ми лапароскопия - тема 4

• 135 372
  • 822
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета! Моята лапароскопия мина и съм си вкъщи от няколко дни. Болката затихва, но ме притеснява леката болка в пикочния мехур и канал, нормално ли е според вас? Също така и леко прокървявам. Днес ще ходя да ми махат конците и ще говоря и с лекарите за това. За щастие при мен резултатите от лапарото са добри! Нормална матка и яйчници и проходими тръби, проблема е бил в поликистозата, така каза доктора. Дано наистина да е така!
Пожелавам кураж на момичета които им предстои, но няма нищо чак толкова страшно, вярно е, че не е от най-приятните изживявания, но е за добро Simple Smile
Успех!

# 526
IskamVsichko
По добре потърси лекарска консултация за болките и прокървяването!!!

?????
Четох за видовете кисти в нета и попаднах на тема за кистите на гърдите!
Някои знае ли добър мамолог  в софия? Мисля че нямам този проблем, но все пак не пречи да се прегледам!

# 527
  • Пловдив
Здравейте момичета! Моята лапароскопия мина и съм си вкъщи от няколко дни. Болката затихва, но ме притеснява леката болка в пикочния мехур и канал, нормално ли е според вас? Също така и леко прокървявам. Днес ще ходя да ми махат конците и ще говоря и с лекарите за това. За щастие при мен резултатите от лапарото са добри! Нормална матка и яйчници и проходими тръби, проблема е бил в поликистозата, така каза доктора. Дано наистина да е така!
Пожелавам кураж на момичета които им предстои, но няма нищо чак толкова страшно, вярно е, че не е от най-приятните изживявания, но е за добро Simple Smile
Успех!

Болката в пикочния мехур и канала е възможно да е от катетъра, ако си имала поставен. Прокървяването е нормално, ако са ти правили фенестрация на яйчниците, все пак говори с лекаря си.

# 528
IskamVsichko
По добре потърси лекарска консултация за болките и прокървяването!!!

?????
Четох за видовете кисти в нета и попаднах на тема за кистите на гърдите!
Някои знае ли добър мамолог  в софия? Мисля че нямам този проблем, но все пак не пречи да се прегледам!

Има здравен подфорум и там се обсъждат лекарите. Ето ти темата за мамолозите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4364.0

# 529
Записвам се и аз тук момичета.
  В края на месеца ми предстои лапароскопия в майчин дом при д-р Божилов.
  Страшно много се притеснявам Sad

# 530
lubkar1975

Аз ти препоръчвам д-р С.Георгиев- майчин или д-п Н.Попов -шейново
и двамата присъстваха на операцията ми !

Успех  Praynig

# 531
lubkar1975

Аз ти препоръчвам д-р С.Георгиев- майчин или д-п Н.Попов -шейново
и двамата присъстваха на операцията ми !

Успех  Praynig

Дано всичко върви по вода при теб, само един въпрос - как успя да събереш 2-ма специалисти от различни болници на 1 място... Ако можеше и при мен така.. доста главоболия щях да си спестя...

# 532
Благодаря Ви,момичета Hug Дано всичко мине леко,а после задължително ще пиша Peace

# 533
Данира

Попринцип знам че те работят в екип но във Вита ! Може да се консултираш и с двамата
д-р Георгиев излиза от август-отпуска 0888450504
д-р Попов ще е от август на работа

надявам се всичко да ти е наред! Simple Smile

# 534
На 23.09 ще е моята лапароскопия.До тогава доки ми предписа да пия дуфастон.Предполгам за да няма изненади около цикъла ми,което ме накара да се замисля,всъшност на кой ден от цикъла се прави тази интервенция. Embarassed

# 535
Няма значение на кой ден от цикъла се прави, повечето предпочитат да е преди овулация.

# 536
колко дена трябва да лежа в болницата има ли някой представа

# 537
  • София
в различните болници знам, че е различно. аз бях в Първа АГ (тина киркова). там постъпваш преди обед на предния ден, на другия ден е лапароскопията, след това лежиш целия ден в реанимация и още един в стаята, значи общо 3 нощи - 4 дни. но някои момичета пишат за други болници, че е по-малко

# 538
  • София
Аз постъпих час и половина преди определения час за лапароскопията. Предварително предния ден ме беше прегледал интернист, разговарях и с анестезиолога. В реанимация стоях само 2 часа, а след 24 часа ме пуснаха да си ходя. Само да уточня, че при мен беше с диагностична цел и, слава Богу, нищо нередно не беше открито. Може би ако има по-сериозна интервенция, престоят в болница е по-дълъг

# 539
Момичета,ако при лапароскопията бъде отстранена едната тръба ,след това към инвитро ли се пристъпва или все пак се опитва  инсеминацията? Hug ви и благодаря че ви има  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт