Предстои ми лапароскопия - тема 4

• 135 362
  • 822
  •   1
Отговори
# 495
В коя болница са ти го казали? Отиди в Майчин Дом, там има достатъчно добри специалисти и е безплатно ако имаш направление, поне така ми казаха.

# 496
в клиниката на щерев ми казаха 300лв. с консумативите и болничен прстой а гинеколожката от 10 дкц ми каза 150лв.за консумативи

# 497
Не мога да разбера защо в различните медицински заведения са различни цените, би трябвало да е унифицирано, освен  ако не е частна клиниката и не работи с здравна каса.

# 498
щерев са сключили договор с касата но незнам навсякъде казват че пациента трябва да си заплати консумативите

# 499
Ами остава варианта да са пропуснали да ми кажат за консумативите. Като  ми направят лапарото, пак ще пиша за да ви кажа Simple Smile

# 500
 ok успех и пиши мила аз през това време ще се обадя до майчин дом да видя как точно стоят нещата дано е така както казваш ти

# 501
В Майчин дом се заплаща 450лв. за избор на екип,а в Шейново 900лв.Ако не си избираш екип нямам представа.

# 502
От кога в Шейново е 900 лв.? Май съвсем прекалиха с цените  Sad

# 503
Моето чакане почти свърши.Преди малко ми се обадиха-утре сутрин съм първа операция.Най-много ме е страх от упойката,но  ще се справя.И разбира се страх ме е от резултата,но поне най-накрая ще има диагноза,а не само предположения.

# 504
Моето чакане почти свърши.Преди малко ми се обадиха-утре сутрин съм първа операция.Най-много ме е страх от упойката,но  ще се справя.И разбира се страх ме е от резултата,но поне най-накрая ще има диагноза,а не само предположения.

Не се притеснявай, важното е, че най-накрая всичко ще мине и ще приключи!!! Няма страшно от упойката, не се шашкай!!!  Hug Трябва да си спокойна и всичко ще е ОК!!!   bouquet

# 505

Не се притеснявай, важното е, че най-накрая всичко ще мине и ще приключи!!! Няма страшно от упойката, не се шашкай!!!  Hug Трябва да си спокойна и всичко ще е ОК!!!   bouquet
Благодаря ти

# 506
УСПЕХ !!! Може при теб да мине по-леко, при всички е различно. Стискам палци. newsm10

# 507
УСПЕХ !!! Може при теб да мине по-леко, при всички е различно. Стискам палци. newsm10
Благодаря ти

# 508

Здрасти, имаш пълната ми подкрепа, въобще не го мисли,всичко ще си мине  по реда и ще бъде о.к,ще стискам палци утре, ей да пишеш когато имаш възмовност....късмет и безпроблемна лапароскопия...
Успех!

# 509

Здрасти, имаш пълната ми подкрепа, въобще не го мисли,всичко ще си мине  по реда и ще бъде о.к,ще стискам палци утре, ей да пишеш когато имаш възмовност....късмет и безпроблемна лапароскопия...
Успех!
Благодаря ти много mariam_75.Ще пиша веднага като се прибера в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт