Отговори
# 180
  • В светлината на слънцето
Добре дошла, Милена!   bouquet

# 181
и от мен на милена -добре дошла!
ииииихаааааа- най-сетне и аз да си имам адашка!защото тук всички бяха по две, а пък аз си нямах съименничка,ноооо сега!!!!! Grinning

# 182
  • Варна
Миленче, здравей и добре дошла в тази тема. Още една априлка  newsm44

Днес съм много доволна от себе си, две ябълки с кафе за закуска, за обяд от готовите спагети с гъби, и за вечера 4 парчета от постните шоколадови квадрати с натурален шоколад. Квадрати станаха хубави, но на мен ми стоят малко сухички, ако се сиропират с нещо ще са супер.
За разлика от предните два дни, до момента днес не ме е гонил никакъв глад.  Peace

Утре ще видим как ще изкараме на плодове само Cry

# 183
  • Бургас
ииииихаааааа- най-сетне и аз да си имам адашка!защото тук всички бяха по две, а пък аз си нямах съименничка,ноооо сега!!!!! Grinning
Хехе, радвам се, че и аз си намерих адашка  Peace
Алоказия, привет, радвам се, че се засичаме  Wink
Вчера мислех да се снимам преди да почна диетата, за да мога да направя сравнение като отслабна /а и да се стряскам като се видя  #Crazy/, но само се претеглих и премерих - талия, ханш и т.н.
Ох, много се надявам да отслабна... Хич не се харесвам така "пухкава"...  Embarassed

# 184

Три сме триии Hug Hug Hug

# 185

Три сме триии Hug Hug Hug

newsm44 - ех , ама ни е хубаво името  newsm47    newsm08  , а скоро ще сме и все готини фиданки......

# 186
   Добре дошла на Милена.

Аз съм без адашка, но ще чакам. При тоя наплив на диетуващи след празниците може и да се появи.    Laughing

Алоказия, аз тази рецепта съм я правила. Слагала съм и шоколадова глазура отгоре, но в повечето случаи само заливам със сироп от вода и захар. А ако за сиропа се ползва кафява захар става много по-хубаво. Дано утре малката ме остави да ги направя тези квадрати. Рецептата е много лесна и бърза, аз разбърквах с вилица. Няма миксери и много съдове за миене. А резултата е голяма вкусотия.

Аз днес цяла ден бях на ориз с маслини и картофено пюре (не съм сигурна дали не съм прегрешила с маслините и ще помоля ветеранките да ми кажат). Ако утре кантара ми покаже под 72кг. ще е трети ден подред и ще сменя линийката си.

Да споделя, че аз пия и зелен чай Сание, който ми помага за 00. Надявам се и той да ми помогне за свалянето на килцата.

Тоничка, с нетърпение ще чакам резултатите след като приключиш с витамините. Сподели моля те дали е трудно да спазваш режима.

И един въпрос за кафявия ориз - имам един пакет, но никога не съм готвила такъв. Ако има запознати моля споделете дали има тънкост при приготвянето. Мисля си за следващия ден на варива да го сготвя.

Много стана, затова спирам и ви желая лека вечер и утре Кантарев да ви накара да се усмихвате. Същото пожелавам и на себе си.    Grinning

# 187
Здравейте на всички и добре дошли на новите кандидат-фиданки!!! Hug

Ани,стискам ви палци Алекс да почне да яде  Hug Минавала съм през такива периоди и знам,че за теб е по-трудно,отколкото за Алекс   bouquet

Стискам палци и за другият Алекс и се моля да оздравее и да не си изгуби очичките!!! Praynig

На мен вече ми "спря теча" и съм по-добре и от утре се връщам.Почвам последната 30-дневка отначало защото последните дни не бях режимна.

Тинче,маслинки може през всичките дни  Peace И аз често си правя ориз с маслини и гъби.И аз пия чая-сутрин и вечер.
То и аз си нямам адашка,така че ние тези без адашките ще се подкрепяме взаимно  Wink

Я да ви питам-вие онези априлки ли сте от номинацията за банда на годината  newsm78

Я пък от утре ще съм и с двете деца вкъщи.На Дени групата е под карантина от Варицела,а никой от нас не я карал,даже баща им никаква не е карал,а аз само скарлатина и ще е трудно да ни хване всичките по едно и също време и затова го спрях от градина докато са под карантина до 31.01 и сега вкъщи ще е весело  #Crazy

Сега пожелавам на всички много минусчета утре!!! Hug

А,Жани,много се радвам,че най-накрая кантара ти сеъ размърда!!!Все така да те радва!!!! Hug  bouquet

# 188
А3 моми4та о4аквах топло посре6тане от вас,кураж4е и т.н.като новодо6ла,но останах ра3о4арована Tired.Като ви 4етях останах с впе4атлението 4е сте гостоприемни,4увствам се елиминирана.Е,6те се вклиу4а о6те някои път пък 6те видим.Леко и приятно диетуване от мен и много минус4ета Party

# 189
А3 моми4та о4аквах топло посре6тане от вас,кураж4е и т.н.като новодо6ла,но останах ра3о4арована Tired.Като ви 4етях останах с впе4атлението 4е сте гостоприемни,4увствам се елиминирана.Е,6те се вклиу4а о6те някои път пък 6те видим.Леко и приятно диетуване от мен и много минус4ета Party

ооооо, мила не се обиждай!
сигурна съм, че никой не е искал да те засегне! разбира се , че си добре дошла при нас    bouquet   Hug   Hug  welcome
надявам се ,че ще размислиш и ще станеш част от нашета дружинка    Simple Smile

# 190
Мама на Викито-сърде4но благодаря Hug!!!Ра3бира,се 4е искам да съм 4аст от вас.Надявам се само старта да ми бе6е ConfusedДоста късни4ко пи6а,но дребоса4ка не иска да спинка...Сладки сани6та

# 191
Минс,споко бе жена,ти я виж колко чапли сме тука (ей това е на шега някой да не се засегне)и всичките все гладни.В бързината сме пропуснали малко.Ама да знаеш всички са големи съкровища.
 А сега офицялно ДОБРЕ ДОШЛА
 welcome newsm18  bigdance2 newsm20(ама я виж само какво посрещане ти спретнах)
Мацки,аз нещо несвалям.Незнам греша ли някъде или просто не ми се получава,ама 6 дена вече и нъцки,няма разлика в килата. Crossing ArmsЕми оплаках се по нощите да взема да ходя да спя а?Айде лека ви нощ  Hug

# 192
Що бе моме?Като гледам постовете след теб са с добре дошла,не се сърди де,не може на всички да ни е по  угодата.Айде сега и от мен  Hugдобре дошла и успех с диетата.
Адашките-как вървите?Аз днес се изложих,както и очаквах,хапнах малко пиле на вечеря,че вече щях да лудна,днес ми  е плодовия.До обед изкарах без проблем,на обед 2-3 лъжици от ориза на детето.Бийте ми един тиган,за другия път да знам. Embarassed
Мушмуроче,що така не сваляш?имаш ли прегрешения?Я си признай?
Иринка-дано не ви хване варицелата,ама от друга страна за децата по-добре като малки.
Мацки да ви питам-какви са тия фази,виждам вече някои момичета казват 1 фаза,2 фаза,какво е това,1 месец,2 месец ли?
Молим се и ние в къщи за Алекс на Хексина. Praynig
Ани дано и твоето Алексче почне да се храни скоро.Мойта дребната като не е на кеф или е била болничка,напада солети гризки,може да не е най-доброто ,но е нещо.
Изчезвам,за утре свинско,имам 2 пакета от Коледа,да свършва.
Лек и отслабващ ден на всички фиданки. Hug

# 193
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, минавам само да ви кажа, че ви обичам и ми липсвате.  Hug
Имам малко проблеми в момента и не съм готова да се върна тук. Не искам да ви натоварвам излишно...
Жане, добре се справяш с Дюкан.  Peace
Адашката, надявам се че и при теб върви!  Hug
Гушки за всички фиданки, стари и нови!  Hug
Поздрави на всички!

# 194
Добро утро момичета, хайде на кафенцето и закуската  Simple Smile

Лек и ползотворен ден Ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт