Отговори
# 165
Пак съм аз
примерно меню за вечерята на  3-ти ден от гореспоменатата книга
1 паста (или 3 топки сладолед) и 1 блокче черен шоколад (в смисъл една линийка)

# 166
Здравейте и от мен!Стискам палци на малкия Алекс ,на родителите му също.
Аз вчера се претеглих   и кантарът показа - 2кг,а днес +2. Mr. GreenРешила съм да продължавам ,нама да отчайвам от самото начало.И да попитам супи ядете ли и кога?

# 167
Пак съм аз, с риск да ви досадя ама да кажа
 Joy УРА,  подсладител може
голям дерт ми беше с кафето
Отивам да храня детенце и ако открия още нещо интересно веднага съм тук

# 168
3дравеите моми4ета  bouquetНе 3нам добре до6ла ли сам при вас?А3 бях я по4нала диетката,но 3а мои  срам я спрях преди 3месеца и половина,а ефект има6е и на фитнес ходех и тае-бо правех... Rolling EyesРодих преди 5месеца.Пре3 бременността ка4их 30кг.и сега искам да си варна фигурата отпреди.11успях да сваля.Искам да сваля о6те 22кг..Днес ми е 10ти ден от диетката.А3 я карам 4x4.Не и3питвам глад,у4удва6то,6тото а3 сам си голяма лакомия.Готова сам и 3нам,4е 6те си и3карам диетката до края.Вие моми4ета сте много сладки.Приемате ли ме при вас? Blush

# 169
   Добре дошли на новичките и успех.

Какви са тези шоколадови квадратчета? Търсих в рецептите за въглехидратния ден, но такова не открих. Да не би да е с друго име?

# 170
Тинче и аз тях диря.Я по -пеканите да издват тайната .Аааа няма само вий да хапвате я.

# 171
3дравеите моми4ета  bouquetНе 3нам добре до6ла ли сам при вас?А3 бях я по4нала диетката,но 3а мои  срам я спрях преди 3месеца и половина,а ефект има6е и на фитнес ходех и тае-бо правех... Rolling EyesРодих преди 5месеца.Пре3 бременността ка4их 30кг.и сега искам да си варна фигурата отпреди.11успях да сваля.Искам да сваля о6те 22кг..Днес ми е 10ти ден от диетката.А3 я карам 4x4.Не и3питвам глад,у4удва6то,6тото а3 сам си голяма лакомия.Готова сам и 3нам,4е 6те си и3карам диетката до края.Вие моми4ета сте много сладки.Приемате ли ме при вас? Blush

Тук всички са добре дошли
       welcome       Hug       У  Flowers Four Leaf Clover С  Flowers Four Leaf Clover П  Flowers Four Leaf Clover Е  Flowers Four Leaf Clover Х  !

Но нещо ме притесни (4x4) . newsm78 Това го бях срещала преди време в един друг форум. Диетуващите там ги беше подвел някой, че се прави режима със следната последователност: 4 дни белтъчни, 4 варива, 4 дни въглехидрати и 4 ДНИ ПЛОДОВИ ... Това ли правиш и ти скъпа mins. Ако е така моят съвет е да спреш този режим, защото е пълен тормоз за организма и ако сваляш килограми , то най-вероятно е след плодовите дни , а в следващите ги наваксваш. Не знам ... ти си преценяваш, но и другите момичета смятам, че мислят като мен  Rolling Eyes
  Ако се питаш все пак как е правилно погледни първата страничка и ако имаш въпроси питай. Тук ще получиш много отговори ... Wink
                              Hug     bouquet   Hug

# 172
  • Варна
Пак съм аз
примерно меню за вечерята на  3-ти ден от гореспоменатата книга
1 паста (или 3 топки сладолед) и 1 блокче черен шоколад (в смисъл една линийка)

Да, и аз така разбрах от написаното на първа страница. Че в този ден не е задължително да се повтаря обяда на вечеря, а точно както е написано - вечерята паста, торта, сладолед , а на обяд пица, спагети, солен следкиш и така. Така го разбирам и аз. И пак въпрос за шоколада, че никой не ми отговори - фин натурален на Своге черен шоколад ли е, защото друг не намерих в магазина да пише натурален newsm78

Тинчето 78
, ето ги http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1672.msg51719.html#msg51719. Пише постни шоколадови квадрати. Стават за нула време, сега ще им правя заливката  Peace

# 173
rachel79 [/color благодаря ти за отговора и аз така реших че не трябва и така си я направих без брашно ,много вкусна стана, от кога не бях яла.
  Искам и аз да подкрепя малкия Алекс дано всичко да мине добре и да не загуби зрението си.Ани дано и твоето детенце се оправи по бързо и да почне да хапва.

# 174
steli76
и аз се чудех как ги съчетаваш Crazy

ааа,звезди ,не може да се отказва6,ти си на6то гуру в диетката  Peace

бях бяяяяяяяяяяяяяяях Blush Blush Blush

# 175
звездичка, не се отказвай
ние може да сме отскоро, но сме готово да те подкрепим морално  baby_neutral
За тази схема 4Х4 и аз някъде четох, но също стигнах до извода, че е грешка - още повече, че опиталите и нея са постигнали по-слаби резултати от постигнатото по нашия начин
И за лещата да кажа... аз също без брашно я правя, първо в тенджерата под налягане да се поразвари и после я мятам в обикновена с останалите компоненти, тя вече няма и нужда от брашно. А натурален и черен е едно и също (за шоколада)
  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
   Алоказия, благодаря.     bouquet   Утре ще си ги направя.

# 177
здравейте фиданки
днес ми се очертава първия режимен ден от фаза -2 , разбира се ако сега вечерта не се издъна  Embarassed , ама сега не съм гладна и сигурно повече няма да ям, ама знаеш ли?  Laughing
стискам палци за очичките на Алекс, а и за другия Алекс да започне да папка  fingerscrossed
много пишете - едвам ви прочетох  Mr. Green
пожелавам лека вечер , а утре лек и режимен ден!!!!!

# 178
  • В светлината на слънцето
Добре дошли на всички нови момичета   bouquet
Дандулина, захранвай се и идвай.  Hug
Звезди, не се отказвай... Praynig
Гледам, че сте обсъждали лещата. Ами аз открай време си я правя директно в нормална тенджера без никакво брашно. И си става чудна.  Peace А и запръжка никога не правя, защото по принцип вкъщи мноооого рядко нещо се запържва. Случва се най-много 3-4 пъти в годината. Просто не ядем запържени манджи. Черният шоколад и натуралният са едно и също. На мен много ми горчи и рядко ям, хапвам млечен. Иначе има черен с разни добавки, който е много апетитен и приятен. Например с портокалови корички, мента, люта чушка и т.н. Лично аз съм пристрастна към шоколадите на Линдт. Вариантът 4х4 май беше пуснат преди време в Розали и според мен просто някой нещо не е разбрал. Тъпо е да си четири дни на плодове и после изведнъж да минеш на белтъчини. Дори и при 4 дни плодуване си има нужда от захранване, иначе е лошо за стомаха.

# 179
  • Бургас
Здравейте!
Тъй като в събота приключих окончателно с кърменето, реших, че е крайно време да се заема с фигурата си  Simple Smile Избрах тази диета, защото се доближава най-много до начина ми хранене. Започнах я вчера, защото моето малко момиченце вчера навърши 9 месеца, а тъй като диетата е 90-дневна, значи за рожденния й ден трябва вече да съм се вталила /какъв хубав стимул, а  Blush/
И така, днес ми е втори ден, преди малко хапнах една чинийка бобец и за сега не съм почувствала някакъв остър пристъп на глад  Grinning Решена съм да отслабна и за това моля да ме приемете във вашите редици  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт